| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Ale sie poskładał!!!
ogolny - 2007-11-01, 08:57 Temat postu: Ale sie poskładał!!!
lokiecgb - 2007-11-01, 09:18
nie wyglada to najlepiej
korzuch - 2007-11-01, 09:51
betonowe słupy idiotyzm komunistycznej polski
duch_robi - 2007-11-01, 09:59
zdarzenie z Bialegostoku -chlopak zgina. Bylo to kilka miesiecy temu [*]
jezierek - 2007-11-01, 10:26
dokłaadnie głosno o tym było
teraz stoi nowy słup i znicze [*]
Shreku - 2007-11-01, 11:57
o ja nie mogę...
casus maximus - 2007-11-01, 12:05
ale pewnie i predkosc mial konkretną.
Grucha Jr - 2007-11-01, 12:57
| CarF napisa/a: | dokłaadnie głosno o tym było
teraz stoi nowy słup i znicze [*] |
I słup pewnie też betonowy... [*]
paradoxx - 2007-11-01, 13:49
o ile się nie mylę to była eta świerzo zakupiona. a prędkość hmm to było przed 8 rano w powszedni dzień. ruch jak widać na zdjęciach. autem jechały 4 osoby. tylny napęd + więsza moc w nieodpowiednich rękach i efekty jak na zdjęciu. szkoda chłopaka ale może inni zastanowią się 2 razy zanim zrobią jakieś głupstwo. chociaż go nie znałem to chyba pojade postawić znicz.
ubott - 2007-11-01, 13:52
| paradoxx napisa/a: | | a prędkość hmm to było przed 8 rano w powszedni dzień. ruch jak widać na zdjęciach. autem jechały 4 osoby. tylny napęd + więsza moc w nieodpowiednich rękach i efekty jak na zdjęciu |
wg mnie to 50 km/h to on nie jechał...
pewnie że szkoda chłopaka ale czasami trzeba pomyśleć troszkę
pozdro
Yakuzatti - 2007-11-01, 15:30
słupy, brawura i może nierozważność. ale...
[*]
ANDRZEJ-BIELAK - 2007-11-01, 15:41
| robi napisa/a: | | zdarzenie z Bialegostoku -chlopak zgina. | dokładnie zdarzenie miało miejsce na ulicy składowej w Białymstoku po godz 7 rano, Robi z tego co mi wiadomo to gostek jeszcze żył jak go pogotowie zabierało, zmarł później.
nokerman - 2007-11-01, 18:30
| korzuch napisa/a: | betonowe słupy idiotyzm komunistycznej polski |
robi ci różnicę czy trafisz w słup czy w drzewo?
drzewo tej grubości napewno by sie nie złamało
betonowym słupem gupoty nie usprawiedliwisz
jezierek - 2007-11-01, 20:52
betonowy dalej
jak wypadek był to zaraz kolega dostał telefon z pytaniem czy nie potrzebuje czesci do e30
Bruner - 2007-11-02, 10:30
| paradoxx napisa/a: | | o ile się nie mylę to była eta świerzo zakupiona |
To jest szeroka lampa, wiec napewno nie eta (chyba ze jakas rzezba)
MrKrYH_e34 - 2007-11-02, 11:38
glupota, brawura ... a ile razy wy cisneliscie na zlamanie karku .. ile przepisow zlamaliscie Latwo jest osadzic trupa, ten dzwon od naszej jazdy rozni sie tylko tym ze on nie mial szczescia ... dziwia mnie niektore wypowiedzi bo daje sobie palca obciac ze nie jeden z nas pociskal na krawedzi rozsadku ... pozdro
damiano_e30 - 2007-11-02, 15:31
na zdjęciach widać mokrą nawierzchnię- może chłopak krótko jeździł i nie wiedział że w takich warunkach trzeba podwójnie uważać...
e30 chyba w 4 garach bo z tylu są bębny.
[*]
G-R-Z-E-Ś - 2007-11-02, 19:27
Szkoda chłopaka i szkoda pieknej E30
Piotrek - 2007-11-02, 19:33
| MrKrYH_e34 napisa/a: | glupota, brawura ... a ile razy wy cisneliscie na zlamanie karku .. ile przepisow zlamaliscie Latwo jest osadzic trupa, ten dzwon od naszej jazdy rozni sie tylko tym ze on nie mial szczescia ... dziwia mnie niektore wypowiedzi bo daje sobie palca obciac ze nie jeden z nas pociskal na krawedzi rozsadku ... pozdro |
dokładnie , masz racje Przemek. Zapomniałem że tutaj wszyscy jeżdzą 40km/h ....
Osądzacie człowieka a zapewne gówno wiecie co było przyczyną ...
Ps. Mój znajomy całe życie jezdził przepisowo ale pewnego dnia dostał nagłego zawału serca , z samochodu nie zostało nic... a jeżdził powoli...
Od siebie tylko tyle: [*]
Piotr_1 - 2007-11-03, 06:15
To mogło być z 50km/h w momencie uderzenia.
Sobek - 2007-11-03, 13:59
Juz nie raz sie czyta na tym forum takie wypowiedzi....
Brawura, predkosc i male doswiadczenie prowadzenia auta z tylnim napedem itp...
Tak jak wyzej Piotrek napisal wszyscy na tym forum jezdza 40km/h a bron boze na 2pasmowce przekroczyc 50km/h!! poprostu zalosne...
Jak takie cos czytam to odrazu banan jacy to kierowcy przepisowi....
Co do wypadku, szkoda chlopaka...
Ładnej beemki nie szkoda... jak by przezyl kupil by druga...
Auto zawsze mozna kupic... a e30 to nie drogie auto...
A zycia nikt z nas nie kupi...
Rozwalisz przod, sie wyklepie!!
Urwie ci reke, przyszyjesz druga
[*][*][*]
casus maximus - 2007-11-03, 14:40
Sobek, mysle ze predkosc mogla byc tutaj przyczyna ale niekoniecznie. kazdy jezdzi jak chce, wiekszosc z nas ciśnie ile wlezie. nikt chlopaka nie ocenia, no moze ktos tam jeden sie wychylil ale tak pozatym to nikt tu zle nie mowi o nim przeciez.
zreszta zawsze beda dwa punkty widzenia na dana sprawe. i tak ani ja, ani nikt nie wiem co bylo przyczyna wypadku tak naprawde. z fotek ciezko cos wywnioskowac.
Sobek - 2007-11-04, 08:46
Casus oczywiscie zgadzam sie z Toba w 100%...
tylko jak czytam wypowiedzi niektore to az mnie sciska...
Pozdrawiam
Pawel-e30 - 2007-11-04, 13:02
Sam się poskładałęm swoją e30 tydzień temu... różnica pomiędzy sytuacją z Bialegostoku a moją tylko taka że ja żyje...
Jak czytam nie których komentarze to aż mi się odechciewa wchodzić na forum i czytać to... 90% osób z tego forum jeździ ostro, szybko itd... a tu nagle takie komentarze...
Panowie podnieście wreszcie poziom tego co piszecie...
Do ubota.... znam cię troche i najbardziej rozbawił(pozytywnie} mnie twój post...
[;] [;] [;}
Sobek - 2007-11-04, 19:13
Pawel i o to chodzi...
ja teraz juz tak czesto nie uczestnicze w zyciu forum...
malo co pisze posty...
bo poptostu nie ma dla mnie sensu sie odzywac jak czytam innych posty ..... szkoda slow...
Pozdrawiam....
kafarek - 2007-11-04, 19:56
Oczywiste jest, że nikt z kierowców nie jeździ przepisowo.. Ale się staramy. Tak czy inaczej pisząc, że zapieprzać w taką pogodę jak ŚP kolega, jest głupie, tak udowadniamy że jesteśmy ludźmi rozumnymi i zdajemy sobie sprawę z konsekwencji. Nie nazwałbym tego hipokryzją, tylko życiem. A co do samego wypadku...
Tragicznie wyszło... I tak jak 90% na tym forum jeździ nierozsądnie (jak to niektórzy piszą), to na 90% zginął na własne życzenie. Ja już nie mam współczucia... Cieszę się tylko, że prócz siebie, nie zabił nikogo innego...
|
|