| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E36] Michał ->> 325iC
Michal - 2007-11-01, 14:37 Temat postu: [E36] Michał ->> 325iC witam przestawiam wam moje autko
jest to coupeja z 93roku
kolor jak na zdjeciach
silnik m50b25 z vanosem
zadnych specjalnych przerobek
ciemne szyby
xenon 6000k
zawieszenie siakies nawet nie wiem co to jest
przednie lampy inpro
felgi ac schnitzer 8J17
zadnych powaznych planow nie ma bo mozna szybko zniszczyc to auto
blenda lezy i czeka na montaz, jakies felgi w 18 calach i chyba troche nizej
zobaczymy co czas pokaze nizej zdjecia
Yakuzatti - 2007-11-01, 15:26
W pytę Michał kupiłeś furacza
Co do felg, to zmieniaj na 18" sznicery a resztę powie wiara pode mną
PS> kiedy jakiś spot w Bytomiu robimy?
Pietrek - 2007-11-01, 15:33
Eeee Panie ciemność widze
Masz jakieś pikczersy robione w dzień ?
GERMAN BOY - 2007-11-01, 15:39
Daj fotki w dzien i wnetrze.Na pierwszy rzut oka jest ok.Silnik jak najbardziej trafny!!
miroll - 2007-11-01, 17:16
Sznycle ladne! Kolor tez. M pakietu nie trzeba do takiego motora
LUCAS_M3 - 2007-11-01, 23:39
spoko bunia ale zapodaj fotki wnętrza no i w dzień... a M-Pakiet to by się przydał.
Michal - 2007-11-02, 00:58
wewnatrz
skora klima pelna elektryka
Grucha Jr - 2007-11-02, 09:02
Furka fajna Przyciemnił bym jeszcze tylną szybę skoro masz ciemne boczne
Kujon - 2007-11-02, 10:18
Nie żebym sie czepiał ale ty i Krzyś macie w opisie 325iC , hmm zawsze wydawało mi sie że iC to jest oznaczenie wersji Convertible a nie Coupe...
fil - 2007-11-02, 13:00
jasny srodek mi nie lezy w e36 ale u ciebie jest zadbany wiec ok . ogolnie fajne coupe ze slaska
pejafreak - 2007-11-02, 13:18
Ladna podoba mi sie kolor
BMW - 2007-11-02, 15:44
Ładna tylko M-Pakietu brakuje
G-R-Z-E-Ś - 2007-11-02, 19:30
Ładna fajny kolorek skóra
ARTROB - 2007-11-02, 19:55
No no, widzę że kolega zarzucił iście dziwkarską sesyjkę nocna pod latarniami
Coż rzec ? Pomijając maruderów że to musi być M-pakiet itp itd , bo i tak maja rację
A tak serio : podobają mi się coraz bardziej sznicerki, piękie sie prezentuje na nich twoja betka.
Pozdro .
Rzyczę ' RADOŚCI Z JAZDY'
a i jeszcze jedno: w sesji dziennej drugie zdjęcie robiłeś z gałęzi ?
Michal - 2007-11-03, 11:46
mpakiet srednio mi sie widzi
co do wnetrza to jest przetarcie lekkie na fotelu kierowcy poza tym mozna powiedziec ideal
co do radosci z jazdy to nie powiedzialbym
to jest moje drugie bmw i coz rzec
ciagle sie cos sypie
szczerze mowiac gdybym mial ta kase ktora zaplacilem za to auto i kase ktora w nia wlozylem to szczerze moge powiedziec ze jezdzilbym juz Mka
ogolnie na dzien dobry byla robiona podloga bo ze skromnie powiem wyrwalo most
zaraz nastepnie zawieszenie pozniej zaczelo to dziwnie chodzic komputer i znow wymiany ostatnio padla elektryka i okazalo sie ze sie wypalila wiazka od przodu do tylu
ciagle cos teraz szlak trafil alternator
poprostu go rozerwalo
jak wroci auto do mnie znow idzie na wymiane sprzegla i simeringa na wale
szczerze to jak to bedzie dalej sie tak sypac to bede juz zrazony do beemek
moj brat ma 2ie jedna 540 e39 druga 740 e38
i ciagle tez cos wklada
co do szyb to ida w odstawke sa srednio ladnie zrobione
jak uporam sie z mechanika pojedzie do oklejenia na zaklad
na wiosne niestety musi isc cala do malowania
lakier nie jest zly ale sa miejsca gdzie poprostu nie mozna ich zostawic obojetnie
a malowanie tu blotnik tu prog tu cos zrobi z tego auta laciata krowe
wiec znow koszta
pejafreak - 2007-11-03, 12:12
pierwszy raz slysze zeby bmki tak sie psuly
adamwsb - 2007-11-03, 12:49
czy to ten Michal co mysle Wyglada autko ladnie a co do awaryjnosci to wspolczuje
Yakuzatti - 2007-11-03, 12:57
| adamwsb napisa/a: | czy to ten Michal co mysle |
tja, to ten sam
krzysiek e34 - 2007-11-03, 13:18
ładna ładna zawsze chciałem miec e36 cupe ,felgi wymiana a reszta git
BMW - 2007-11-03, 13:58
Pierwszy raz słysze zeby sie tak psuły beemki. Pewnie kupiłeś za okazyjną cene a z tymi okazjami roznie bywa
Grucha Jr - 2007-11-03, 14:43
W końcu auto ma juz swoje lata... A jak ktoś wcześcniej nie dbał to teraz wszystko spada niestety na Ciebie... Ale myslę ze nie tylko beemki tak mają...
southOFheaven - 2007-11-03, 16:55
| Michal napisa/a: | mpakiet srednio mi sie widzi
co do wnetrza to jest przetarcie lekkie na fotelu kierowcy poza tym mozna powiedziec ideal
co do radosci z jazdy to nie powiedzialbym
to jest moje drugie bmw i coz rzec
ciagle sie cos sypie
szczerze mowiac gdybym mial ta kase ktora zaplacilem za to auto i kase ktora w nia wlozylem to szczerze moge powiedziec ze jezdzilbym juz Mka
ogolnie na dzien dobry byla robiona podloga bo ze skromnie powiem wyrwalo most
zaraz nastepnie zawieszenie pozniej zaczelo to dziwnie chodzic komputer i znow wymiany ostatnio padla elektryka i okazalo sie ze sie wypalila wiazka od przodu do tylu
ciagle cos teraz szlak trafil alternator
poprostu go rozerwalo
jak wroci auto do mnie znow idzie na wymiane sprzegla i simeringa na wale
szczerze to jak to bedzie dalej sie tak sypac to bede juz zrazony do beemek
moj brat ma 2ie jedna 540 e39 druga 740 e38
i ciagle tez cos wklada
co do szyb to ida w odstawke sa srednio ladnie zrobione
jak uporam sie z mechanika pojedzie do oklejenia na zaklad
na wiosne niestety musi isc cala do malowania
lakier nie jest zly ale sa miejsca gdzie poprostu nie mozna ich zostawic obojetnie
a malowanie tu blotnik tu prog tu cos zrobi z tego auta laciata krowe
wiec znow koszta |
no ja zgadzam sie po czesci z Toba.. to juz jest stary samochod w sumie.. tez mam e36 i zawsze cos jest do roboty. No ale nie zrazaj sie.. beemki to fajne samochody.. jedyna marka ze slusznymi silnikami (wyciagaja duzo km z 1 litra pojemnosci i wcale nie pala duza) i napedem na tyl..
no i daj spokoj z tym mpakietem.. to nie jest m3 zeby robic a'la mpower. jak tak dalej pojdzie to kazda e36 bedzie mpowerem
jak pisales zrob elegancko blache na wiosne i dbaj o mechanike. nic wiecej nie potrzeba..chyba, ze nie masz co z kasa robic..
ladna seria e36 nie jest zla!
ARTROB - 2007-11-03, 17:37
Szkoda że masz ciągle wydatki z nią. Myślę że albo jakiś felerny egzemplarz albo już swoje najeździła.
Jeżeli chodzi o M-Pakiet to ja jestem zawsze za. Ale imponujesz mi że upierasz się przy swoim postanowieniu by zostać przy standardzie. Twardzo stoisz przy swoim i nie jesteś jak chorągiewka .
Ważne że wiesz co oczekujesz od swojego samochodu. Trzymaj tak
Pozdrawiam
Michal - 2007-11-07, 13:30
alternator rozerwalo wiec nie nadaje sie do regeneracji
szukam czegos na gwarancji nie chce zeby kolejny poszedl sie ...
tak Adam to ja
elo
Yakuzatti - 2007-12-01, 17:34
Michał, co to znaczy?
od kiedy Ty siedzisz w grafice?
--==maly==-- - 2007-12-01, 18:10
Fajna jest ale niestety z tego co widzialem od handlarza z allegro co ściąga wiele takich coupe oni zazwyczaj mają kiepskie egzemplarze tylko ladnie wyglądające.
Niestety ale za ladne coupe 325i trzeba dac 16-18tys taniej nikt nie odda dopieszczonego egzemplarza na allegro raczej takiego nie znajdziesz tam prawie same szroty malo kto sprzedaje dobre sztuki raczej ludzie to trzymają dla siebie a jak sprzedają to często nawet bez ogloszenia ludzią z klimatów bmw.
Co do awaryjnosci to nie jestes wyjatkiem.
Wiele godzin przegadalem z wlascicielami 325i 328i i każdy potwierdza,
ze ciągle jakieś pierdoly wyskakują. Ktoś go kiedyś zaniedbal i teraz masz dluga liste. Musisz zrobić zmasowany atak ogarnąć wszystko i wtedy będziesz mial już drobniejsze wydatki bo jak będziesz robil po trochu to będą dochodzić ciągle nowe rzeczy i lista nie będzie się skracać hehe
Nie chce Cię martwić ale co by mi kto nie mówil beemki wymagają serca i nakladów finansowych chyba,ze ktoś używa samochodu do zabawy bardzo malo nim jeździ wtedy koszty są male. Mocne silniki tylny napęd, twarde zawiasy robią swoje przez lata ale jak się już uporządkuje to jest ok choć drobne sprawy wychodzą co jakiś czas i wtedy trzeba na bieżąco robić żeby znowu listy nie nazbierać.
boss881123 - 2007-12-01, 19:07
| Yakuzatti napisa/a: | Michał, co to znaczy?
Obrazek
od kiedy Ty siedzisz w grafice? |
Bardzo mi sie podoba to zdjecie
Ps.,,YAKU'' mam nadzieje ze twoje nie beda gorsze
miroll - 2007-12-01, 19:20
| --==maly==-- napisa/a: |
Wiele godzin przegadalem z wlascicielami 325i 328i i każdy potwierdza,
ze ciągle jakieś pierdoly wyskakują. |
Ano swiete slowa - polac mu. E36 to dosc dziwny model do jakichkolwiek napraw. Niby auto ciezkie do zaorania ale ciagle cos lubi wyskoczyc. Najgorsza jest komora silnika i skrzyna biegow - po prostu zero ruchu z narzedziami w jakakolwiek strone. Masa dziwnych patentow wszlekie zatrzaski i mocowania - czasem niezle sie trzeba naglowic zeby cos odczepic i nie popsuc przy okazji.
Wiem ze ze mnie ostatnio etrzydziestkofil ale w E30 pod maska jest masa miejsca i wiele mozna sobie samemu zrobic. Nie mowie juz o mocowaniach tapicerki czy listw bocznych... e36 troche pod tym wzgledem wyglada tak jakby to ktos skladal na szybko bez opamietania...
Nie zebym biadolil ale nowa jdynka z r6 pod maska to jzu jest wogole katastrofa
Pol silnika schowane nie wiadomo gdzie :O To musi byc dopiero sajgon do naprawy
[ Dodano: 2007-12-01, 18:26 ]
| Michal napisa/a: | alternator rozerwalo wiec nie nadaje sie do regeneracji
szukam czegos na gwarancji nie chce zeby kolejny poszedl sie ...
tak Adam to ja
elo |
Wiesz w krakowie jest tak swietna firma Bendiks http://www.bendiks.krakow.pl/ - oni robia regeneracje rozrusznikow i alternatorow. Moze ci cos z niego jeszcze zrobia. Ja im dalem rozrusznik swoj i 150 pln pozniej odebralem praktycznie nowke. Wyglada i dziala jak nowy. Zreszta mozesz zobaczyc na ich stronie sprzet przed ich zabiegami i po nich. To nie sa fotomontaze
|
|