| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Koła zębate m42
Cypisek - 2007-11-04, 08:58 Temat postu: Koła zębate m42 Siema, czeka mnie wymiana rozrządu w m42. Może mi ktoś powiedzieć jak odróżnić koła zębate wałków rozrządu po modernizacji od tych starego typu? Zęby w moich kołach są tak ostre że można się o nie pokaleczyć Nie ukrywam że z braku kasy myślę nad zamontowaniem używanych zębatek.
Czy te koła są jeszcze dobre? czy już na wykończeniu? Muszę szybko zabrać się za wymianę bo dzwoni jak oczywiście silnik po wymianie rozrządu od kolegi z forum
duchX - 2007-11-04, 09:22
Ja bym zostawil te ca sa a jak sa ostre to dobrze gorzej jak by mialy krawedzie u gory gladkie zaokraglone
Cypisek - 2007-11-04, 09:26
| x_e_o_n napisa³/a: | | Ja bym zostawil te ca sa a jak sa ostre to dobrze gorzej jak by mialy krawedzie u gory gladkie zaokraglone |
Ale te ze zdjęcia to nie są moje. Są do kupienia na allegro.
duchX - 2007-11-04, 09:39
daj zdjecie twoich chyba ze zle zrozumialem masz tak wytarte ze szpice sa zaostrzone i nie maja takiej plaskiej powierchni na gorze ??
Cypisek - 2007-11-04, 10:07
| x_e_o_n napisa³/a: | daj zdjecie twoich chyba ze zle zrozumialem masz tak wytarte ze szpice sa zaostrzone i nie maja takiej plaskiej powierchni na gorze ?? |
Nie mam foty, musiał bym dekiel ściągać. Dobrze mówisz są tak ostre że można się o nie pokaleczyć. Nie ma płaskiej powierzchni.
|
|