BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

MotorSport - Szutry koło Krakowa

fab - 2007-11-06, 10:52
Temat postu: Szutry koło Krakowa
Czy ktoś z Krakowa mógł by polecić fajne miejscówki do poćwiczenia na szutrach? :)
Teodor - 2007-11-07, 15:51

jest krótki odcinek przed tyńcem...jadac ulicą tyniecką od mostu zwierzynieckiego po okolo 2 kilometrach natrafimy na dłuuuuga prostą jest zakret w prawo w dół...i zaraz dwie uliczki jedna w lewo druga do góry w prawo..musimy jechac w prawo, obok kaplicy prosto, potem w lewo w dół przez wioche noi na takim małym wiejskim rondku (łatwo poznać chłop choduje tam strusie) w prawo i jesteś na miejscu...jestem troche szutrowych uliczek...sam kiedys upalałem...teraz szkoda mi auta na kamienie (odpryski uderzenia piach we wszystkich podzespołach ;/ ) noi na dziury (mam juz nizszy zawias)

[ Dodano: 2007-11-07, 16:07 ]
Ha..znalazłem pare fotek z tego miesjca..dobrze że jak bawiłem sie na tamtej miejscówce nie miałem jeszcze prawa jazdy wiec odwiedziłem ją z 3 razy może :D i nie narobiłem szkód w aucie :mg:

fab - 2007-11-08, 11:14

dzieki za info z pewnoscia sie tam wybiore:)

Chyba sie kiedys w myslenicach spotkalismy na DH i zamienilismy kilka słów o E30:)
Myle cie z kims czy mam racje? :)

Teodor - 2007-11-09, 23:03

hehe no bardzo mozliwe ale ja w myslenicach tyle razy jeździłem i tyle ludzi tam spotkałem że ciezko mi powiedziec :wink: