|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E36] Moja pierwsza Bunia
LUCAS_M3 - 2007-11-07, 10:20 Temat postu: [E36] Moja pierwsza Bunia Troche z nudów troche ku pamięci postanowiłem pokazać Wam moją pierwszą miłość.
A mianowicie oczywiście BMW E36 w wersji sedan z silniczkiem 1.8i z 93r.
Auto sprowadził mi kolega z Holandii. Było stuknięte przodem lekko i miało ryse na tylnym lewym błotniku. Miała zderzaki, progi, lusterka nie w kolorze. Troche pracy mnie kosztowało to auto i im jeździłem najdłużej
Był to golas. Do auta zapakowałem fele 17, el. szyby, halogeny, komputer mały, wymieniłem wyszstkie kierunki na białe łącznie z tylnymi lampami i praktycznie całą pomalowałem.
Bertizzz - 2007-11-07, 11:03
... wozideko spoko jak na pierwszy strzal...ja tez mam dokladnie to samo jestem bardzo zadowolony...17 tki borbet A maly komp,dodatki od emki i snycla brakuje klimy do pelni szczescia noi okolo 100 koni
jezierek - 2007-11-07, 11:49
takie przyciemnienie szyb to totalna teraz porażka albo wszystkie albo nic - takie jest moje zdanie
mi tam sie podoba tak powinno wygladac auto a nie poobwieszane zderzakami do ziemi, proagmi, naklejki, neony itp
fela & gleba
Bertizzz - 2007-11-07, 11:51
to prawda do tego mozna sie doczepic jedynie...ale zabieg przyciemnienia samego przodu juz niejest taki kosztowny i czasochlonny...
LUCAS_M3 - 2007-11-07, 11:56
no fakt szyby albo wszystko albo nic w pierwszej miałem tył w drugiej miałem wszystko a w aktualnej nie mam nic
To zdjęcie drugiej
tu link do niej > http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=21827
Czasami troche tęsknie za nimi
|
|