BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Czarna Lista - Niezla sciema z ta e36 325i!!!

Smykoo - 2007-11-12, 23:03
Temat postu: Niezla sciema z ta e36 325i!!!
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3809007

Potwierdzam ponizszy opis, bo bylem, widzialem i jedno slowo przychodzi mi na mysl ZLOM !! !

"Witam wszystkich zainteresowanych !! !! Oto aukcja ktora jest ostrzeżeniem przed zakupem tym i innych, niemieckiego odpadu ( dosłownie !! !! )
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3809007
Jak przeczytaliscie z tej aukcji j.w podany link - auto w stanie idealnym, bezwypadkoweym, godny polocenia. AKURAT !! !!
PRZEKONALEM SIĘ NA WŁASNEJ SKÓRZE ŻE TAK NIE JEST !! !!
BMW - bezwypadkowe ?? ?? Jakby tu napisać delikatnie mówiąc cała otulona szpachlą :) oprócz przednich błotników bo moze byly wymieniane, kolor auta wypłowiały.
Perfidnie niedotarta szpachla na tylnym prawym calym blotniku, na lewych drzwiach pod klamką - pęka !! !! Śliczne zacieki, miejscami chyba bazy pożałowano.
Otwierając bagażnik auta na rantach widac parszywie pomalowanie - chyba jakis turas bawił sie w lakiernika :) na prograch również to samo. To tyle na temat karoserii z grubsza.
SILNIK - igielka ?? ?? Z pod spodu ostry wyciek oleju - na żywca - a ma niby 191 000 km przejechane. Jasne a ja jestem dziadek Mróz z całym szacunkiem. Tak na moje oko 350 -400 tys.km jak nie wiecej. 193 KM ?? Może 40 pasie się już na łące. :)
Wiskoza zyczy wiele do zyczenia. Przy gazowaniu nieco żęzi vanosik. Niestety km robią swoje.
Licznik oszukasz ale nie silnik :)
ŚRODEK AUTA - jakby świnia jezdziła, podsufitka wgnieciona zasyfiona, o siedzeniach juz nie wspominajac. Bagażnik auta wyglądał jakby ktoś ziemniaki luzem wozil. Nawet nie chcialo mu się posprzatać.
ROCZNIK AUTA - to 03.03.93r a nie jak podaje 94r-pod koniec stycznia 94r rejestracja. Miał nim jeżdzić koles co ma 50 lat a w breife byl 27 latek.
AUTO WYGLĄDAŁO JAKBY JEŹDZIŁO 10 LAT PO NASZYCH DROGACH !! !!
WIDZĄC SAME ZALETY AUTA o reszcie sie nie pytałem a ale sprzedajacy zachwalal alufelgi i koncowki wydechu i diody po bokach !! !! Nie wiem czy klima chodzi, jak sie prowadzi bo od tych samych zalet odjelo mi mowe i juz sobie darowalem jazde.
JESLI I TAK KTOS JEST ZA KUPNEM TEGO LUB PODOBNYCH AUT TO ZYCZE POWODZENIA !! !! POZDRAWIAM WSZYSTKICH !! !! NIE DAJCIE SIĘ NA BRAĆ NA TO CO MÓWIĄ PRZEZ TELEFON I ŻE JEZDŻĄ NIMI DZIADKOWIE !! !!
CHCIAŁEM KUPIC AUTO W STANIE BDB NO JUZ NIECH BY BYŁO W DB. ZROBILEM TYLKO OD LICHA KM NA PRÓZNO. :(

KOLEŚ WYSTAWIŁ PO RAZ 2 TĄ AUKCJE WIĘC UWAŻAJCIE - SHITU NIE MOŻE SPRZEDAĆ !! !!

TO CO NAPISALEM NIE PISZE SOBIE TEGO DLA ZGRYWU TYLKO Z ROZGORYCZENIA JAK LUDZIE SĄ PERYFIDNIE ZAKŁAMANI I W ŻYWE OCZY KŁAMIĄ - NIE MÓWIĄC JUŻ PRZEZ TELEFON !! !!"

voitazz - 2007-11-13, 00:47

potwierdzam dzisiaj znales dobre auto u nas graniczy zcudem .. Ale nie zgodze sie ja swojej tez nie moge sprzeda bo kazddy kto chce kupic to mi proponuje smiesznie niska cene a za byle darmo nie oddam.. za duzo mnie kosztowala.. I niestety kupiuja potem takie okazje z allegro za 7 tys. i wladaja drugie tyle w rpzeiagu kolejnych 2 msc;D.. albo sprzedaja dalej auto :)

EMA !

damiano_e30 - 2007-11-13, 00:56

Jeszcze 11500 chce za tą kupe złomu :lol: skąd się tacy biorą :?: :mlotek:
casus maximus - 2007-11-13, 07:00

niezly shit.
po co pisze w tym ogloszeniu ze jest taka idealna? a wygarnales mu to chociaz Smykoo? ze jedziesz kupe kilometrow a okazuje sie ze padaka?
:x

CyRyL - 2007-11-13, 07:22

niedawno byłem z kumplem auto obejrzec tez mial byc ideal
spytałem czemu w ogłoszeniu jest ideał jak wcale tak nie jest ?
gość do mnie <oburzony> jak na ten rok to jest idealna :lol:

czasem sprzedający coś ukryje ale błachostki norma
ale żeby pisać idealna jak jest kupa szpachli i syf
jakby mu ktoś nakopał do :cenzura: moze by sie oduczył

Smykoo - 2007-11-13, 11:35

casus maximus napisał/a:
niezly shit.
po co pisze w tym ogloszeniu ze jest taka idealna? a wygarnales mu to chociaz Smykoo? ze jedziesz kupe kilometrow a okazuje sie ze padaka?
:x

Wytknalem prawie wszystkie mankamenty poruszone przez osobe, ktora zrobila to w tym ogloszeniu. Sprawdzilem Vin i tu kolejny zonk i oczywizna wkurzylem sie, ze jechalem taki kawal na darmo, a mial byc stan Bardzo dobry :lol:

Zenada !

aaaa i jeszcze jedno Moje byle 320i e30 :mg: mialo takiego samego kopa jak to 325i, wiec chyba silnik byl niezlym zlomem !

pele - 2007-12-04, 21:41

podawac numery do hosztaplerow i jechac z nimi po calosci!