BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E46] dziqsek ->> 318i

dziqsek - 2007-11-18, 13:31
Temat postu: [E46] dziqsek ->> 318i
Witajcie wszyscy , ze tak pozwole sobie napisac KOLEDZY!! :)
Od kilka dni stalem sie czlonkiem wielce elitarnego klubu posiadaczy BMW.
Szczerze mowiac to nie byl to planowany zakup bo wybieralem sie po inne auto, ale ze sprzedawca ( nie handlarz, prywatna sosba), wlasnie sprzedawal drugie swoje auto, to Volvo s40 2.0t poszlo w nie pamiec ;) )

A wiec tak kupilem sobie Bunieczke-laleczke-laseczke -- 7-latke ( pedofil ze mnie wiem :) )
318i m43 ( wiem ze slaba i brakuje jej 2 garow ale badzcie wyrozumiali to moje 2 auto , i sluzyc ma glownie na dojazdy do szkoly i zabawe). Auto kupilem w stanie calkiem niezly, jednak od razu polecialem do BMW do Wroca i wymienilem co trzeba w zawieszcze , oleje i filtry+paski, tak dla pewnosci.
Autko otrzymalo tez ode mnie nowa tapicerke pod kolor autkoa i radyjko, na lepsze glosniki musze jeszcze poczekac :)

Mam nadzieje ze sie spodoba :D

A tutaj umyty i jeszcze na letnich :)

a tutaj mozecie zobaczyc moja mordke oraz pojazdy ktorymi toczylem i tocze sie do tej pory poza nowym nabytkiem :D
http://www.youtube.com/watch?v=-RKWyMsMc2k

UPRZEJMIE ZWRACAM SIE Z PROSBA O NIE LINCZOWANIE/BICIE/POTRACENIE/ROZJECHANIE mnie za wydech w mojej malutkiej beemce poniewaz jest to ( wydech) wena tworcza poprzedniego wlasciciela oraz sprzedawcy supersprinta;/

Prosze o komentarze i zalecenia + porady

Kruczek - 2007-11-18, 14:52

ciekawe wykończenie wnętrza :)
na glebę z Nią! i jeśli jeszcze tego nie ma, to lampy z białym kierunkiem z tylu :)

lesiek - 2007-11-18, 15:20

ładna, nawet bardzo :spoko: Jedyne co mi sie nie podoba, to terenowe zawieszenie
Sonny - 2007-11-18, 15:46

Tapicerak nie pasuje do niczego , podobnie jak radio , o silniku nie mowie bo wszystko jest jasne .
dziqsek - 2007-11-18, 15:54

Niestety porzadnej gleby zalozyc nie moge ze wzgledu chocby na moj podjazd:) I tak teraz od czasu do czasu zarysuje brzuszkiem o bruk;/ Z reszta mam tu takie dziury ze takie terenowe zawieszenie to jedynie sluszna opcja ;) No i sniegu Ci u nas jak co zimy dostatek ( 15km od Szklarskiej Poreby) wiec wysoki brzuchol jest wskazany :D Moze na wiosne jak zmienie z zimowek na aluski to pomysle nad konkretnym przyziemieniem :D

Wnetrze zmieniane niedawno w jednej z Poznanskich firm nie bede podawal nazwy zeby nie bylo ze auto reklamowe ;) Zamiast boalych kierunkow z tylu mysle o zalozeniu calych bialych lamp ( nie lexusow tylko bialych) cos w tym stylu : http://moto.allegro.pl/it...98_01_wawa.html
co sadzicie ?

A no i prosilbym o jakis sensowny wydech bo tem mnie dobija;/ jakal sladna scieta dwururka z lekkim basem na zewnatrz i cichutki w srodku ??

PS Sonny gdybys nie zauwazyl to tapicerka jest pod kolor samochodu, moze monitor masz na kolory zle ustawiony :) Radio wiem ze nie cudo ale lepsze to od poprzedniego wlasciciela ktory wstawil do niej MEDION-a radio za 40zl!!! a orginalne doslownie wyrzucil do smieci bo mu sie nie podobalo ;/

Jakies propozycje ??

Dziekuje za mile komentarze ;D

lesiek - 2007-11-18, 16:03

Prosze Cie, tylko nie te lampy !! Weź ze lepiej je na niebiesko sprayem pomaluj ....... Albo za tą kase za lampy kup sobie coś ładnego, nie wiem, moze jakieś ładne spodnie, albo bluzę .....
Sobek - 2007-11-18, 16:04

Betka nawet nawet... radio i tapicera nie zbyt...
tlumik koncowy do wymiany np na 2 rurke...
jakies ciekawe alu i gleba...
lampy z bialym kierunkiem...
te cale biale brzydko wygladaja ziomek u mnie w miescie takie mial bleeee

dziqsek - 2007-11-18, 16:10

czyli z bialych rezygnuje skoro tak prawicie, lexusy juz w ogole mi do bmw nie podchodza wiec pozostaje tylko znalezienie takich lampek z bialymi kierunkami ;)

A ze dwurureczke to wiem tylko nie moge znalezc odpowiedniej ;/ A alu mam te co sa na 3 ostatnich zdjeciach i raczej narazie ich zmieniac nie bede raz ze zimno dwa ze mi sie podobaja ;) a 3 ze to autko mi sluzy tylko do dojazdow do szkoly i na krotkie trasy, pozostaly czas poruszam sie tym :

tutaj moje "stale wozidla " i moja paskudna mordka ;) http://www.youtube.com/watch?v=-RKWyMsMc2k

miroll - 2007-11-20, 08:42

No bedzie nawet. Ale mi sie zdaje kolego ze to nie to forum na takie BMW :mg: Tu lubi sie kanciatość :)
korzuch - 2007-11-20, 09:08

nim spierd-olisz to auto to zacznji od kiery z multifunkcją i lampy z białym kierunkiem ogólnie wygląda na takim zawieszeniu to poracha maxymalna dostaw xenon i tą rure wypierdo-l :)
Cypisek - 2007-11-20, 09:22

Kolega ma do sprzedania lampy z białym kierunkiem i pewnie jeszcze pare gratów po swojej byłej e46. Np. felgi ACS 19" jak coś to wal na PW
dziqsek - 2007-11-20, 12:03

korzuch po co mam tam dostawiac xenony skoro sa juz fabrycznie ??
A kiera z multifunckcja nic mi nie da bo tempomatu tutaj nie ma ( z tego co wiem ;) ) a do sterowania radiem pilota mam :) ale nie powiem podoba mi sie multikiera ;:D:D

korzuch - 2007-11-20, 12:23

wybacz pomyliłem sie o panie :) padam do stóp prosząc o przebaczenie :D
miroll - 2007-11-20, 13:47

korzuch napisa³/a:
wybacz pomyliłem sie o panie :) padam do stóp prosząc o przebaczenie :D

Za pozno. Zginiesz niebawem zlinczowany przez forumowiczow, po wsze czasy okryty hańbą :)

dziqsek - 2007-11-20, 16:04

No taki blad popelnic , jeszcze jak sa zdjecia z zapalonymi swiatlami to tylko na lincz chloste i dozywotnie gniecenie jader Ci sie nalezy :D
KORDI - 2007-11-20, 18:50

Mi tam tapicera nawet sie podoba... ;)
Na tył lampy z białym migaczem,i radio baware na CD-MP3,to wtedy nie będziesz miał takich dziur wokół radia...
A poza tym fajny dupowóz... ;)

PozdrOOfki... :D

P.S.
jakbys zmieniał kiere to ta chętnie bym odkupił... :P :D

dziqsek - 2007-11-23, 23:10

Jezeli tylko znajde taka jak moja ale z multifunkcja, badz tez nowsza z multifunkcja w niskiej cenie to swoja nawet gratis oddam :D