BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - [E34] przewody zapłonowe

kacper82 - 2007-11-27, 09:42
Temat postu: [E34] przewody zapłonowe
Przymierzam się do zmiany przewodów zapłonowych w mojej E34 i w związku z tym mam pytanie:

http://www.allegro.pl/ite...25_520_525.html

Czy ktoś kupował może przewody tej firmy do swojego samochodu ??
Jeżeli tak to co o nich sądzi (czy po pół roku użytkowania nie trzeba wymieniać :P )
Może ktoś zna jeszcze jakąś firmę produkującą przewody...

Znalazłem też przewody firmy "4MAX' w cenie 150 PLN

Są też bosha i NGK ale te są w cenie 400 - 600 PLN czyli troche drogo zwłaszcza że czeka mnie jeszcze troche wydatków....

Interesują mnie przewody z górną granica 250 - 300PLN...

brain69 - usunięty - 2007-11-27, 10:59

kiedys założyłem sentecha i na początku było ok problemy zaczęły się jesienią i zimą gdy było mokro, auto gubiło obroty na zimnym silniku, powodem było zawilgotnienie kabli, spowodowane lichą jakością,
teraz mam założone Conti i jest wszystko ok, do tego świece NGK i powinno działać za świece i kable zapłaciłem z tego co pamiętam ok 350zł bez zniżek, znajomości itp

Blondyn 320i - 2007-11-27, 13:42

moje autko jeździ na Sentechu już ponad dwa lata na gazowni. Nigdy nie miałem z nimi problemów.
Jak myślałem już że może kable WN sie kończą to okazywało sie że świece ngk są już liche. Po wymianie świec zawsze śmigała jak złoto.
Barin może trafiłeś na jakieś podróby.
Na tej aukcji wystawia firma (tj.konfekcjoner) w której ja kupowałem tyle ze u nich na miejscu.
Osobiście mogę polecić, wielu znajomych do innych autek brało i nie narzekali.

Piotrek E-30 - 2007-11-27, 19:06

Polecam firme Med Bryt, do 2 beemek zdecydowalem sie na te przeowdy i są godne polecenia, zadych strzałów nic, championy i inne badziewia sie chowają.