| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Potrzebne zniszczone znaczki BMW
Pietrek - 2007-11-27, 22:37 Temat postu: Potrzebne zniszczone znaczki BMW Tak jak w temacie, potrzebne mi stare znaczki BMW obłażące z farby itp Jeżeli ktoś ma jakieś do wyrzucenie - chętnie przygarnę
Mauser - 2007-11-27, 23:16
Jak mi zrobisz czarno - białe porządne, to bede kombinował jakieś objechane ... . :D:D
frantic - 2007-11-28, 00:58
ja mam ze 2 sztuki tylko nie wiem jak ci je dostarczyć, wysłać pocztą czy co?
korzuch - 2007-11-28, 08:02
yo!
wysle ci jeden na sprawdzenie bo u mnie znaczki bedzie tuningowac Pan Bizon kupiłem nowe orginalne a co bede sie pier-dolic z tym
mattim_bmw - 2007-11-28, 16:51
| korzuch napisa³/a: | | kupiÅ‚em nowe orginalne a co bede sie pier-dolic z tym |
Gdzie i za ile jesli to ni etajemnica??
korzuch - 2007-11-28, 17:31
http://moto.allegro.pl/it...kiem_nowe_.html
Pietrek - 2007-11-28, 20:06
| Mauser napisa³/a: | Jak mi zrobisz czarno - biaÅ‚e porzÄ…dne, to bede kombinowaÅ‚ jakieÅ› objechane ... . :D |
Właśnie chce najpierw popróbować żeby potem komuś nie spieprzyć dobrych znaczków
Co prawda na nówkach jest dużo łatwiej zrobić czarno białe te obłażące z farby rzeba całkowicie odnawiać... może nie wyjść profi... Ale znowu nowe strach ruszać jeżeli miały by się spieprzyć
| Cytat: | | ja mam ze 2 sztuki tylko nie wiem jak ci je dostarczyć, wysłać pocztą czy co? |
Jeżeli nie sprawia Ci to problemu to pocztą jak najbardziej może być Chyba że będziesz przejazdem gdzieś na Śląsku to mogę odebrać osobiście
| korzuch napisa³/a: | yo!
wysle ci jeden na sprawdzenie bo u mnie znaczki bedzie tuningowac Pan Bizon kupiłem nowe orginalne a co bede sie pier-dolic z tym |
Byłbym wdzięczny
Jeżeli ktoś jest zdecydowany to adres mogę podać na PW
Z góry dzięki chłopaki
|
|