BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E28] ZioMeKRoBeK ->> 520i

ZioMeKRoBeK - 2007-12-04, 00:15
Temat postu: [E28] ZioMeKRoBeK ->> 520i
Witam,
Moja beemka to 520i z 83 roku
Lista wyposażenia:
- alarm
- wspoma.
- el. lusterka
- podłokietniki (2 przednie i 1 tylny)
- ręczny szyberek
- most od 2.8
- dokładka z przodu zderzaka
- aluski

kuzyn - 2007-12-04, 02:06

:| hmmm na miniaturkach ładny klasyk...
jak juz powiększyłem foty to widac że sporo pracy wymaga to autko...
no i że sporo przeszło. tłumik - cos potwornego. myślę że warto byłoby wrócic do orginału.
Dokładka z laminatu niestety szkodzi rekinowi :wink:
Czy mi się wydaje czy masz z tyłu zagłówki nieoryginalne (na moje oko opel) ?

poza tym witamy na forum :brawo: mam nadzieje że te pare uwag Cię nie zniechęci :wink:

brain69 - usunięty - 2007-12-04, 02:15

bardzo mnie cieszy jak rekiny trafiają w dobre ręce które nie pozwolą im wyginąć całkowicie, mam nadzieję że tak jest w tym przypadku również.
dbaj o furkę ile tylko masz siły i kasy na to, bo warto, pomyśl czym rekin będzie za 10-15 lat

pozdrawiam

RoboCop - 2007-12-04, 08:56

JacekG napisa/a:

Dokładka z laminatu niestety szkodzi rekinowi

Jacek bardzo podobna dokładka przednia była do e30 (wąska lampa) i był to oryginał BMW do e28 również była oferowana...

ZioMeKRoBeK - 2007-12-04, 09:40

JacekG napisa/a:
:|poza tym witamy na forum :brawo: mam nadzieje że te pare uwag Cię nie zniechęci :wink:

nie zniechecą mnie wasze uwagi wypowiadajcie sie na jej temat :]

RoboCop - 2007-12-04, 13:18

to wrzucaj więcej zdjęć - żeby było co komentować :)
G-R-Z-E-Ś - 2007-12-04, 14:35

Tak daj więcej zdjęc środka silnika więcej całości :!:
kuzyn - 2007-12-04, 15:06

RoboCop napisa/a:
JacekG napisa/a:

Dokładka z laminatu niestety szkodzi rekinowi

Jacek bardzo podobna dokładka przednia była do e30 (wąska lampa) i był to oryginał BMW do e28 również była oferowana...

co nie znaczy że nie ma podróbek...
Robo przyjżyj się otworowi na ucho do holowania :wink:

Łukasz - 2007-12-04, 15:52

zawsze trzeba popatrzeć się na otwora, żeby nie stać się posiadaczem potwora :lol:

A wydech jest z czego , rynny??????

zdejmij ten przedni laminat bo wygląda jak zgniłe skrzela rekina :tak:

lysy174 - 2007-12-04, 16:37

Znam i Roberta i samochod bo szczerze mowiac to wlasnie tym samochodem uczylem sie za malolata jezdzic. To jest naprawde swiety samochod mimo moze kilku niewielkich niedociagniec. Silnik naprawde chodzi wspaniale do dzisiaj mimo gazu (ktory wierzcie lub nie wcale jej nie przeszkadza)
Najezdziem sie tym samochodem naprawde :tak: :tak:
Samochod jest moim zdaniem naprawde wporzadku zwlaszcza ze poprzedniego wlasciciela tez znam i wiem jak traktowal ten samochod :brawo:

MAJSU - 2007-12-04, 19:56

Wrzuć więcej fotek bo na tych to niewiele widać... Aczkolwiek już się pewnien zarys małego remontu szykuje :wink: maska sie nie domknęła z jednej strony czy przód miał kiedyś jakieś przejścia ? A do dokładki się koledzy nie czepiajcie bo jest ORI... nie widziałem jakichkolowiek laminatów do E28 :roll:
WI$NIA - 2007-12-18, 21:53

również i ja podobnie jak łysy znam właściciela oraz samochód i mogę potwierdzić to, że jest to zadbane BMW, a chodzi jak pszczółka :)

P.S. nie wiedziałem braciszku, że to tą się jeździc uczyłeś; myślełem, że tą wcześniejszą

lysy174 - 2007-12-18, 21:57

WI$NIA napisa/a:

P.S. nie wiedziałem braciszku, że to tą się jeździc uczyłeś; myślełem, że tą wcześniejszą

Granatowa 528i to moglem sie tylko raz przejechac. Wiecej jej nie dostalem do nauki. Ta glownie pozwolila mi postawic pierwsze kroki w dziedzinie motoryzacji :prosze: :prosze: :prosze:

ZioMeKRoBeK - 2008-01-06, 21:40

a teraz jest juz u mnie i ja sie ucze na niej :D