BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Nowe forum BMW 3er

yeahman - 2007-12-07, 13:47
Temat postu: Nowe forum BMW 3er
Witam w Mikołajki powstało nowe forum - www.bmw3er.fora.pl
Jak narazie to są same początki ale mam nadzieję że szybko stworzymy zgraną grupę którą łączy Seria 3. W planach jest utworzenie kliubu oraz regionalnych oddziałów. Zapraszam. p.s po jednym dniu 20 osób - dobry wynik ;)

kafarek - 2007-12-07, 14:34

fora.pl, to nędzny serwer i dlatego sie nie zarejestruje tam. Nie chce miec z nimi nic wspolnego. Ty dojdziesz dopiero do takiego wniosku :/
yeahman - 2007-12-07, 15:14

Na początek startujemy z tego. Poźniej po utworzeniu klubu przejdziemy na inny. Więc zaprasza. Pozdro.
tomcat944 - 2007-12-07, 15:29

hej,
kolego, jedna mala uwaga... jesli zapraszasz ludzi na nowo powstale forum to postaraj sie zeby twoje posty byly poprawne ortograficznie... np.: w Mikolajkach, a nie w Mikolajki.... Kwiaty a nie kwaity... i zapraszam a nie zaprasza....

pozdrawiam i zycze powodzenia w tworzeniu forum i klubu... :beer:

kafarek - 2007-12-07, 15:36

Z przeniesieniem na inny server jest taki problem, że zgodnie z regulaminem fora.pl domena, treści (baza sql) i pliki zgromadzone na serverze są własnością fora.pl. Nie ma możliwości zrobienia backupu bazy danych, a co za tym idzie przeniesienia na inny hosting. Uwierz mi, bo kłóciłem się z nimi w sądzie już ;)
Yakuzatti - 2007-12-07, 15:41

Popieram w 100% Kafara i potwierdzam jego treści :)
Kaamilalfa - 2007-12-07, 19:17

yeahman,

wywalili Cię z bmw-sport.pl , bmw5er.pl to tworzysz kolejne forum ? po co ?

DAREX - 2007-12-07, 19:22

Kaamilalfa napisa/a:
yeahman,

wywalili Cię z bmw-sport.pl , bmw5er.pl to tworzysz kolejne forum ? po co ?

Zapomniałeś dodać bmw-klub.pl :lol:
Potwierdzam słowa kafara w 1000000000000000000%%%%

Kaamilalfa - 2007-12-07, 19:28

DAREX,

Twojego konta, też już nie ma na bmw-sport.pl :)

ale to błędy młodości :)

DAREX - 2007-12-07, 19:42

Wieści szybko sie rozchodzą :lol:
I will back!! :roll: :lol:

Pawel735 - 2007-12-07, 20:06

ale komu potrzebne kolejne forum ? Mało ich jest ? Dajcie spokoj panowie - później zeby gdziekolwiek jakies owocne dyskusje prowadzic trzeba sie zarejestrowac na 10 forach i siedziec caly dzien zeby cos znaleźc
kafarek - 2007-12-07, 21:07

Jeśli yeahman, zechcesz zmienić server, to będziesz zaczynał wszystko od nowa. A wątpię, że dobytek użytkowników, postów, tematów i PW pójdzie za Tobą :] Wszystko zginie, posty i userzy też. Zmieniaj server póki możesz i póki forum się jeszcze nie rozrosło. Szkoda będzie później dorobku i będziesz zaczynał od nowa.

Pozdrawiam
Kafar

Łukasz - 2007-12-07, 21:59

tomcat944 napisa/a:
hej,
kolego, jedna mala uwaga... jesli zapraszasz ludzi na nowo powstale forum to postaraj sie zeby twoje posty byly poprawne ortograficznie... np.: w Mikolajkach, a nie w Mikolajki.... Kwiaty a nie kwaity... i zapraszam a nie zaprasza....

w Mikołajki, czyli 6 grudnia gamoniu :wink: :lol: :lol: :lol:

bez urazy i pozdro :beer:

casus maximus - 2007-12-07, 22:39

Łukasz napisa/a:
w Mikołajki, czyli 6 grudnia gamoniu

hehe dobre :D

a jesli chodzi o fora.pl to kafar dobrze prawi. szkoda nawet zachodu, ale rob jak chcesz.

Bagor - 2007-12-08, 03:11

He he, poczytajcie: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=44720
:mg:

nokerman - 2007-12-08, 09:16

zapowiada sie piękny początek końca 8-)
DAREX - 2007-12-08, 09:26

hmm, to chyba ostatnie forum na którym yeahman nie ma zakazu pisania :?: :roll:
Yakuzatti - 2007-12-08, 10:27

Ja nawet na początku myślałem, że wporzo z niego gość. ;/
tomcat944 - 2007-12-08, 11:13

Łukasz napisa/a:
tomcat944 napisa/a:
hej,

w Mikołajki, czyli 6 grudnia gamoniu :wink: :lol: :lol: :lol:

bez urazy i pozdro :beer:

o qtwa, rzeczywiscie.... przepraszam.... :drunk:

yeahman - 2007-12-08, 12:29

Zawsze znajdą się ludzie którzy mają wrodzony nawyk upokarzania, wyśmiewania i gnębienia. Przy kilkudziesięciu odpowiedziach i podziękowaniach że wreszcie powstało pierwsze w polsce forum o Serii 3, kilka wypowiedzi osób np: darex, kamilalfa, bagor - czyli ludzi z którymi mam konflikt od jakiś 2 lat - sorry ale mnie nie interesują i bledna w tym projekcie do tak nieznacznych rozmiarów że nie mam się nimi co przejmować. bagor - ty chyba do konca zycia bedziesz lazil za mna po sieci i wklejal rozne linki z awantur - kazdy popelnia bledy, ale to swiadczy bardziej o tobie ze nie masz kultury tylko jestes zwyklym prostym awanturnikiem !! Niestety na forum fanów serii 3 wstępu nie masz. To nie będzie miejsce w którym będziesz mógł wszczynać konflikty tak jak robisz to w tym temacie !!

P.S forum w przyszłym tygodniu będzie się jednak przenosiło na płatny, komercyjny server za który zapłacę z własnej kieszeni po to by fani serii 3 mieli w końcu własne miejsce w sieci. Na forum będzie obowiązywał system ankiet przez który będziemy wybierać Moderatorów i osoby zajmujące się dbaniem o forum. To że je tworze i automatycznie mam statut admina nie znaczy że będę używał tej rangi. Pozdrawiam życzliwych i prawdziwych zapaleńców 3er i zapraszam do udziału w forum.

DAREX - 2007-12-08, 15:00

yeahman napisa/a:
darex, kamilalfa, bagor - czyli ludzi z którymi mam konflikt od jakiś 2 lat

Nie przypominam sobie, abym z tobą miał jakikolwiek konflikt od 2 lat :shock:
Teraz tak piszesz bo dostałeś bana na bmw5er.pl
Chyba nie chwaliłeś się za co??
yeahman napisa/a:
nie masz kultury tylko jestes zwyklym prostym awanturnikiem

Chyba sam kolego nie wiesz o czym piszesz, sam parę dni temu wyzwałeś na forum 5er, Admina od "lebiegi w okularach" i właśnie za awantury zostałeś Ty wywalony?!

yeahman - 2007-12-08, 15:35

darex wiesz jaka jest rozica miedzy nami?

Ze ja mam na tyle kultury osobistej i nie wyciagm i nie przedstawiam innym twoich konfliktow przynajmniej na bmw sport z ktorego zostales WYWALONY..

Szkoda że ty wnikasz w moje prywatne sprawy miedzy mna i białym
biały jest adminem ktory na każdym forum mnie banuje.
Z przyczyn znanych tak naprawde tylko mi i białemu.

Ja rozumiem ze czesc tych postow jest okazem zazdrosci ze realizuje projekt wlasnego forum ale nie musicie az tak chlapczywie probowac mnie upokorzyc ;)

DAREX - 2007-12-08, 15:55

yeahman napisa/a:
Szkoda że ty wnikasz w moje prywatne sprawy miedzy mna i białym
biały jest adminem ktory na każdym forum mnie banuje.
Z przyczyn znanych tak naprawde tylko mi i białemu.

hmm, faktycznie wyzywanie białego w Shoutboxie na 5er.pl było bardzo prywatne, dostałeś bana bo było głosowanie, i wszyscy byli za tym abyś go dostał!

yeahman napisa/a:
Ja rozumiem ze czesc tych postow jest okazem zazdrosci ze realizuje projekt wlasnego forum ale nie musicie az tak chlapczywie probowac mnie upokorzyc

nie rozśmieszaj mnie, specjalnie dla Ciebie, mógłbym zrobić swoje forum bmw3er.pl i to jeszcze dziś!

Niech ktoś usunie albo zamknie ten temat bo nie wiem do czego ta dyskusja prowadzi!

Kaamilalfa - 2007-12-08, 15:58

yeahman napisa/a:
darex, kamilalfa, bagor - czyli ludzi z którymi mam konflikt od jakiś 2 lat

a jaki jest po między nami konflikt????

jaki jest powód tego, że nie ma Cie na:
1. www.bmw-klub.pl
2. www.bmw-sport.pl
3. www.bmw5er.pl

??

po co to kolejne forum ??

ChriS - 2007-12-08, 16:00

Dlaczego na forum Beemka-Klub roztrząsacie swoje animozje?
Mało nas obchodzi ,kto i dlaczego wyleciał z innego forum.
Bez urazy.