BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

STYLIZACJE WEWNĘTRZNE - Sposób na zmiane koloru/zabarwienie wykładziny (podłogi)

Bartas - 2007-12-09, 12:55
Temat postu: Sposób na zmiane koloru/zabarwienie wykładziny (podłogi)
Witam,
może ktoś się z tym spotkał, lub zna sposób na zabarwienie wykładziny w aucie. Chodzi o to, że mam szarą u siebie a będzie podsufitka M3 i jedyne co będę miał nie pod kolor to wykładzina :? Czy istnieją jakieś środki chemiczne, bądź domowe sposoby :wink: na uzyskanie trwałej czerni pod nogami :D no i oczywiście w taki sposób, żeby wszystko dookoła się nie uczerniło (czyt. nogawki od spodni itd).

jaqub - 2007-12-09, 14:33

sa jakies farby tapicerskie... ale i tak musialbys wyciagac cala wykladzine...
Gasper - 2007-12-09, 14:46

Zmien wykladzine. Kup uzywana i sobie przeloz. Ja tak zrobilem (jeden wieczor to zajelo)
Bartas - 2007-12-09, 16:43

Gasper napisał/a:
Zmien wykladzine.

no właśnie raz już zmieniałem, bo stara była lekko dziurawa :) , i kupiłem szarą zamiast czarnej :evil: nie zwróciłem specjalnie uwagi na kolor i teraz mam za swoje. I teraz szukam sposobu jak tu, nie męcząc się zbytnio, zmienić kolor z szarej na czarną...

jaqub, jakie te farby? Masz może jakiś przykład albo namiar na coś podobnego, może rzuć jakąś nazwą...

SajGoN - 2009-10-04, 23:38

Czy przez prawie 2 lata ktos juz coskonkretnego wie?
smith2c - 2009-10-06, 22:45

W mojej całą wykładzinę obszyłem materiałem-takim specjalnym z atestem i wyszło bardzo fajnie
SajGoN - 2009-10-07, 21:33

smith2c, pokaz foty jak to wyglada, ile zaplaciles i skat to dorwales.
Pozdro