| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - ori kluczyk + problem i zapytanie
wojtaq - 2008-01-05, 23:22 Temat postu: ori kluczyk + problem i zapytanie hej
mam ori kluczyk ze światełkiem
i mam pytanie skad mozna wziasc baterie i zaroweczke do niego bo chcialbym zeby jednak swiecil
chodzi mi o innÄ… odpowiedz niz ASO
lysy174 - 2008-01-05, 23:27
Ja bym proponowal sie wybrac do zegarmistrza albo poprostu do specmagika od dorabiania kluczykow do samochodu (ślusarza)
Ktorys z nich ci napewno pomoze
RoboCop - 2008-01-06, 11:56
wojtaqu podjedz do Carrefoura na Os.Stałym, tam gość otwiera zatrzaśnięte auta i dorabia kluczyki (jeździ zdajesie e34) albo do sklepu elektronicznego koło cmentarza (u Grubego czy jak to się nazywa) -napewno coś Ci doradzą...
casus maximus - 2008-01-06, 12:09
| wojtaq napisa³/a: | | chodzi mi o innÄ… odpowiedz niz ASO |
a dlaczego? czasem mozna sie zdziwic jesli chodzi o ceny. wiem ze dorobienie kluczyka u jakiegos dorabiacza jest drozsze niz kupienie identycznego jak od twojej beemy w ASO.
Pietrek - 2008-01-06, 12:48
Bateria taka jak są na płycie głównej w PC ( albo i dwie )
Zamiast żarówki daj diode i po kłopocie
Tak wiem dioda = druciarstwo
SOER - 2008-01-06, 16:04
Jeszcze nie zdążyło mi sie żeby w elektronicznym nie mieli takiej żaróweczki jak potrzebowałem.. wymieniałem jakiś czas temu podświetlenie w przyciskach od el. szyb w E30 i żaróweczki były od reki w cenie 35gr chyba
wojtaq - 2008-01-06, 16:39
| casus maximus napisa³/a: | | wojtaq napisa³/a: | | chodzi mi o innÄ… odpowiedz niz ASO |
a dlaczego? czasem mozna sie zdziwic jesli chodzi o ceny. wiem ze dorobienie kluczyka u jakiegos dorabiacza jest drozsze niz kupienie identycznego jak od twojej beemy w ASO. |
gdybym mial blisko aso nie byloby problemow
dzieki Panowie wezme sie za to w poniedzialek
casus maximus - 2008-01-06, 17:57
| wojtaq napisa³/a: | | gdybym mial blisko aso nie byloby problemow |
a no to przepraszam
|
|