BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Zabrali mi dowod, jak uzywskac kopie?

duch_robi - 2008-01-07, 12:34
Temat postu: Zabrali mi dowod, jak uzywskac kopie?
Mam pytanie, przy wypadku zabrali mi dowod poniewaz mialem 2 inne opony z tylu. Teraz zeby dostac odszkodowanie z ubezpieczalni musze zaniesc im kopie dowodu. Teraz co musze zrobic zeby uzyskac ta kopie. Dowod jest w Wawie bo tam bylo zarejestrowane auto, co musze zrobic i gdzie sie zglosic zeby uzyskac kopie, czy musze jechac do wawy osobiscie czy moge napisac cos do nich lub zadzwonic i poprosic o wyslanie listowne kopi?
MAJSU - 2008-01-07, 12:39
Temat postu: Re: Zabrali mi dowod, jak uzywskac kopie?
robi napisa³/a:
Mam pytanie, przy wypadku zabrali mi dowod poniewaz mialem 2 inne opony z tylu. Teraz zeby dostac odszkodowanie z ubezpieczalni musze zaniesc im kopie dowodu. Teraz co musze zrobic zeby uzyskac ta kopie. Dowod jest w Wawie bo tam bylo zarejestrowane auto, co musze zrobic i gdzie sie zglosic zeby uzyskac kopie, czy musze jechac do wawy osobiscie czy moge napisac cos do nich lub zadzwonic i poprosic o wyslanie listowne kopi?

Najprościej będzie zadzwonić do urzędu i się zapytać.

duch_robi - 2008-01-07, 12:47

Z tym ze nie wiem za bardzo gdzie mam dzwonic.
landcar - 2008-01-07, 12:59
Temat postu: kopia
idz do swojego wydzialu komunikacji i niech oni napisza w twoim imieniu pisemko ze chcialbys kopie dowodu i powinni ci w ciagu tygodnia odeslac
MAJSU - 2008-01-07, 13:01

robi napisa³/a:
Z tym ze nie wiem za bardzo gdzie mam dzwonic.

Do tego urzędu gdzie była zarejestrowana, pammiętasz jakie tablice miała ? Wpisz w wyszukiwarkę i będziesz wiedział do którego urzędu dzwonić... http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productad0800

duch_robi - 2008-01-07, 13:31

No juz wszystko wiem :) Dzieki za pomoc. Moge ubiegac sie o to zeby mi wyslali wszystko ale to jest za duzo zachodu, lepiej osobiscie pojechac.