BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - szukam programu do karty TV

kamil.k - 2008-01-15, 22:23
Temat postu: szukam programu do karty TV
kupiłem sobie karte TV winfast2000xp global no i po instalacji zaczely sie schody.program który jest dołaczony jest jakby to powiedziec az zbyt prosty .nie odnalazl wszystkich programow a jak juz znalazł to czesc z nich "sniezy" -sygnal jest z kablówki .poszukalem troche na google i znalazłem kilka programow ChrisTV jest nawet całkiem całkiem ale moze ktos zna jeszcze jakis inny :?:
bo ten ChrisTV tez poznajdował programy ale nie da sie wsystkich ustawic tak zeby dobrze odbierały .w wiekszosci obraz jest juz ok ale dzwiek juz nie bardzo

Tomek3er - 2008-01-17, 00:55

mam dokładnei ten sam problem tylko ze karte nieco inna, dołanczam sei do pytania.
kamil.k - 2008-01-17, 07:31

ja mysle jeszcze czy nie podłaczyc jakiegos wzmacniacza sygnału.chociaz na necie czytalem ze ludzie maja popodłaczane anteny na kablu 10m i wszystko odbieraja tak jak zwykłym TV .dziwne to jest ze niektore programy maja b.dobry obraz a dzwiek jest słaby i nie idzie za bardzo tego dostroic ....
mareks - 2008-01-17, 21:49

zycze cierpliwosci przy szukaniu, instalowaniu i dalsza zabawa z programem :)
sprawdzalem 2 karty(fakt ze nie najnowsze) i za kazdym razem cos bylo nie tak. i najdalej nastepnego dnia rzucalem wszystko w cholere. chyba lepszym sposobem na zgrywanie z tv jest nagranie na jakas nagrywarke dvd z hdd (to ustrojstwo co sie do tv podpina :wink: ) i stamtad zgranie sobie na kompa