BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - POMOC DLA WIKTORA

marekfl - 2008-01-22, 09:54
Temat postu: POMOC DLA WIKTORA
Mam prośbę do wszystkich użytkowników(klubowiczów/ forumowiczów)

Pomóżcie Mojemu koledze w zbiórce pieniędzy na turnus rehabilitacyjny dla swojego dzieciaka Info znajdziecie po linkami:

Klik ===>>> JAK POMOC WIKTOROWI

Klik ===>>> Info o Wiktorze

TO TYLKO 1% Z PADATKU KTóRY I TAK MUSICIE ODDAć PAńSTWU A TEN DZIECIAK TEGO POTRZEBUJE!!!!

Cytat:

Wiktor ma obecnie prawie 4 lata i cierpi na Mózgowe Porażenie Dziecięce. Nadal samodzielnie nie siada i nie chodzi, przemieszcza się na czworakach. Od urodzenia rehabilitowany jest metodą NDT Bobath i metodą Vojty dwa razy w tygodniu w Ośrodku Wczesnej Interwencji w Kielcach. Jest to jednak za mało dla dziecka z MPD gdyż tylko intensywna i systematyczna rehabilitacja i praca wielu specjalistów normalizuje jego napięcie mięśniowe co pozwoli w przyszłości osiągnąć naszemu synkowi upragniony cel – samodzielne chodzenie. Wskazane byłyby wyjazdy na turnusy rehabilitacyjne, gdzie nasz syn miałby intensywną i urozmaiconą rehabilitację, która nie jest możliwa w naszej miejscowości. Niestety koszt takiego turnusu przekracza nasze możliwości finansowe, dlatego też chcemy prosić Państwa o wsparcie finansowe, dzięki któremu nasz synek Wiktor będzie mógł kiedyś postawić pierwsze kroki i bawić się razem ze swoimi rówieśnikami. Pomóżcie nam wspólnie osiągnąć ten cel.

Darek W-wa 735 - 2008-01-22, 21:05

Jak będę się rozliczał na pewno wezmę to pod uwagę.
A tak przy okazji .Może by tak zrobić akcję od Beemka:klubu. Pomagaliśmy na cel domu dziecka-możemy zrobić akcje składkową na tego chłopca.Pozdrawiam i czekam na opinie.

Przesuńcie ten post na stronę główną :spoko:

marekfl - 2008-01-23, 09:46

Dzieciak jest synem mojego bardzo dobrego kolegi :) ja w tym roku odpisze dla niego swój 1% zwłaszcza ze od tego roku sie zmienil przepis i nie wymaga to żadnych załatwiac ani innych cudów poprostu w rozliczeniu wpisuje sie w odpowiednia rubryke tylko jego konta i już, wole je dać komuś kto tego potrzebuje niż państwu.
Gasper - 2008-01-23, 10:29

dam cynk moim rodzicom i też to wpiszą :spoko:
marekfl - 2008-01-23, 10:31

Dziękuje wszystkim z góry za pomoc :) :beer: