| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Szpera 100% w E30.
Eryko - 2008-01-25, 00:29 Temat postu: Szpera 100% w E30. Witam.
chciałbym w mojej E30 ze seryjnego dyfra zrobic100%szpere czyli zespawac.
-jakie beda wtedy roznice w jezdzie po zespawaniu?
-na co uwazac podczas jazdy z takim mostem,zeby auto nie zaskoczyło mnie nagle:P
-co bedzie sie bardziej zuzywac oprocz opon??
alexil - 2008-01-25, 00:51
Troche Cię nie rozumiem.....Chcesz zaspawać most, a nie wiesz po co? Może najpierw zastanów się trochę nad tym do czego to służy i po co chcesz go zaspawać, a później zadawaj pytania.
Pozdrawiam
kfas - 2008-01-25, 13:30 Temat postu: Re: Szpera 100% w E30.
| Eryko napisa³/a: | Witam.
chciałbym w mojej E30 ze seryjnego dyfra zrobic100%szpere czyli zespawac.
-jakie beda wtedy roznice w jezdzie po zespawaniu?
-na co uwazac podczas jazdy z takim mostem,zeby auto nie zaskoczyło mnie nagle:P
-co bedzie sie bardziej zuzywac oprocz opon?? |
Ja sobie to tak zrobiłem w Moim aucie -masz zdjecia oraz opisane odczucia z jazdy :
http://tuningforum.pl/vie...=102699&start=0
Jak dla mnie bomba
Eryko - 2008-01-25, 14:47
oo własnie... dzieki kfas.reszcie za wrzuty odrazu tez dzieki.nie kazdy jest w tym temacie pojety tak jak wy, a po to jest to forum zeby zapytac i sie dowiedziec.pozdrawiam
ubott - 2008-01-25, 15:51
| Eryko napisa³/a: | | oo wÅ‚asnie... dzieki kfas.reszcie za wrzuty odrazu tez dzieki.nie kazdy jest w tym temacie pojety tak jak wy, a po to jest to forum zeby zapytac i sie dowiedziec.pozdrawiam |
oczywiscie masz racje!!!
ale wiesz do czego sluzy opcja "szukaj"?????
duchX - 2008-01-25, 18:13
nie lubie jak ktos kasuje moje posty bez powodu powiedzilem ze temat kretynski glupie pytanie i mozna poszukac a nie pisac glupot
Sosen - 2008-01-26, 13:56
| x_e_o_n napisa³/a: | | nie lubie jak ktos kasuje moje posty bez powodu powiedzilem ze temat kretynski glupie pytanie i mozna poszukac a nie pisac glupot |
Tak jest!
Poszukaj sobie kolego.
Zamykam
|
|