BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Szpera 100% w E30.

Eryko - 2008-01-25, 00:29
Temat postu: Szpera 100% w E30.
Witam.
chciałbym w mojej E30 ze seryjnego dyfra zrobic100%szpere czyli zespawac.
-jakie beda wtedy roznice w jezdzie po zespawaniu?
-na co uwazac podczas jazdy z takim mostem,zeby auto nie zaskoczyło mnie nagle:P
-co bedzie sie bardziej zuzywac oprocz opon??

alexil - 2008-01-25, 00:51

Troche Cię nie rozumiem.....Chcesz zaspawać most, a nie wiesz po co? Może najpierw zastanów się trochę nad tym do czego to służy i po co chcesz go zaspawać, a później zadawaj pytania.

Pozdrawiam

kfas - 2008-01-25, 13:30
Temat postu: Re: Szpera 100% w E30.
Eryko napisa³/a:
Witam.
chciałbym w mojej E30 ze seryjnego dyfra zrobic100%szpere czyli zespawac.
-jakie beda wtedy roznice w jezdzie po zespawaniu?
-na co uwazac podczas jazdy z takim mostem,zeby auto nie zaskoczyło mnie nagle:P
-co bedzie sie bardziej zuzywac oprocz opon??

Ja sobie to tak zrobiłem w Moim aucie -masz zdjecia oraz opisane odczucia z jazdy :

http://tuningforum.pl/vie...=102699&start=0

Jak dla mnie bomba :mg: :spoko:

Eryko - 2008-01-25, 14:47

oo własnie... dzieki kfas.reszcie za wrzuty odrazu tez dzieki.nie kazdy jest w tym temacie pojety tak jak wy, a po to jest to forum zeby zapytac i sie dowiedziec.pozdrawiam
ubott - 2008-01-25, 15:51

Eryko napisa³/a:
oo własnie... dzieki kfas.reszcie za wrzuty odrazu tez dzieki.nie kazdy jest w tym temacie pojety tak jak wy, a po to jest to forum zeby zapytac i sie dowiedziec.pozdrawiam

oczywiscie masz racje!!!

ale wiesz do czego sluzy opcja "szukaj"?????

duchX - 2008-01-25, 18:13

nie lubie jak ktos kasuje moje posty bez powodu powiedzilem ze temat kretynski glupie pytanie i mozna poszukac a nie pisac glupot
Sosen - 2008-01-26, 13:56

x_e_o_n napisa³/a:
nie lubie jak ktos kasuje moje posty bez powodu powiedzilem ze temat kretynski glupie pytanie i mozna poszukac a nie pisac glupot

Tak jest!
Poszukaj sobie kolego.
Zamykam