|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
STYLIZACJE WEWNĘTRZNE - Nowe skóry - feler, czy falowanie się ułoży
Piotr_1 - 2008-01-25, 13:09 Temat postu: Nowe skóry - feler, czy falowanie się ułoży Fotele przyszły z niemcowni w kartonach i martwią mnie te pofalowane rogi. Czy to się ułoży, czy tak już zostanie?
reso - 2008-01-25, 13:16
Raczej tak zostanie. Ja też się boje że jak dam obszyć to zbyt luzno to pozszywają.
Piotr_1 - 2008-01-25, 13:20
To są fabryczne fotele, ale teraz w sumie widzę że jeden tak ma, a drugi nie, bo być może karton leżał odwrotnie, a fotele w środku były na płasko i leżały na sterczących boczkach
reso - 2008-01-25, 13:49
Może się trochę skóra naciągnęła od tego leżenia. Nie zostaje ci nic jak tylko poczekać
Bardzo fajne te foteliki Na ebay'u kupiłeś?? Jaki orientacyjny koszt, jeśli można spytać(może być PW)?
BMarWal - 2008-01-25, 15:46
Szczerze mówiąc to wątpie żeby się skóra wstąpiła to raczej odwrotnie działa (rozciąga sie z czasem). A co do foteli to są KOSA!!!!!!!
jaqub - 2008-01-25, 16:17
wg mnie powinny byc bardziej naciagniete... ale u mnie czasem jest tak ze jak cos poloze z tylu na kanape to po podniesieniu tego sa faldki takie ale po niedlugim czasie (minuty) wszystko wraca do normy
Lord Lukasz - 2008-02-19, 14:34
Żle jest uszyte, pozatym bynajmniej w moim przypadku jak odebrałem siedzenia od tapicera kazał pojeździ 2-3 tygodnie żeby sie skóra ułożyła i potem pojechałem do niego i podociągał wszystko zwłaszcza pod dupą i jest mega idealnie
marekfl - 2008-02-19, 15:48
Siemma
Miałem podobna sprawę jak dawałem teraz do obszycia fotele i wierz mi ze to od początku powinno być ładnie zrobione, żadne smarowanie nawilżanie nic nie da
Jak sie później dowiedziałem to takie coś powinno być poddane obróbce termicznej przy szyciu wtedy materiał naciągnie sie ładnie i nie będzie taki właśnie pomarszczony jak możesz to reklamuj w końcu to twoje pieniądze ...
adrian e30 - 2008-02-19, 15:56
pisz lepiej ile kosztowaly.
BARABUS - 2008-02-19, 16:12
adrian e30 napisał/a: | pisz lepiej ile kosztowaly. |
lepiej nie pytaj , a co do tego pomarszczenia to wydaje mi sie że raczej nie wróci do normy, wygląda to jakby skóra była żle naciągnięta lub za mało wypchana ...
Rafals - 2008-02-19, 17:31
adrian e30 napisał/a: | pisz lepiej ile kosztowaly. |
Tutaj masz ceny do porownania:
http://www.tylkomarkowe.p...dukty,6472.html
http://cgi.ebay.de/RECARO...1QQcmdZViewItem
BMarWal - 2008-02-19, 17:51
masakra....
No to bym się nieżle wk..... jakby cos było nie tak z fotelem za taka kase
Pozdro
owca - 2008-02-19, 20:32
Fajne siedzenia wcale tak źle to nie wygląda ja bym nie reklamował .
Piotr_1 - 2008-02-27, 22:25
Generalnie jest to chyba budżetowy produkt recaro, oni robią 2x droższe fotele z reguły albo dla producentów aut. Z tymi zmarszczeniami się pogodziłem bo cały fotel prezentuje sobą wyrównaną średnią jakość wykończenia. Ale jest niesamowity i wygodny zarazem. Tyłek miałem trochę za szeroki do nich i przez pierwszy tydzień jeździłem na biodrach, ale już się ułożyły boki. No i jak teraz spojrzę na jakiekolwiek inne fotele w całkiem nawet dobrych, nowych autach, to wyglądają lipnie w porównaniu do moich A reklamował nie będe, bo zapłaciłem dużo za wysyłkę z Niemiec już raz i cena była atrakcyjna w porównaniu do polskich.
|
|