BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Informacje o E36 Cabrio - Łódź

Bartas - 2008-01-29, 13:52
Temat postu: Informacje o E36 Cabrio - Łódź
Witam,
Potrzebuje pomocy Łodzian :) Jeśli ktoś zna to auto/ właściciela to proszę powiedzieć czy warto się tym interesować. Bo trochę zmieniła mi się koncepcja na autko :P i rozglądam się za cabriosem :wink:
Lynk do Alledrogo
Jeśli macie jakiś namiar na fajnego/ zadbanego cabriosa z bogatym wyposażeniem i oczywiście w 6 garach to dajcie znać.

Kujon - 2008-01-29, 13:55

"Nieużywany zimą" :lol: to na H... mu Hardtop :lol: , ale tak pozatym to auto wygląda sensownie , napewno jakbym był na kupnie cabrio to bym pojechał oglądnąć tą sztuke
Bartas - 2008-01-29, 13:59

Kujon napisa/a:
napewno jakbym był na kupnie cabrio to bym pojechał oglądnąć tą sztuke

no właśnie o to mi chodzi żebym nie jechał na darmo, choć daleko nie mam :]
Też mi się wydaje sensowna, więc pytam Was :)

--==maly==-- - 2008-01-29, 14:22

Ja tylko dodam,że nie zaznaczyl opcji BEZWYPADKOWA
Bartas - 2008-01-29, 14:23

--==maly==-- napisa/a:
Ja tylko dodam,że nie zaznaczyl opcji BEZWYPADKOWA

Czy są jakieś podstawy, żeby an chwilę obecną twierdzić, że miała przygodę? Na razie jak popatrzyłem po fotkach to wygląda na nie bitą...

kiloff - 2008-01-29, 15:46

Bartas napisa/a:
Czy są jakieś podstawy, żeby an chwilę obecną twierdzić, że miała przygodę? Na razie jak popatrzyłem po fotkach to wygląda na nie bitą...

jak nie jest to kazdy zaznacza ze jest bezwypadkowa ;) ..

ale swoja droga ze wyglada na zdrowa ..

--==maly==-- - 2008-01-29, 16:16

Bezwypadkowych nie ma ale wypadalo by zaznaczyć :wink:
Yakuzatti - 2008-01-29, 16:47

Za 30 kafli musi być dobre cabrio...
GERMAN BOY - 2008-01-30, 10:48

pojedz i obejżyj.pierwsze wrażenie ok.Drugie wrażenie bedziesz miał z bliska i na podnosniku .Wtedy sie okaże a to że niezaznaczył że bezwypadkowa to dobrze bo kto o tym mysli żeby to wpisac to zazwyczaj mysli aby skłamac bo własnie była trzasnieta.Tez nie sugeruj sie że jakis element był malowany i odrazu że musiała miec dzwona.może miała nieduże wgniecienie i ktos ja pomalował na tym kawałku.moja jest cała malowana i ktos by mógł pomyslec że wpadła pod pociag a nie byla uderzona nigdy tzn do listopada 2007 :wink: naszczescie nie mocno w tył.ale to przeszłosc.
CZACZOCZYCHACZ - 2008-01-30, 12:27

wyglada super, ja jak zobaczylem teledysk Kalwi i Remi to sie zakochalem w tym kabrio , nastepne auto to napewno bede kabrio trujka :D
Pawel735 - 2008-01-30, 12:53

CZACZOCZYCHACZ napisa/a:
wyglada super, ja jak zobaczylem teledysk Kalwi i Remi to sie zakochalem w tym kabrio , nastepne auto to napewno bede kabrio trujka :D

A cóż to za wybryk masz w avatarze ? :shock:

Bartas - 2008-01-30, 13:59

Kamil, ale jeszcze nie jestem pewien czy swoją chce sprzedać :( Strasznie ją polubiłem i jak będę chciał sprzedać to za pół darmo nie oddam :nie: Zobaczymy, czas pokaże :]