BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Wypadek spowodowany fotoradarem

fileo - 2008-02-18, 01:31
Temat postu: Wypadek spowodowany fotoradarem
Człowiek się przestraszył błysku i nie miał pasów ...

http://pl.youtube.com/watch?v=_KjkI1aGv6s

brain69 - usunięty - 2008-02-18, 01:54

bzdura gość ciął na pusto za szybko wszedł w zakręt bo wydać że go bokiem stawia jeszcze przed błyskiem, fotoradar nie miał żadnej winy w tym wypadku, jak się nie umie jeździć dostawczakiem na pusto i nie zapina się pasów to są tego efekty potem, sam jest sobie winien swojego nieszczęścia
Gasper - 2008-02-18, 02:08

Dokładnie tak jak pisze Brain - gość jadąc za szybko wpadł w poślizg i dopiero w jego trakcie błysnęło fleszem.

Filmik idealny na forum onet.pl.

fileo - 2008-02-18, 02:16

tak czy inaczej miał pecha. jak przeżył to jeszcze dostał fotkę. Ale dla mnie to nauka zapinać szelki.
brain69 - usunięty - 2008-02-18, 02:23

ja zawsze w pasach jeźdzę, a w szególności jak dostawczym jeździłem, swoją drogą to przez chwilę idento iveco miałem jak ten z filmiku i przeszklenie kabiny od razu mi nasuwało czarne myśli o wypadku bez pasów, no i teraz sobie mogłem dokładnie zobaczyć jak się wysiada z iveco
duchX - 2008-02-18, 08:03

Moim zdaniem wypadek z winy kierowcy spowodowany radarem ......... odruchowo nacisnal hamulec w momencie blysniecia i zablokowal tylne kola ........... reszta jak w ksiazce musiala sie tak skonczyc :)
Sosen - 2008-02-18, 10:06

gdyby założył kontrę i nie hamował to byłoby gites
brain69 - usunięty - 2008-02-18, 10:41

x_e_o_n napisa³/a:
Moim zdaniem wypadek z winy kierowcy spowodowany radarem ......... odruchowo nacisnal hamulec w momencie blysniecia i zablokowal tylne kola ........... reszta jak w ksiazce musiala sie tak skonczyc :)

w iveco hamulce tylne są niesamowicie słabe zwłaszcza jak jest na bliźniaku

center - 2008-02-18, 13:00

hehehe piekny temat na youtube :)
zreszta i tak u nas nie uzywaja w dzien lampy blyskowej wiec :)
rzeczywiscie filmik pokazuje tylko to ze warto zapinac pasy... :spoko:

Tomek3er - 2008-02-18, 23:26

a ja tam nei widze wogóle zadnego fotoradaru :lol: tylko jak sie słup trakcyjny przewraca. :)
SmasherE30 - 2008-02-19, 17:38

z fotoradaru to było kręcone.

Fakt gość leciał za szybko, widac że ślisko było, jeszcze jechał po łuku z lekko skręconymi kołami i depnął ostro w hebel ... blokada, spóźniona kontra i brak pasów

Mówi się trudno ...