BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Czarna Lista - uwaga !!! BMW 316 SUPER OKAZJA -- SPRAWDŻ -- !!!

PiotrekE30 - 2008-02-26, 18:42
Temat postu: uwaga !!! BMW 316 SUPER OKAZJA -- SPRAWDŻ -- !!!
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4499133 naprawdę na zdjęciach niczego sobie NOWE ZAWIESZENIE podobno :) ale gdy pojechałem ja obejrzeć na żywo :shock: to nie wierzyłem własnym oczom... samochód wyszczególniał się zaawansowaną korozją :x (szczególnie progów które można by było wyrwać rekami takie sparciałe :D właścicielem był chyba jakiś picasso-artysta bo szpachlowana i malowana z każdej strony ,połamane listwy na zderzakach ,kierunki wypadają trzymają sie na przewodach silnik :!: nie wiem co to było ale takiego odgłosu motoru w e36 jeszcze nie słyszałem :shock: aż trudno to mi opisać , pod spodem brak osłony silnika i na pierwszym planie pod zderzakiem z przodu widać przymocowaną linkę do holowania :shock: brak usczelki w tylnej szybie :shock: na plus moge zaliczyć środek bo w miarę zadbany choć fotel kierowcy podarty ale tylko troszeczkę... samochód co prawda był do oddania za śmiesznie niską cenę 4700zł ale i tych pieniędzy nie jest wart naprawdę nie polecam tego auta na szczęscie miałem tylko 15 kilometrów w obie strony bo jak bym pojechał kawał po te cacko to na miejscu bym wyszedł z siebie ... naprawde nie warto nawet jechać popatrzeć na nia !! !!
lysy174 - 2008-02-26, 22:31

A najlepsza jest radiolka policyjna przy dystrybutorze gazu na pierwszych zdjeciach :lol: :lol: :lol:

A jesli chodzi o samochod to czego sie spodziewales za ta cene :?: :?: :?:

duchX - 2008-02-26, 22:37

Za taka cene to nawet E30 z 1990 roku nie jechal bym ogladac wiec dziwie sie twojemu oburzeniu acz kolwiek dzieki za info moze komus innemu naiwnemu sie przyda i nie pojedzie ogladac zlomu za 4700

Ps z opisu auta mozna wywnioskowac ze wlasciciel nie mowi nic o stanie idealnym czy nawe bardzo dobrym auta ....................okresla go jako dobry co w naszym rozumieniu odbierane jest jako zlom pozdrawiam i udanego poszukiwania auta tylko nie za te pieniadze

PiotrekE30 - 2008-02-26, 23:36

szczerze mówiąc to nie spodziewałem się dobrego stanu podejrzewałem że to będzie lekki szrot ale nie taki ZAJAZD!!! nigdy nie widziałem tak zajechanej e36 buda była tak skorodowana jak w polonezie z tego rocznika :shock: normalnie prawdziwy szok a po zdjęciach wyglądała całkiem całkiem a ze miałem blisko to chciałem sprawdzić tą okazję...
damiano_e30 - 2008-02-27, 00:09

E36 za 4700 :lol: :lol: :lol: sorry ale to nie Anglia ...

Za takie pieniądze to można kupić ładnego Forda z tego rocznika ale nie BMW
:nie:

"Nie sprawia żadnych problemów śmiało można wszędzie dojechać bezawaryjnie."- niesamowite, ciekawe czy do Anglii i z powrotem też dojedzie bezawaryjnie :lol:

PiotrekE30 - 2008-02-27, 15:15

wiem :) .To POLSKA tu się lepsze mecyje dzieją :wink: