|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Czarna Lista - uwaga !!! BMW 316 SUPER OKAZJA -- SPRAWDŻ -- !!!
PiotrekE30 - 2008-02-26, 18:42 Temat postu: uwaga !!! BMW 316 SUPER OKAZJA -- SPRAWDŻ -- !!! http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4499133 naprawdę na zdjęciach niczego sobie NOWE ZAWIESZENIE podobno ale gdy pojechałem ja obejrzeć na żywo to nie wierzyłem własnym oczom... samochód wyszczególniał się zaawansowaną korozją (szczególnie progów które można by było wyrwać rekami takie sparciałe właścicielem był chyba jakiś picasso-artysta bo szpachlowana i malowana z każdej strony ,połamane listwy na zderzakach ,kierunki wypadają trzymają sie na przewodach silnik nie wiem co to było ale takiego odgłosu motoru w e36 jeszcze nie słyszałem aż trudno to mi opisać , pod spodem brak osłony silnika i na pierwszym planie pod zderzakiem z przodu widać przymocowaną linkę do holowania brak usczelki w tylnej szybie na plus moge zaliczyć środek bo w miarę zadbany choć fotel kierowcy podarty ale tylko troszeczkę... samochód co prawda był do oddania za śmiesznie niską cenę 4700zł ale i tych pieniędzy nie jest wart naprawdę nie polecam tego auta na szczęscie miałem tylko 15 kilometrów w obie strony bo jak bym pojechał kawał po te cacko to na miejscu bym wyszedł z siebie ... naprawde nie warto nawet jechać popatrzeć na nia !!
lysy174 - 2008-02-26, 22:31
A najlepsza jest radiolka policyjna przy dystrybutorze gazu na pierwszych zdjeciach
A jesli chodzi o samochod to czego sie spodziewales za ta cene
duchX - 2008-02-26, 22:37
Za taka cene to nawet E30 z 1990 roku nie jechal bym ogladac wiec dziwie sie twojemu oburzeniu acz kolwiek dzieki za info moze komus innemu naiwnemu sie przyda i nie pojedzie ogladac zlomu za 4700
Ps z opisu auta mozna wywnioskowac ze wlasciciel nie mowi nic o stanie idealnym czy nawe bardzo dobrym auta ....................okresla go jako dobry co w naszym rozumieniu odbierane jest jako zlom pozdrawiam i udanego poszukiwania auta tylko nie za te pieniadze
PiotrekE30 - 2008-02-26, 23:36
szczerze mówiąc to nie spodziewałem się dobrego stanu podejrzewałem że to będzie lekki szrot ale nie taki ZAJAZD!!! nigdy nie widziałem tak zajechanej e36 buda była tak skorodowana jak w polonezie z tego rocznika normalnie prawdziwy szok a po zdjęciach wyglądała całkiem całkiem a ze miałem blisko to chciałem sprawdzić tą okazję...
damiano_e30 - 2008-02-27, 00:09
E36 za 4700 sorry ale to nie Anglia ...
Za takie pieniądze to można kupić ładnego Forda z tego rocznika ale nie BMW
"Nie sprawia żadnych problemów śmiało można wszędzie dojechać bezawaryjnie."- niesamowite, ciekawe czy do Anglii i z powrotem też dojedzie bezawaryjnie
PiotrekE30 - 2008-02-27, 15:15
wiem .To POLSKA tu się lepsze mecyje dzieją
|
|