BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - NERKA BMW E30 - "CZYM TO SIE JE ?? "

Kalina - 2008-03-06, 00:19
Temat postu: NERKA BMW E30 - "CZYM TO SIE JE ?? "
WITAM !
MAM PROBLEM I ZARAZEM PYTANIE . ZAUWAZYŁEM ZE W NIEKTORYCH E30 -TKACH NERKI WYGLADAJA JAKBY BYŁY ZAKRÓTKIE I MOZNA WSADZIC PALEC POMIEDZY MASKE A NERKE . W INNYCH ZAS NERKA IDEALNIE LEZY I PALCA NIE IDZIE WSADZIC MIEDZY NERE A MASKE . DODAM IZ W MOIM EGZEMPLARZU WYSTEPUJE PROBLEM NUMER 1 . SAMOCHOD NIGDY NIE BYŁ BITY A NERKA JEST ORYGINALNA BMW . MOZE BYŁY NERKI DO WASKIEJ LAMPY I SZEROKIEJ ?? ???????? BARDZO PROSZE O POMOC ...............

nokerman - 2008-03-06, 04:36

Nie pisz dużymi literami i
PRZECZYTAJ REGULAMIN!!

Kalina - 2008-03-06, 08:55

Przepraszam bardzo....
brain69 - usunięty - 2008-03-06, 09:30

wszystkie nerki powinny leżeć tak samo bo nie było róznicy w wysokości
coś musi być nie tak kolego że masz tak znaczącą róznicę

MARAS - 2008-03-06, 21:30

po pierwsze
to że auto nie było bite nie znaczy że nerka nie mogła być wymieniona,
po drugie może na oryginalnej pojawiły się odpryski i ktoś wymienił zdemontuj od góry trzymana jest dwoma blaszanymi klipsami u dołu opiera się tylko na zaczepach mozę jest za wysoko zamocowana naprzykład bo u dołu wyłamane są zaczepy i ktoś wykazał się własną radosną twórczością w jej założeniu by nie latała
po trzecie moze maska jest źle wyregulowana i przód maski jest za wysoko po równaj czy licuje z krawędziami błotników
po czwarte już tyle razy ogladałem różne igiełki perełki nigdy nie bite auta, że już nie wierzę w kilkunastoletnie nie bite auta uwierz mi wiem co mówie...
:spoko:

RoboCop - 2008-03-08, 09:03

spotkałem się z takimi nerkami jak pisze Kalina - czekam, aż ktoś napisze coś konkretnego...
Kalina - 2008-03-08, 10:46

W tym problem ze auto naprawde nie było bite , nerka jest oryginalna bmw , zaczepy wszystkie sa całe a maska licuje sie z błotnikami .Zrobie próbe z inna nerka od znajomego u którego jest ok i dam znac.
alexil - 2008-03-08, 12:58

A na jakiej podstawie twierdzisz, że auto nie było bite? Masz je od nowości? Zdziwiłbyś się jak auto potrafi być zrobione po dzwonie. Prześlij fotke tej Twojej nieszczęsnej nerki i moze będzie można powiedzieć coś więcej.

Pozdrawiam