BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - [e36] GUMKA W PILOCIE OD CENTRALNEGO w KLUCZYKU

MrKrYH_e34 - 2008-03-14, 23:16
Temat postu: [e36] GUMKA W PILOCIE OD CENTRALNEGO w KLUCZYKU
Witam mam pytanie strasznie wytarla mi sie gumka od pilota w kluczyku praktycznie jest tam juz dziura .. i pytanie czy mozna takowa gumke kupic ?? ? czy bedzie to gdzies w servisie ?? ? czy tylko allegro ??

http://www.allegro.pl/ite...zycisk_bmw.html

Napiszcie cos jak wiecie ... aha jeszcze jedno czy jak dorobie do auta zykly kluczyk i bede auto zamykal otwieral i odpalal z kluczyka to czy jest tam wbudowany jakis immobilajzer czy jakies inne zabezpieczenie ?? ?

Grzesiek - 2008-03-14, 23:43

bedziesz mogl otwierac i zamykac, jesli masz auto z immobilajzerem nie odpalisz auta ja mordowalem sie kilka minut do póki WRONA nie uratowal mnie od ataku szalu , w kluczyku jest taki maly (chyba) magnesik w ksztalcie prostokata i jesli go wyciagniesz i umiescisz centralnie przy stacyjce (pod plastikami) to wtedy bedziesz mogł odpalic go kazdym innym dorabianym kluczem
Bandit - 2008-03-18, 00:28

MrKrYH_E34 jak rozwiążesz problem z gumką to napisz na forum. Ja borykam się z tym samym. Dzwoniłem do dealera w moim mieście i powiedziano mi, że u nich nie można kupić takiej gumki :(

[ Dodano: 2008-04-28, 21:25 ]
MrKrYH_e34 napisa³/a:
Witam mam pytanie strasznie wytarla mi sie gumka od pilota w kluczyku praktycznie jest tam juz dziura .. i pytanie czy mozna takowa gumke kupic ?? ? czy bedzie to gdzies w servisie ?? ? czy tylko allegro ??

http://www.allegro.pl/ite...zycisk_bmw.html

I jak? Kupiłeś tą gumkę z allegro? Pasuje do pilota? Możesz polecić tego sprzedającego?

MrKrYH_e34 - 2008-06-11, 21:29

Pragne wrocic do tematu gumki w pilocie i z CALA stanowczoscia POLECIC rozwiazanie z allego !! ! http://www.allegro.pl/ite...zycisk_bmw.html sprzedajacy konkretny powiedzial ze jesli nie bedzie pasowalo to oddam i on zwraca kase ALE WSZYSTKO JEST DOBRZE !! ! Wiec beemkowiczu jesli masz wytarte dziurawe zniszczone gumki i jesli musisz wciskac pilota (kluczyk) kilka razy aby zamknac lub otworzyc auto to zdecydowanie polecam zakup tego typu gumki !!

Dodam ze jest opcja kupna novego kluczyka z novymi gumkami koszt w Smorawińskim w Poznaniu 530 zl ( czas oczekiwania ok tygodnia czasu bo idzie to z Niemiec) i do tego strojenie na miejscu za 100 zl co daje nam 630 zl :)

Ja wybralem duzo tansza opcje i jestem jak narazie zadowolony !! Pragne zaznaczyc ze nie wiem jak to bedzie zdawalo egzamin za kilka lat i czy sie nie rozwali bo wiadomo to nie jest oryginal ale Polecam i Pozdrawiam ps sprzedajacy ma tez gumki do e34 Jak jakies pytanie to walcie do mnie jak w dym :)

Elwis328 - 2008-06-13, 17:24

też kupiłem tą gumke, powiem, tak za 24zł jest super :spoko: moja gumka też juz miała wypracowane co nie co. A sprzedający dołącza instrukcje więc wymiana jest prosta.
Ja jestem zadowolony niski nakład a samo [poczucie dużo lepsze otwierając auto :jupi:

Gasper - 2008-06-13, 17:34

Ja zaraz po zakupie e38 zakupiłem właśnie te gumki do obu kluczyków i jestem bardzo zadowolony. Banalny montaż :)
MARAS - 2008-06-16, 23:01

Ja zamówiłem do e34 jest tańsza o 2 zety bo dolny przycisk jest pojedyńczy zobaczymy co przyjdzie.