|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Czarna Lista - ROBI...
ziolo56 - 2008-03-19, 20:37 Temat postu: ROBI... od pana robiego zakupilem kompletne wspomaganie kierownicy do M20.. pieniadze wyslalem 12.02.2008 wpomaganie przyszlo 2 i pol tygodnia pozniej.. po odpakowaniu paczki okazalo sie ze brakuje koła pasowego,napisalem do robiego o braku w.w. czesci,odpisal ze wysle i wyslal po kolejnych 2 tyg. gdy zaczelem zakladac magiel okazalo sie ze krzyzak laczacy kolumne ze wspomaganiem jest uciety :/:/ moje wk...... osiagnelo pelnie..
czlowiek nie nadaje sie do robienia jakichkolwiek interesow nie polecam tego pana..
jedna wielka kpina..
pozdrawiam
nokerman - 2008-03-19, 22:05
Chodzi o tego Pana:
http://beemka-klub.pl/for...wprofile&u=5231
kuzyn - 2008-03-19, 23:32
no proszę... miłem swego czasu wątpliwa przyjemność kupowania od robiego
blachy szyberdachu do mojej byłej E30. Sytuacja podobna...
dach dostałem po miesiącu. w tym czasie mnóstwo ściem na gg itd...
po wszystkim dach do mnie dotarł, ale stan w jakim był nie miał nic wpólnego
z tym o czym zapewniał robi...
duch_robi - 2008-03-20, 01:07
Do kolegi Ziolo -bez komentarza, ten dzial to nie miejsce na roztrzyganie prywatnych zatargow uzytkownikow forum, odpisalem Ci na smsa co mysle o tobie i tym co pisales do mnie, ale to nie sposob zeby dogryzac mi w ten sposob.
Do kolegi JackaG podaj mi swoj adres a wysle Ci idealna pokrywe szyberdachu w kolorze czarnym -stan idealny a zaplacisz jedynie za wysylke dawno Ci to wysylalem ale dostaniesz ode mnie gratis drugi. Skoro miales zastrzezenia co do przedmiotu czemu mi o tym nie napisales?
Ostatnio mialem problemy z czasem poprzez czeste wyjazdy, ale prosze zobaczyc w moim temacie, napisalem ze nie wysylam przesylek odrazu po kupnie, poprostu nie zajmuje sie wysylka i nie za bardzo ode mnie to zalezy, dodatkowo wspomaganie tak jak mowilem i kilka innych rzeczy poszly w turze gdzie 3 przedmioty byly zamienione miejscem dostawy -co nie bylo moja wina.
Lord Lukasz - 2008-03-20, 16:48
Tak przez przypadek wpadłem do tego tematu i napisz przy okazji co o tym myśle. Ogólnie bardzo długo zajmowałem sie handlem elektronicznym i jest prosta zasada: jak nie masz czasu wysyłać paczek to nie oferuj nic na sprzedaż, ktoś robiąc przelew płaci za towar więc wypada go do niego wysłać jak najszybciej.
I niech nie pisze jeden z drugim że forum to nie miejsce na takie tematy bo bynajmniej ja po przeczytaniu tego tematu wiem od kogo nic nie kupować....
duchX - 2008-03-20, 20:05
Robi tenm dzial jest po to zeby takie zeczy pisac !!!!!!
duch_robi - 2008-03-20, 21:46
Ja nie mam nic przeciwko. Teraz glownie wysylam paczki pobraniowe zeby nie bylo niedomowien. Jesli chodzi o kolege ziolo moglem prawde mowiac zrobic taki sam temat jako 1 i napisac ze nie warto mu nic sprzedawac by oszczedzic sobie zbednych nerwow, ale tego nie zrobilem. Wiem ze w ostatnim czasie nie zawsze wszystko wysylalem terminowo odrazu po otrzymaniu pieniazkow, wszystkich za to przepraszam i od tej pory wysylam jedynie za pobraniem i ewentualny termin wysylki ustalam wczesniej.
Pułkownik Zuber - 2008-03-21, 09:22
robi napisał/a: | Jesli chodzi o kolege ziolo moglem prawde mowiac zrobic taki sam temat jako 1 i napisac ze nie warto mu nic sprzedawac by oszczedzic sobie zbednych nerwow, ale tego nie zrobilem. |
Masz tupet koleżko.
Sputnik - 2008-03-21, 10:45
Ja tam ostatnio kupowałem pare gratów od robiego i ostrzegł mnie telefonicznie ,że części ma w garażu daleko od domu i ,że będe musiał poczekać.Doszły dobrze zapakowane , i zgodne z opisem.
ziolo56 - 2008-03-21, 16:52
tak Noker chodzi dokladnie o tego Pana..
robi napisał/a: | Jesli chodzi o kolege ziolo moglem prawde mowiac zrobic taki sam temat jako 1 i napisac ze nie warto mu nic sprzedawac by oszczedzic sobie zbednych nerwow, ale tego nie zrobilem. |
A dlaczego uwazasz ze nie warto mi nic sprzedawac???? denerwowalem Cie?? czym??
tym ze upominalem sie o towar ,za ktory zaplacilem?? jestes żenujący i w dodatku beszczelny. dodam jeszcze ze na temat wspomagania rozmawialismy w czwartek pisales ze sa Ci pilnie potrzebne pieniadze..zrobilem Ci uprzejmosc i w piatek pojechalem specjalnie do oddzialu banku w ktorym masz konto i wplacilem pieniadze zebys mial Je tego samego dnia, a Ty teraz piszesz ze nie wart mi nic sprzedawac... pozostawiam to bez komentarza gdyz jest on zbedny...
robi napisał/a: | Do kolegi Ziolo -bez komentarza, ten dzial to nie miejsce na roztrzyganie prywatnych zatargow uzytkownikow forum, odpisalem Ci na smsa co mysle o tobie i tym co pisales do mnie, ale to nie sposob zeby dogryzac mi w ten sposob. |
jakie prywatne sprawy?? wystawiles kilka rzeczy do sprzedania na forum w dziale gielda,wiec mam prawo napisac jak przebiegaja z Toba transakcje,zeby nikt juz nie musial sie tyle wk....c co JA.. jedyne co to moglem napisac to wszystko wczesniej, mam nadzieje ze przez moja zwloke nie zrobiles nikogo wiecej w bambuko...
pozdrawiam
frantic - 2008-03-21, 17:15
mi robi wysłał 2 "idealne" bilsteiny B6, niestety jeden był ok a drugi do bani, na szczęście robi oddał pieniądze więc nie mam mu nic do zarzucenia ale w obronie zioła skąd inąd mojego dobrego kolegi uważam że przysłać uciętego krzyżaka to przypał, co ma sobie uciąć na aucie teraz zamontowany i zespawać razem? bo chyba nie rozumiem. Myśle że Robi powinien przysłać dobry krzyżak zamiast tego uciętego i po sprawie
g69 - 2008-12-27, 12:11
OSZUST!! Wszystkich przestrzegam przed kontaktem z tym osobnikiem! Chodzi konkretnie o pana Roberta Chojnackiego z Białegostoku,często kryjącego sie jako ROBI od którego 'kupiłem' most ze szperą do bmw e36 (sprawny na 1000%...ha ha) temat był już poruszony na http://www.racingforum.pl...lek-t59211.html w skrócie powiem tylko tyle,że koniec końców most dotarł po blisko DWÓCH miesiacach! ...ale... most raz,że nie pochodził wcale od e36 a dwa,nie posiadał W OGÓLE SZPERY!! Cięzko więc cokolwiek tu jeszcze komentować,tacy osobnicy powinni być izolowani od reszty i piętnowani co w tym miejscu czynie.
korona - 2008-12-27, 13:21
Potwierdzam co kolega wyżej napisał. Miała być szpera do E36 325, dotarło coś co tylko idiota mógłby wziąć za to czym niby miało być... Most z E34/E32 bez szpery z przykręconym deklem od E36... Zdjęcia wkleje wieczorem
kamil.k - 2008-12-27, 17:24
robi napiszesz jakies wytłumaczenie
mam nadzieje ze wysłaliscie mu jakas paczuszke na swieta
Dixi - 2008-12-27, 17:44
robi, nie znam Cię, nigdy nie robiłem z tobą interesów, bronisz się itd. itp. nie mam zamiaru nikomu wierzyć (często wina stoi po obu stronach), ale kurde trochę dużo tych skarg na Ciebie? a w końcu nawet w kłamstwie czy plotce jest ciut prawdy...
alexil - 2008-12-27, 18:08
Ja co prawda też nie robiłem z kolegą Robim interesów ale kiedyś próbowałem jednak nic nie wyszło. Prosiłem o fotki, opis-cisza.... Niby nic wielkiego sie nie stało ale jak chcesz chłopie coś sprzedać to się tym troche zainteresuj, a jak nie chcesz to nie zaśmiecaj giełdy zbednymi ogłoszeniami.
korzuch - 2008-12-27, 18:11
yo!
przecież gościu jest fryzjerem wiec zrobi z kazdego wała
skonczył zawodowke w białym kierunek "fryzjer" wydaje mi sie ze prace zaliczeniowa robił na penisie dyrektora stad te zachowania
Dixi - 2008-12-27, 18:12
korzuch,
slawo - 2008-12-27, 18:15
korzuch napisał/a: | yo!
przecież gościu jest fryzjerem wiec zrobi z kazdego wała
skonczył zawodowke z białym kierunek "fryzjer" wydaje mi sie ze prace zaliczeniowa robił na penisie dyrektora stad te zachowania |
brakowalo mi Ciebie przyjacielu na forum hahaa
kamil.k - 2008-12-27, 18:55
dobrze że jest nasza-klasa
valdi80 - 2008-12-27, 22:53
Robi w ch...ja . Szkoda, że w Białym...
PRINS - 2008-12-28, 00:40
Jestem tutaj tylko forumowiczem i moze nie mam prawa sie wypowiadac w tak powaznej sprawie ale jesli gosc tylu ludzi zrobil w to powinien zostac usuniety z Beemka Klubu . Takie jest moje zdanie.
slawo - 2008-12-28, 00:42
PRINS napisał/a: | Jestem tutaj tylko forumowiczem i moze nie mam prawa sie wypowiadac w tak powaznej sprawie ale jesli gosc tylu ludzi zrobil w to powinien zostac usuniety z Beemka Klubu . Takie jest moje zdanie. |
robi niue jest klubowiczem - wiec z klubu nie mozna go usunac,jesli juz to z forum,czekamy na jego wypowiedz zanim wydamy wyrok.....
Miro - 2008-12-28, 01:03
Dobrze że tu zajrzałem bo miałem coś od niego kupic....
ahir - 2008-12-28, 02:46
Korzuch.............. R O T F L
korona - 2008-12-28, 08:28
Obiecane zdjęcia tego co otrzymaliśmy. Ponad dwa miesiące czekania, to ma być szpera do E36 325
kamil.k - 2008-12-28, 09:23
nie chciałbym kupić od niego tego silnika ety rakiety po remoncie bo mógłbym pewnie dostać m40 albo jeszcze zupełnie coś innego
Pawel-e30 - 2008-12-28, 10:43
dobra panowie spokojnie co wy tak na niego odrazu wszyscy najechaliście??
Dajcie mu jeszcze jedną szanse jak się powtórzy temat wtedy ban i tyle
Nie znam człowieka ale widze że nie od dziś jest na forum niech robi zwroty ludzią i pracuje nad poprawieniem opinni
Ps. Kamil widze że jak jakieś zamieszanie jest na forum to ty pierwszy jesteś do podgrzewania atmosfery
korona - 2008-12-28, 10:51
Taaa, kolejna szansa... kup coś to zmienisz zdanie...
kamil.k - 2008-12-28, 12:07
Pawel-e30 napisał/a: | dobra panowie spokojnie co wy tak na niego odrazu wszyscy najechaliście??
Dajcie mu jeszcze jedną szanse jak się powtórzy temat wtedy ban i tyle
Nie znam człowieka ale widze że nie od dziś jest na forum niech robi zwroty ludzią i pracuje nad poprawieniem opinni
Ps. Kamil widze że jak jakieś zamieszanie jest na forum to ty pierwszy jesteś do podgrzewania atmosfery |
Paweł ty sie z choinki urwałes może chcesz żebym ja ci cos sprzedał co przelej mi kase a ja do wielkanocy postaram ci sie cos przesłac ,niekonieczie to co chciałes kupic bedziesz zadowolony
też nie znam człowieka ale kilka szans juz dostał i pokazał że umie sciemniać
i tej sprawy nie nazwałbym zamięszaniem, bardziej pasowałoby nieporozumienie
nokerman - 2008-12-28, 15:17
W takim razie strony sporu mają do 15-01-2009 czas na wyjaśnienia w tym miejscu
Potem podejmiemy decyzję co dalej
Pozdrawiam
Pawel-e30 - 2008-12-29, 02:09
hehe zalogóje się pod innym nickiem i będzie dalej śmieci sprzedawał.
Ps. Korona mam szpere do e36 3.15 1300zl
puz - 2008-12-29, 18:41
a ja mam chyba 4 zapraszam
pabello - 2008-12-30, 18:23
nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg hehehe
duch_robi - 2009-01-05, 10:24
Nie chce mi sie pisac o tym samym na kazdym z forow na ktorych osobnicy korona i q69 probuja mi dopiec, wiec wkleje cytat z streetracing.pl. Dodam ze most pierwotnie dostalem z BMW M3 E30 Mandaryna od Keysera, ktory poinformowal mnie ze jest to szpera z E36, okazalo sie ze szpera faktycznie, nie mialem powodow by mu nie wierzyc wiec nie zweryfikowalem czy faktycznie jest z e36, na swoja obrone mam to ze korona przed zakupem widzial fotki, gdyby postapil inaczej towar bym przyja spowrotem odrazu, bez najmniejszego ale...
Cytat: | Nie rozumiem dla czego na kazdym z forow usilujesz zrobic ze mnie wielkiego oszusta, sprzedaje duzo czesci, wiekszosc klientow to znajomi lub stali odbiorcy poprzez internet, do tej pory jeszcze nikt nie mial o nic pretensji, nie mowie o niedomowieniach ktore przy tak duzych ilosciach sprzedawanych czesci sie zdarzaja. Podstawowa rzecz to dialog a nie naskakiwanie na druga osobe robienie szumu wokol niej.
Nie wnosisz nic do tego tematu, na temat szpery ktora kupiles nie mam sobie nic do zarzucenia, czytaj uwaznie opisy na allegro. Pisalem jasno, pokazalem fotki. Cytat z opisu allegro: "jezdzilem na niej, dla tego wiem ze jest to szpera na 100%",po za tym cena byl na tyle niska ze mogles sie zorientowac. Z tekstu opisu jasno wynika ze kupiles zaspawany most - szpere -elektroszpere itd itp. Mozesz miec zal jedynie do siebie ze zamiast do mnie odnosic sie z szacunkiem i tak jak nalezy odrazu zaczales jazde, czego bardzo nie lubie i spowodowalo to efekt wrecz odwrotny do zamierzonego, zwrocil bym ci ta kase i zapomnieli bysmy o sprawie, ale nie po tym jak sie zachowales. Towar szedl do ciebie dlugo, ja nie mialem zamiaru nawet dzwonic do firmy kurierskiej w tej sprawie, z powodu o ktorym wczesniej wspomnialem.
Krotko i na temat:
W paczce rozlal sie olej, uszkodzila ona inne paczki i wrocila na magazyn w mojej miejscowosci, pomimo telefonow od q69 nie zrobilem nic w tym kierunku przez pewien czas poniewaz nie mialem swiadomsci ze towar nie dotarl, olalem tego czlowieka po tym jak zacza mi gozic poprzez smsy i wyzywac. Paczka byla zabezpieczona w odpowiedni sposob a olej sie wylal poniewaz ktorys z racownikow firmy opek zignorowal wiadomosc na paczce ze powinna podrozowac jedynie w ustalonej pozycji. Wyznaje taka zasade, jak ktos traktuje i szanuje ciebie ty traktuj go tak samo, zastosowalem sie do niej w tym przypadku. I nie podwazaj stanu technicznego samochodow ktore proponuje do sprzedazy jesli ich nie znasz.
Mam nadzieje ze ten temat mamy zalatwiony raz na zawsze, ze juz na zadnym z forow nie bedziesz robil ze mnie: zlodzieja, oszusta klamcy, kretacza.
Prosze moda o nie blokowanie tematu, mam nadzieje ze to ostatnia wiadomosc na ten temat na tym forum, a zalezy mi na tym zeby dowiedziec sie wiecej w kwesti przekladki zawieszenia. |
MAJSU - 2009-01-05, 11:01
Hehe Oj stary powinieneś Bajki dla dzieci pisać z takim talentem Ostatnio czytałem że to nie twoja szpera tylko kolega cię prosił o jej wystawienie i nie wiedziałeś co sprzedajesz !
Cypisek - 2009-01-05, 11:27
Jak zwykle, to nie twoja wina tylko sąsiada, kolegi, ciotki, pani heli na poczcie. Wszystkich tylko nie twoja. Właściwie to jest wina kupujących bo dzwonią i rujnują twój spokój ducha jak coś jest nie tak.
g69 - 2009-01-05, 11:30
Logika 'myślenia' Robiego naprawde jest dla mnie tak zdumiewająca,że brak słów na dyskusje z kimś takim. W ogóle polemizowanie z jego na prędce kleconymi tłumaczeniami i po prostu kłamstwami na poziomie szkoły podstawowej jest śmieszne... ile Ty masz lat 'panie Robercie'? Historie nieprawdopodobnych zdarzen i zbiegów okoliczności widać cie trapia całe życie.Mój wielki błąd i pech,że nie trafiłem na ta liste zanim zacząłem z toba 'handlowac'.Tym co sam wypisujesz dajesz najlepszą opinie sobie i mam nadzieje,że własnie dzieki forum, ilość naciągnietych zmaleje a takim kolesiom jak ty utrudni to życie.
[ Dodano: 2009-01-05, 11:52 ]
Robi,sprawa dla mnie jest tak oczywista,że nie ma tu o czym dyskutowac! Ja kase ci wysłałem zgodnie z umowa i oczekiwałem przesyłki mostu ze szpera z e36,taka była umowa.Paczka dociera do mnie po blisko dwu miesiacach i to dopiero gdy znalazłem cię na forach internetowych i po moich wpisach tam,bo wczesniej nie raczyłes odbierać telefonów ani odpisac na sms.Wziąłeś kase,więc co, sadzisz,że łaske mi robisz,ze sie kontaktujesz ze mna lub ze w ogóle coś wysyłasz?? Teraz gdy dociera paczka i jest tam zupełnie nie to, za co płace,Ty choć sam to przyznajesz dalej palisz głupa.. ręce opadaja! Ja sprawe do końca chciałem załatwic po ludzku,świadcza o tym własnie wpisy na forum,moje intencje więc zawsze były uczciwe, ale Ty przysyłając to co przysłałes,ostatecznie przekonujesz,że jestes takim małym oszustem ,więc nie mam zamiaru dłużej tego tak odpuszczać. I teraz jeszcze ten tekst,że Korona widział wczesniej zdjęcia.... ha ha.. to se wymysliłeś... skad ci sie to bierze??
[ Dodano: 2009-01-05, 12:05 ]
Oczekuje teraz oczywiście zwrotu kasy i jeśli tak sie stanie (w co jak widzę z kim ma do czynienia watpie...) możesz oczekiwac,że taka informacje zamieszcze .Tyle moge obiecac w kwesti jak to napisałeś, na innym forum,dla oczyszczenia twojego dobrego imienia czy honoru... sam zdecydujesz czy go masz.
kazik - 2009-01-05, 13:14
He he>a potem się ludzie dziwią że jak coś kupuje to tylko za pobraniem i z możliwościom sprawdzenia przy odbiorze ewentualnie osobiście odbieram.Samego też przestało mnie dziwić że jak ktoś robi ze mną interesy po raz pierwszy to mi nie ufa.ROBI>>to dzięki takim jak ty.
Jeśli miałbyś choć trochę honoru to oddał byś chłopakom kasę i nie robił syfu na forum.
MAJSU - 2009-01-05, 13:31
Żeby nie było cytat Robiego ze StreetRacing
Cytat: | Otoz wszystko sie zaczelo jak kumpel poprosil mnie zebym wystawil mu szpere na allegro bo sam nie ma konta, zgodzilem sie, wystawilem ja bez problemu, nie pisalem o tym ze to aukcja grzecznosciowa bo jest to wbrew regulaminowi, po za tym podalem do przelewu moje konto itd, na moje szczescie cala sprawe zalatwilismy po za allegro |
Dziwi mnie to że na Beemce tacy ludzie nie dostają bana ? Na innym forum po jednej takiej akcji użytkownik dostał bana i jest spokój więcej ludzi nie straciło pieniędzy.
korona - 2009-01-05, 15:13
robi napisał/a: | ....jest to szpera z E36, okazalo sie ze szpera faktycznie, nie mialem powodow by mu nie wierzyc wiec nie zweryfikowalem czy faktycznie jest z e36, na swoja obrone mam to ze korona przed zakupem widzial fotki, gdyby postapil inaczej towar bym przyja spowrotem odrazu, bez najmniejszego ale...
|
Jakie zdjęcia, no bez przesady, co ty myślałeś że ja nawet nie wiem jak most do E36 wygląda? Zdjęć nie było na aukcji, nic też nie przysyłełeś ani mi ani g69. Na aukcji opis wyglądał tak: "Szpera BMW E36 325 przełożenie 3,15, używana w E30 (tu było coś wyraźnie nie tak), 100% sprawna". Co przysłałeś widać na zdjęciach...
KwitoE30 - 2009-01-05, 15:25
robi napisał/a: | BMW M3 E30 Mandaryna od Keysera, ktory poinformowal mnie ze jest to szpera z E36, okazalo sie ze szpera faktycznie |
szpera?
kamil.k - 2009-01-05, 18:39
MAJSU napisał/a: | Żeby nie było cytat Robiego ze StreetRacing
Cytat: | Otoz wszystko sie zaczelo jak kumpel poprosil mnie zebym wystawil mu szpere na allegro bo sam nie ma konta, zgodzilem sie, wystawilem ja bez problemu, nie pisalem o tym ze to aukcja grzecznosciowa bo jest to wbrew regulaminowi, po za tym podalem do przelewu moje konto itd, na moje szczescie cala sprawe zalatwilismy po za allegro |
Dziwi mnie to że na Beemce tacy ludzie nie dostają bana ? Na innym forum po jednej takiej akcji użytkownik dostał bana i jest spokój więcej ludzi nie straciło pieniędzy. |
jak zaczołem czytac jego nowy post dokładnie to samo mi sie przypomniało że pisal że to była szpera kolegi
teraz pisze ze to nie jest szpera kolegi tylko jego i że to tak naprawde nie jest szpera tylko zaspawany dyfer a na zdjeciach widze zwykly dyfer
ile ty masz lat co nie wiesz jeszcze że kłamstwo ma krótkie nogi ,bardzo krótkie
dla mnie jestes męskim narządem płciowym i szybko to sie nie zmieni , to już taki charakterek
528_driver - 2009-01-05, 19:03
no ladnie , ladnei tak dymac ludzi.
zbanowac to trzeba by mu jego wredny zaklamany ryjek.....
Ma burak szczescie ze nikt sie jeszcze do niego osobiscie nie pofatygowal...a powinien...
Mack` - 2009-01-05, 19:05
Ja bym się już nie rozwodził, bo oczywista sprawa.Suma sumarum do piachu z Robim tzn Ban. Kasy nie oddał idzie w zaparte.Cwaniakowi już podziękujemy. BAN ROBI
Kruczek - 2009-01-05, 19:07
niedługo okaże się że na poczcie dyfry podmienili
528_driver - 2009-01-05, 19:58
Kruczek napisał/a: | niedługo okaże się że na poczcie dyfry podmienili |
hehe no listonosz na szybkiego podczas trasy zamienil,i wolzyl sobie do sprintera szperunek
korona - 2009-01-06, 05:39
robi - szybkie pytanie, jeszcze możesz uratować sytuacje - zwrócisz kase za to coś ze zdjęć ?
kamil.k - 2009-01-06, 19:43
kase to musi oddac tak czy siak a pózniej niech sssss .........
Dixi - 2009-01-06, 19:50
najprościej to pojechać jeden z drugim do takiego "artysty" co by go trochę nastawić
alexil - 2009-01-06, 20:41
Cytat: | "jezdzilem na niej, dla tego wiem ze jest to szpera na 100%". Z tekstu opisu jasno wynika ze kupiles zaspawany most - szpere -elektroszpere itd . |
Po przeczytaniu tego poprostu wymiękłem. Jeśli z tego jasno wynika, że na sprzedaż jest zaspawany most to Robi powinien się do szkoły jeszcze raz zapisać, a nie za handel brać.
A tak perfidnie walącego w sprzedawcy to jeszcze na oczy nie widziałem... Moim zdaniem rozwiązać ten problem i zapobiec nastepym może tylko porządny łomot.
Yakuzatti - 2009-01-10, 20:42
Chcecie numer do windykacji bezpośredniej?
Rom535 - 2009-01-18, 17:24
Temat tej szpery jest maksymalny ,szczegolnie te fotki,no ale jak dlugo bedzie allegro to tak dlugo beda ludzie sie nabierac a "sprzedawcy'' bogacic!! ps.sprzedawal ale nie byl pewien co to jest no kur......... przedszkole poprostu..a ten kupil ale tez nie wiedzial bo zdjecia nie bylo co za ludzie.
g69 - 2009-01-18, 17:39
Jeśli juz zabierasz głos, to przeczytaj o co chodzi... To miała być szpera z e36! Co przyszło widac wyżej,nie jest to ani szpera,ani e36,ani jak w kolejnej wersji pan Robert Chojnacki twierdzi 'zaspawany most' ,wiec o czyim przedszkolu mówisz??
Rom535 - 2009-01-18, 17:50
g69 napisał/a: | Jeśli juz zabierasz głos, to przeczytaj o co chodzi... To miała być szpera z e36! Co przyszło widac wyżej,nie jest to ani szpera,ani e36,ani jak w kolejnej wersji pan Robert Chojnacki twierdzi 'zaspawany most' ,wiec o czyim przedszkolu mówisz?? |
Glownie chodzi mi o tego mega sprzedawce ale pisales ze nie widziales jej przed kupnem nawet na fotach wiec kupiles kota w worku ,dales sie nabrac jak dziecko.Nie szkoda Ci kasy aby ja tak wyrzucac w studnie..:Pozdro
tigre0070 - 2009-01-18, 17:55
Cytat: | Glownie chodzi mi o tego mega sprzedawce ale pisales ze nie widziales jej przed kupnem nawet na fotach wiec kupiles kota w worku ,dales sie nabrac jak dziecko.Nie szkoda Ci kasy aby ja tak wyrzucac w studnie..:Pozdro | po co oglądać coś skoro sprzedawca pisze do jakiego auta , silnika , modelu itp pasuje i pisze że 100% sprawne? co da zdjęcie dyfra? nic....można zrobić zdjęcie innego a wysłać inny...
Rom535 - 2009-01-18, 17:59
Dla mnie wystarczy 100 proc sprawne i niska cenna to juz wiadomo ze cos nie tak.300-400pln za szpere to tylko w erze chyba.
g69 - 2009-01-18, 18:32
Z fotkami jest jak kolega napisał,nie pokażą czy szpera sprawna.. według ciebie to chyba każdy, kto kupuje na allegro,jest ryzykantem i naiwniakiem.Idąc jednak tym myśleniem, to dziwne,ze allegro czy ebay w ogóle istnieje.Po drugie czy ja napisałem,ze dałem za nia 300 czy 400zł?? Ale nie o to tu w ogóle chodzi!! Facet jest ewidentnym OSZUSTEM i przede wszystkim próbuje innych przestrzegac przed takimi kolesiami, a tego konkretnego klienta naznaczyć. Jesli facet ma zamiar cie oszukać to myślisz,że miałby problem z odpowiednim zdjęciem?? Czy tez ty, chcąc kupić część warta 700zł pojedziesz po nia 1000km?? Bez przesady... Nie nazywaj mnie więc dzieckiem,bo dziesiatki razy kupowałem cos przez internet (zreszta nie tylko ja..) i to nie tylko w Polsce i jakos nikt mnie nie zrobił w konia ,bo to po prostu nie byli oszuści. Ten akurat JEST,co jak poczytasz uważnie temat, nie jest jego pierwszym numerem.
yoshi - 2009-01-18, 19:37
Rom535 napisał/a: | szpere to tylko w erze chyba |
pytałem przed chwilą, nie mają
a co do cen to ja kupiłem OBC II do E30 za 100zl i co było sprawne tylko sprzedawca nie znał jego stanu (na moją korzyść)
kamil.k - 2009-01-18, 19:46
wysyłał ktos juz jakąś paczuszke dla " fryzjera "
Rom535 - 2009-01-18, 19:58
g69 napisał/a: | Z fotkami jest jak kolega napisał,nie pokażą czy szpera sprawna.. według ciebie to chyba każdy, kto kupuje na allegro,jest ryzykantem i naiwniakiem.Idąc jednak tym myśleniem, to dziwne,ze allegro czy ebay w ogóle istnieje.Po drugie czy ja napisałem,ze dałem za nia 300 czy 400zł?? Ale nie o to tu w ogóle chodzi!! Facet jest ewidentnym OSZUSTEM i przede wszystkim próbuje innych przestrzegac przed takimi kolesiami, a tego konkretnego klienta naznaczyć. Jesli facet ma zamiar cie oszukać to myślisz,że miałby problem z odpowiednim zdjęciem?? Czy tez ty, chcąc kupić część warta 700zł pojedziesz po nia 1000km?? Bez przesady... Nie nazywaj mnie więc dzieckiem,bo dziesiatki razy kupowałem cos przez internet (zreszta nie tylko ja..) i to nie tylko w Polsce i jakos nikt mnie nie zrobił w konia ,bo to po prostu nie byli oszuści. Ten akurat JEST,co jak poczytasz uważnie temat, nie jest jego pierwszym numerem. |
To 300-400 to nie bylo na temat tej szpery Twojej czy Twojego kolegi to tak ogolnie chcialem dac przyklad co ludzie na ebay czy allegro sie czyta.To moze usunac goscia?
kazik - 2009-01-18, 21:59
dziwi mnie jedno>>to nie pierwszy wałek Robiego,z samego opisu widać że to bajkopisarz,handlaż i złodziej a nikt mu jeszcze gnatów nie połamał??.
Takim to tylko łapy w maszynkę do mięsa cza żeby wiecej bzdetów nie wypisywali w ogłoszeniach bo chyba nic innego ich nie nauczy.Honoru oni nie mają
kamil.k - 2009-01-18, 22:00
Rom535 napisał/a: | To moze usunac goscia? |
chcesz go zabic ile za takie cos bierzesz
mysle że wystarczy mu cos złamac np. kark
MAJSU - 2009-01-18, 22:12
Mnie dziwi w tym jedna rzecz. Ktoś z obsługi forum napisał że do 15 ROBI ma czas na wyjaśnienia. Po raz kolejny wyszło że ściemnia. Dlaczego on jeszcze niema bana ? Trzeba czyścić ten kraj z takiego elementu na własną rękę bo niestety służby państwowe tego nie zrobią.
Dixi - 2009-01-18, 22:19
MAJSU napisał/a: | Trzeba czyścić ten kraj z takiego elementu na własną rękę bo niestety służby państwowe tego nie zrobią. |
Spoko, na BMW-sport klubowicz qba skręca przebieg w swojej E38 z 400 tys na 200 tys i w ten sposób pozbywa się auta.... Polska.
MAJSU - 2009-01-18, 22:22
Dixi napisał/a: | MAJSU napisał/a: | Trzeba czyścić ten kraj z takiego elementu na własną rękę bo niestety służby państwowe tego nie zrobią. |
Spoko, na BMW-sport klubowicz qba skręca przebieg w swojej E38 z 400 tys na 200 tys i w ten sposób pozbywa się auta.... Polska. |
Nie uogulniaj Dixi. To jest po prostu BMW Sport Siła marki ! I kolesiostwa
slawo - 2009-01-18, 22:28
podejmiemy jutro dezycje,jak dla mnie jest jednoznaczna,ale poczekajmy na oficjalna wersje zarzadu
g69 - 2009-01-19, 11:44
Chętnie przyjmę wszelka pomoc w 'windykacji' długu... jak co to macie panowie adres.. Robert Chojnacki ul.Łagodna 5 m 37 Białystok ) i radzę na ten adres nikomu nie wysyłać pieniędzy,bo za chwile okaże się,że będzie funkcjonował pod innym nickiem i komuś wywinie to samo znowu... Gdyby to było bliżej,to jestem pewien,że sprawa byłaby już załatwiona po mojej mysli.. ale jestem cierpliwy, więc myślę,że okazja wcześniej czy pózniej będzie na osobistą rozmowe z osobnikiem a co do ceny to powiem,że szpere kupiłem juz w trakcie długiego oczekiwania na przesyłke i dałem za nia 90zł więcej niż Robiemu ,a jest całkowicie sprawna,nie cieknie itp (i równiez przez internet) więc niech nie pie.. że to jakas nie wiem jaka, okazyjna cena była.
alexil - 2009-01-19, 11:53
Cytat: | podejmiemy jutro dezycje,jak dla mnie jest jednoznaczna,ale poczekajmy na oficjalna wersje zarzadu |
Moim zdaniem nie ma na co czekać. Chwasty się wyrywa i już.
BADYL - 2009-01-19, 12:02
alexil napisał/a: | Cytat: | podejmiemy jutro dezycje,jak dla mnie jest jednoznaczna,ale poczekajmy na oficjalna wersje zarzadu |
Moim zdaniem nie ma na co czekać. Chwasty się wyrywa i już. |
Decyzja zapadła OUT teraz tylko któryś ADM musi odczytać.
kafarek - 2009-01-19, 15:15
Po sprawie - Usunięty
Cypisek - 2011-05-16, 14:23
Uwaga! Fryzjer z Białegostoku powrócił!
Ukrywa się pod pseudonimem 'robcars.pl'
http://beemka-klub.pl/for...profile&u=11210
konto allegro:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=21458858
Sprzedaje jakieś graty w giełdzie i już się nadziałem.
NIE POLECAM
nokerman - 2011-05-16, 19:19
pozamiatane
|
|