BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - "Wiosenne porządki"

grzesiek660 - 2008-03-20, 00:11
Temat postu: "Wiosenne porządki"
Mam kilka pytanek bo biorę się za porzadki w mojej niuni:)

Sprawa pierwsza: centralny zamek od strony kierowcy- przekręcam kluczyk do oporu w prawo, żeby zamknąć drzwi a zamek nie reaguje. Z drugiej strony jest lux( tam centralny łapie zaraz po przkreceniu w lewo a \od strony kierowcy zawsze musialem cisnąć o 90stopni. Spotkał się ktoś z tym?

Sprawa druga: falowanie obrotów- naprawde różnie, raz jak jest zimny pofaluje chwilkę i ustabilizuje się, gorzej jest jak silnik jest nagrzany, odpalam go, a on bardzo często ma duże falowania obrotów nieraz takie, że aż gaśnie a nieraz tak ze chwile pofaluje i ustabilizuje się.

Sprawa trzecia: INSPEKCJA jak wyglądają żarówki które świecą na zielono przy inspekcji. ile kosztują gdzie je można dostać i jak je zmienić? Sprawa nastepna akumlatorki inspekcji. To sa zwykle baterie? jak tak to jakie i jak je zmienic?

Sprawa czwarta: GONG- nie chodzi(mam kompa OBC I) gdzie znajduje się głośnik od gonga?

Sprawa piąta: ODPRYSKI NA LAKIERZE mam w cholere małych odprysków pewnie od kamieni...znacie na nie jakiś dobry sposób?

Proszę o odpowiedzi bo nie chce czegoś zepsuć jak dorwe się do tego.

Z góry dzięki.

duchX - 2008-03-20, 00:38

1 nikt wrozka nie jest i nie wie czemu tak masz od tego jest elektryk
2 raczej nikt Ci nie pomoze bo nie wiedomo jaki masz silnik (bylo juz o falowaniu kilka razy na forum poszukaj )
3 to zalezy sa i zaroweczki i diody zalezy jak zmienic akumulatorki i jakie sa bylo juz o tym na forum poszukaj
4 bylo na forum gdzie gong
5 sposob jest jeden oddac do lakiernika albo zaprawic zeby nie zaczelo rdzewiec

SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ