| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Most ze szperÄ…? czy siÄ™ psuje?
LuKaSzQ18 - 2004-11-26, 20:33 Temat postu: Most ze szperą? czy się psuje? Proszę powiedzcie mi czy most ze szperą się psuja? jeśli tak czy jak wyje lekko to już jest złom czy da rade go jakoś wskrzesic? wogule niewiem czy to most na bank jak mam sprawdzic czy to most? moze to lozysko kurde zlapalem schize ze most i znowu kupe kasy....co z tyłu jescze może wyc?
HyenoX M42B18 - 2004-11-26, 23:14 Temat postu: Re: Most ze szperÄ…? czy siÄ™ psuje?
| LuKaSzQ18 napisa³/a: | | ProszÄ™ powiedzcie mi czy most ze szperÄ… siÄ™ psuja? |
normalne.
to tylko most - myślisz ze jest niezniszczalny 8)
Najlepiej to wjedz na kanał z podnośnikiem centralnym i uniesc tył auta na tylnej belce ( na środku ),
odpalasz i wrzucasz bieg 2 lub 3 i wtedy pod autem skad dochodzÄ… niepokojace dzwieki.
powodzonka
urbi - 2004-11-27, 00:00
nie tylko most ! moze wyc tez podpora mostu co sie zdaza dosyc czesto, lozysko na ktoryms z kol ? (chociaz jak wyje a nie chuczy to lozysko odpada)
sarna1 - 2004-11-27, 00:09
a olej w nim jest --- powinien byc specjalny olej do zeszperowanych mostow - jak nie jestes pewnym tego ze taki jest to wymien - cena cos kolo 70 pln/l
LuKaSzQ18 - 2004-11-27, 06:54 Temat postu: castrol jakis Właśnie z miesiąc temu wymienialem olej mowilem kolesiowi w inter carsie model jaki wszystko i dal mi jakogs castrola ale on chyba do zwyklych mostow....wr....jak byl zly olej to poszedl sie walic ?
Anonymous - 2004-11-27, 08:18
Musi być spacjalny inaczej....zatarłes tarczki i i most ci sie kończy.
Jest szansa zregenorawnia mostu jednak ceny części wymiennych które uszkodziłes mogą przekroczyć cene autka np. krzyżak to 2-4tys nie wyjete, wiec może nie byc sensu go regenorować.
znam jednak kogoś kto jest wstanie np. krzyżak sam dorobić jak równierz zacieśnić ci szpere do 50%!!
więcej info prv.
pozdrawiam.
i witam na forum wszystkich!
Marcin - 2004-11-27, 10:16
| M@kaveli napisa³/a: | Musi być spacjalny inaczej....zatarÅ‚es tarczki i i most ci sie koÅ„czy.
|
No chyba nie tak od razu. Trzeba zrobic troche km na zlym oleju rzeby wykonczyc dyfer.
Pawel-e30 - 2004-11-27, 10:50
łukasz zmien olej na taki jak powinien być do zaszperowanych dyfrów i bedziesz wiedział czy most jest dobry czy padaczka
A co do oleju to poszukaj na forum jaki powinien być
loko - 2004-11-27, 16:38
i sprawdz czy go zalales tyle ile trzeba.. do szpery powinno wejsc 1,7l chyba... bo to napewno duza glowka... symbol oleju to 75W140
|
|