| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kolejny kierowca BMW ukarany
lysy174 - 2008-04-05, 09:08 Temat postu: Kolejny kierowca BMW ukarany Nie wiem jak was ale mnie ta wkurza ze nie pisza i Mieciach czy VW tylko o BMW
LINK
Belisama - 2008-04-05, 10:39
Tak niestety jest i trzeba się z tym pogodzić, a swoją drogą pirat z niego że ho ho przekroczył o 60 km/h
MAJSU - 2008-04-05, 11:30
Bo tylko BMW łamią przepisy ! Zanim taki VW się rozpędzi do 100tki to policja traci cierpliowśc i odpuszcza
hubabuba - 2008-04-05, 11:58
... bo kierowcy BMW napewno dużo zarabiają i wogóle i lepiej z nich czerpać kaske niż z kierowców VW
Sobek - 2008-04-05, 15:24
przejmujecie sie przeciez to juz norma!!
Trzeba nalozyc na to bata i wszystko...
Piotrw85 - 2008-04-05, 18:46
Takiego mandatu w życiu nie chciał bym dostać wow
jaqub - 2008-04-05, 18:50
| Cytat: | | BMW ukarali go 25 punktami karnymi i zaproponowali mandat w wysokości 5 tys zł. Odmówił jego przyjęcia i dlatego stanie przed sądem. |
poprawcie mnie jesli sie myle ale policjant nie moze wystawic wiekszego mandatu jak 1tys pln...
casus maximus - 2008-04-06, 18:28
Przecież to norma.
A tak nawiasem mówiąc to beemkami naprawdę jeżdżą czasami niesamowite tępaki. Sam nawet spotykam takich na drogach. Żenua.
BIERNAŚ - 2008-04-10, 22:31
| casus maximus napisa/a: | Przecież to norma.
A tak nawiasem mówiąc to beemkami naprawdę jeżdżą czasami niesamowite tępaki. Sam nawet spotykam takich na drogach. Żenua. |
najgorsze jest to ze dorabiaja sie teraz buraki jakiejs e36 bo e30 wg nich juz sa za stare i szaleja jak debile jeszcze oczywiscie wiejski tuning psuja opinie prawdziwym pasjonatom tejze marki... patrze na takich ludzi z pogardą....
[ Dodano: 2008-04-10, 22:32 ]
wszystko jest dla ludzi ale w tym przypadku rozsadek zawodzi...
MAJSU - 2008-04-10, 22:33
| BIERNAŚ E30 napisa/a: | | casus maximus napisa/a: | Przecież to norma.
A tak nawiasem mówiąc to beemkami naprawdę jeżdżą czasami niesamowite tępaki. Sam nawet spotykam takich na drogach. Żenua. |
najgorsze jest to ze dorabiaja sie teraz buraki jakiejs e36 bo e30 wg nich juz sa za stare i szaleja jak debile jeszcze oczywiscie wiejski tuning psuja opinie prawdziwym pasjonatom tejze marki... patrze na takich ludzi z pogardą....
wszystko jest dla ludzi ale w tym przypadku rozsadek zawodzi... |
Oooj tak Też takich widuje masę... Wsiąc teraz w E36 to chyba więszy przypał niż w Calibrę...
southOFheaven - 2008-04-10, 22:37
| MAJSU_WuWuA napisa/a: | | BIERNAŚ E30 napisa/a: | | casus maximus napisa/a: | Przecież to norma.
wszystko jest dla ludzi ale w tym przypadku rozsadek zawodzi... |
Oooj tak Też takich widuje masę... Wsiąc teraz w E36 to chyba więszy przypał niż w Calibrę... |
w mojej gminie rolasy sprzedaja ziemie pod dzialki warszawiakom i kupuja sobie najczesciej e39 i e38 v8
BIERNAŚ - 2008-04-10, 22:38
| MAJSU_WuWuA napisa/a: | Oooj tak Też takich widuje masę... Wsiąc teraz w E36 to chyba więszy przypał niż w Calibrę... |
zebys wiedzial kazdy teraz e36 1.6i i 4 drzwi bo malo kogo stac na wiekszy motor i robia wioche nie lubie czegos takiego
[ Dodano: 2008-04-10, 22:39 ]
nie mam nic do 4 drzwi ale jesli chodzi o 36 to coupe mi sie podoba:) podoba mi sie otwieranie i domykanie szyb podczas otwierania drzwi:)
[ Dodano: 2008-04-10, 22:42 ]
moj kolega mowi na to albo bambry ze wsi albo styl robionych aut "na bambersko" hehe
MAJSU - 2008-04-10, 22:52
E36 nawet w Niemczech nie cieszyło się najlepszą opinią... Pamietam jak w którymś ze starych odcinków Motorwizji prowadzący śmiał się że E36 kupowali synowie rolników którzy się szybko wzbogacili na dopłatach z UE czyt. "burakowóz".
Pietrek - 2008-04-11, 11:51
wczoraj u mnie jakiś młody chłopak w ubraniu sportowym przeskakiwał przez policjantów w e39 4.0 chyba , jeździł po chodnikach ... i przez osiedle na peunej kur@#e
Myślałem że to auto sie zaraz rozpadnie ... gaz podłoga i hoop przez policjanta ... byłem w cięzkim szoku.
makaveli_e36 - 2008-04-11, 12:11
niestety, burakow w 316i ///M lpg nie brakuje - trudno co robic.
jeszcze troche i przestanie sie docenia walory e36 - skreca,hamuje itd - z moich doswiadczen zaden sedan z tamtych lat nie prowadzi sie tak dobrze jak e36.
kiloff - 2008-04-11, 13:12
spoko .. buraki juz powoli przesiadaja sie do E39/E46 ..
southOFheaven - 2008-04-11, 14:19
| kiloff napisa/a: | spoko .. buraki juz powoli przesiadaja sie do E39/E46 .. |
no w mojej gminie juz tak robia. coraz czesciej diesle bo maja rope za darmo z PGRów
makaveli_e36 - 2008-04-11, 15:11
to w Płocku sa jeszcze pgry?:)
Łukasz - 2008-04-11, 15:47
pochodzę ze wsi, roli się nie wstydzę, bo jeszcze czasem kopnę ziemniaka na jesieni i wstyd mi chłopcy, ze tak szkalujecie imię tych co ziarno na chleb Wasz zbierają i w pocie czoła, w krwi i łzach gną się nad Matką Ziemią, abyście mieli co do garnka włożyć.
A w BMW to same łobuzy i hultaje, córkę szwagra brata mojej teściowej jeden zwyzywał od "Starych Krów" , kiedy przez szosę u nas w Pyrzowicach na szagę przechodziła
P.S Kurczaki z KFC to od mojego sąsiada, przyjeżdżają do niego raz na 3 miesiące i biorą hurtem.
southOFheaven - 2008-04-11, 16:32
zle mnie zrozumieliscie ja uwielbiam mieszkac na wsi i nie mam nic do roli. kto ma ziemie ten ma wladze. duzo ziemi duza wladza
| makaveli_e36 napisa/a: | | to w Płocku sa jeszcze pgry?:) |
no wszedzie sa tyle ze prywatne i sie mowi na pegieery
Yakuzatti - 2008-04-11, 18:29
E tam Panowie, walka z wiatrakami
kilerlu - 2008-04-11, 20:57
Witam.
A ja miałem jakiś rok temu taki przypadek że delikatnie przekroczyłem prędkość
na obwodnicy chyba Piask i fajt radar. Policjant prosi o dokumenty spisuje i pyta o auto.
Oho mysle sobie zaraz prześwietlą i coś znajdą. A facem dalej wypytuje o silnik zawias itd. Nagle dodaje że dobrze trafiłem bo jest fascynatem e30
Oddał papiery pogadaliśmy chwilke i do zobaczenia na zlocie powiedział
Normalnie szok Panowie!
BIERNAŚ - 2008-04-12, 22:01
| Łukasz napisa/a: | pochodzę ze wsi, roli się nie wstydzę, bo jeszcze czasem kopnę ziemniaka na jesieni i wstyd mi chłopcy, ze tak szkalujecie imię tych co ziarno na chleb Wasz zbierają i w pocie czoła, w krwi i łzach gną się nad Matką Ziemią, abyście mieli co do garnka włożyć.
A w BMW to same łobuzy i hultaje, córkę szwagra brata mojej teściowej jeden zwyzywał od "Starych Krów" , kiedy przez szosę u nas w Pyrzowicach na szagę przechodziła
|
mieszkam w miescie ale jak tylko podroslem to kazdy weekend kazde wakacje spedzalem u dziadka rolnika wiem co to zniwa i praca w polu nadal to lubie ale moj dziadek juz sie tym nie zajmuje jest juz zbyt stary i zchorowany całe moje dziecinstwo spedzilem na wsi... i nie wstydze sie tego ale zaobserwowalem zachowania roznych ludzi i rowniez co robia z samochodami... masakra oczywiscie nie tyczy sie to wszystki sa tez normalni ludzie
maaaad - 2008-04-13, 13:35
O my biedne żuczki, wszyscy się czepiają BMW, nic tylko siąść i płakać
http://wiadomosci.gazeta....69,5114504.html
|
|