BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Hamulce

Go¶æ - 2004-11-29, 14:59
Temat postu: Hamulce
hey!
wczoraj zahamowalem i zaswieciła mi sie kontrolka na desce rozdz. Teraz określe ktora to- mniejwiecej tak wyglada :O: , pomiedzy (P) i (!). Szukalem na forum bo kiedys byl taki dokladny opis ale juz go nie ma...wiec pytam co moze byc przyczyna. Zapalila sie, pozniej zgasla, znowu sie zapalila po jakims czasie, a na postoju nie swieci sie. a na CHECK CONTR. czesto swieci mi kontrolka BREMSLICHT ale nie zwracalem uwagi bo wszystko dobrze bylo....
pomozcie
POZDRAWIAM

sebo - 2004-11-29, 15:03

chyba chodzi ci o kontrolke zuzycia klockow jezeli to kontrolka : o : tzn ze klocki ci sie koncza albo kabelki od czujnikow lapja gdzies przerwe
center - 2004-11-29, 15:45

dokladnie, klocki sie starly, najwyzszy czas wymienic...
duchPW - 2004-11-29, 16:02

z tym
Cytat:
najwyzszy czas wymienic...
, to bym nie przesadzał, bo jeszcze troche pojeździsz, ale się przygotuj
Baur - 2004-11-29, 16:23

Mam to samo, a klocków jest jeszcze połowa. One maja tendencje do wczesnego ostrzegania, łapią mase. Najpewniejsze są czujniki dzwiękowe, nie optyczne. Jak słysze ze blachy trą o tarcze, wtedy nie mam watpliwości. Klocków brak !
nokerman - 2004-11-30, 06:30
Temat postu: Re: Hamulce
loczek napisa³/a:
hey!
wczoraj zahamowalem i zaswieciła mi sie kontrolka na desce rozdz. Teraz określe ktora to- mniejwiecej tak wyglada :O: , pomiedzy (P) i (!). Szukalem na forum bo kiedys byl taki dokladny opis ale juz go nie ma...wiec pytam co moze byc przyczyna. Zapalila sie, pozniej zgasla, znowu sie zapalila po jakims czasie, a na postoju nie swieci sie. a na CHECK CONTR. czesto swieci mi kontrolka BREMSLICHT ale nie zwracalem uwagi bo wszystko dobrze bylo....
pomozcie
POZDRAWIAM

jakto niema :?: :?: :?:
a słyszałeś o dziale "Artykuły" na stronie głównej Klubu :?: :?: