|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Czarna Lista - Kolejny nieuczciwy sprzedawca na Allegro
MAJSU - 2008-04-19, 11:36 Temat postu: Kolejny nieuczciwy sprzedawca na Allegro Kupiełm u niego na aukcji łącznik elastyczny wału firmy JURID, specjalnie się pytałem czy napewno licytuję towar ze zdjęcia i nie dostanę przypadkiem jakiejś taniej podróby... Oczywiście przyszedł łącznik firmy NO NAME Koleś niewie o co mam do niego pretensje bo do samochodu przecież pasuje i powiedział że zwrotu nie uzna !
http://allegro.pl/show_user.php?uid=9071447
kuzyn - 2008-04-19, 14:11
no niestety allegro przesycone jest firmami które handlują częsciami z chin.
i tak można trafić np komplet wahaczy na przód do e39 za 350 pln
jaki to musi byc kał jak sredniej jakości zamiennik za sztuke kosztuje 260 pln.
MAJSU - 2008-04-19, 14:18
JacekG napisał/a: | no niestety allegro przesycone jest firmami które handlują częsciami z chin.
i tak można trafić np komplet wahaczy na przód do e39 za 350 pln
jaki to musi byc kał jak sredniej jakości zamiennik za sztuke kosztuje 260 pln. |
Jak chcą to niech sprzedają nawet wachacze z drewna ale niech nie mówią że to Lemforder !
jaqub - 2008-04-19, 15:48
MAJSU_WuWuA, sztos masz negatywy
a riposty tez nie gorsze
Miro - 2008-04-19, 16:14
Ale w aukcji nie było napisane że to Lemforder więc nie widze powodów do twierdzenie że ten gość to nie uczciwy allegrowicz.
--==maly==-- - 2008-04-19, 16:23
Za takie coś Lemfordera zapłaciłem około 150zł więc czego się spodziewałeś za 30?
Wiadomo,że to szajs i sie zaraz rozleci.
Bagor - 2008-04-19, 16:41
Po części sam jesteś sobie winny. Pytałeś o cenę Stonesa1 i zaproponował Ci 78 zł za Lemfordera. Myślałeś, że ktoś za 30zł sprzeda firmową rzecz? Niestety na Allegro pełno takich cwaniaczków.
Treści negatywów rządzą
MAJSU - 2008-04-19, 17:31
Miro napisał/a: | Ale w aukcji nie było napisane że to Lemforder więc nie widze powodów do twierdzenie że ten gość to nie uczciwy allegrowicz. |
Nie dziwne że nie widzisz skoro nie umiesz czytac
jaqub napisał/a: | sztos masz negatywy |
Że co
Mnie tam walą centralnie negatywy jak coś mi sie nie podoba to wystawiam odpowiednią opinię a nie sram po gaciach jakby za każdą złą ocenę człowiekowi rok emerytury zabierali...
--==maly==-- napisał/a: | Za takie coś Lemfordera zapłaciłem około 150zł więc czego się spodziewałeś za 30?
Wiadomo,że to szajs i sie zaraz rozleci. |
Czego się spodziewałem ? Chyba napisałem drukowanymi literami ? JURIDA
Bagor napisał/a: | Po części sam jesteś sobie winny. Pytałeś o cenę Stonesa1 i zaproponował Ci 78 zł za Lemfordera. Myślałeś, że ktoś za 30zł sprzeda firmową rzecz? Niestety na Allegro pełno takich cwaniaczków.
Treści negatywów rządzą |
No niestety nauczyłem się że na Allegro więcej żadnych części nie kupię wolę dac 2 razy więcej w IC... Ale mentalnośc niektórych forumowiczy mnie poprostu dobija i po raz kolejny przekonuje się że najlepsym wyjściem jest spier... z tego kraju jak najdalej od Polaków.
I już tak nie szpieguj BAGOR hehe
jaqub - 2008-04-19, 17:51
MAJSU_WuWuA napisał/a: | jaqub napisał/a:
sztos masz negatywy
Że co
Mnie tam walą centralnie negatywy jak coś mi sie nie podoba to wystawiam odpowiednią opinię a nie sram po gaciach jakby za każdą złą ocenę człowiekowi rok emerytury zabierali... |
kozak po prostu te negatywy niektore
super riposty
SMIESZNE
MAJSU - 2008-04-19, 18:02
jaqub napisał/a: | MAJSU_WuWuA napisał/a: | jaqub napisał/a:
sztos masz negatywy
Że co
Mnie tam walą centralnie negatywy jak coś mi sie nie podoba to wystawiam odpowiednią opinię a nie sram po gaciach jakby za każdą złą ocenę człowiekowi rok emerytury zabierali... |
kozak po prostu te negatywy niektore
super riposty
SMIESZNE |
hehe Właśnie dostałem od tego typa pogróżki na GG ! Pewnie mu się karta skończyła I nie dał rady zadzwonic
Bagor - 2008-04-19, 18:34
MAJSU_WuWuA napisał/a: | hehe Właśnie dostałem od tego typa pogróżki na GG ! Pewnie mu się karta skończyła I nie dał rady zadzwonic |
Co za prymityw. Nie dość, że Cię oszukał, to jeszcze grozi
Zrób mu "reklamę" na różnych forach
kamil.k - 2008-04-19, 21:34
Cytat: | UWAŻAJCIE ! SUPER EKSPERT OD TEKSTYLIÓW !!!!!! | padłem
mecenas - 2008-04-20, 17:50
To ja już nie wiem kto tu DEBIL . Sprzedający czy kupujący .
MAJSU - 2008-04-20, 17:59
mecenas napisał/a: | To ja już nie wiem kto tu DEBIL . Sprzedający czy kupujący . |
Sztukę dedukcji nie wszytskim jest dane posiąśc...
|
|