| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E34] 535i GTSZUDI
gtszudi - 2008-04-20, 09:50 Temat postu: [E34] 535i GTSZUDI Witam.
Chciałem wam zaprezentować moja nowa furkę , przesiadłem sie z kultowego E30 , które było naprawde piękne i w super stanie , że aż żal mi się było z nim rozstawać ale cóż na rzecz komfortu i osiagów E34 , które zaprezentuję teraz :
Jest to BMW 535i E34 91' kolor grafit (nie ma oznaczenia lakieru na kielichach , bezwypadkowe , sprawdzane odrazu przy zakupie) 350000 przebiegu , instalacja LPG , konkretnie ogromne spalanie , minimum 20 litrow wyposażenie dosyć bogate czyli :
- Klimatyzacja
- Elektryczne szyby x 4
- Elektryczny szyberdach
- Skórzana tapicerka czarna
reszta wyposażenia jest tak jak w każdej E34 , stan skór jest super , zupełnie jakby miały może 100 tys a nie 300 przebiegu , silnik ok gdyby nie ogromne spalanie , teraz muszę założyć koła , jakieś 17' albo 18' BBS albo ori BMW , znaleźć jakieś ładne lampki na przód i tył , i w sumie wystarczy.
Oczywiście obowiązkowa myjnia po pierwszym zakupie (myjnia w Mercedes Benz czyli moim zakładzie pracy)
A tu fotki bestii w dzień :
Dodam , że osoba z która sie zamieniłem na samochody , moje E30 totalnie zburaczyła , koleś przyciemnił oryginalne brązowe szyby na które polowałem trochę czasu , załozył zderzaki "tuningowe" , wstawił wydech mugena , spoiler na klapę jak w Alfa Romeo 156 zamiast mojego M-technic , normalnie jak zobaczyłem później moje byłe E30 to serce mi sie na części krajało
SuT - 2008-04-20, 11:26
e34 ladne;] czysto masz pod maska;] no i ladnde wyposarzenie, czekam na zmiane felg;]
p.s szkoda e30... jednak sa ludzie ktorzy uwielbiaja szpachle...
gtszudi - 2008-04-21, 19:13
dzis zrobilem normalne fotki , umytego auta , musze jeszcze przepolerowac lakier bo wydaje sie jakby bez polysku , ale wazne ze umyte i odkurzone
brozki - 2008-04-23, 08:03
No ładna ta twoja becia Silnik fajny a to ze duzo pali to standard Tylko mi ten tłumnik koncowy nie pasuje on chyba jest od TD ale pozatym Becia OK
Sputnik - 2008-04-23, 09:55 Temat postu: Re: 535i GTSZUDI
| gtszudi napisa³/a: | Dodam , że osoba z która sie zamieniÅ‚em na samochody , moje E30 totalnie zburaczyÅ‚a , koleÅ› przyciemniÅ‚ oryginalne brÄ…zowe szyby na które polowaÅ‚em trochÄ™ czasu , zaÅ‚ozyÅ‚ zderzaki "tuningowe" , wstawiÅ‚ wydech mugena , spoiler na klapÄ™ jak w Alfa Romeo 156 zamiast mojego M-technic , normalnie jak zobaczyÅ‚em później moje byÅ‚e E30 to serce mi sie na części krajaÅ‚o |
Codziennie ja oglądałem na allegro jak obraz mona lizy. Szkoda ,że mam chwilowo kłopoty finansowe i nie mogłem sobie na nią pozwolić
Bandit - 2008-04-23, 23:42
| brozki napisa³/a: | | Tylko mi ten tÅ‚umnik koncowy nie pasuje on chyba jest od TD |
Właśnie o co chodzi z tą końcówką? A może był robiony swap z diesel na benzyne i końcówka została . Jeżeli nie używasz haka to go zdejmij - wygląd fury tylko zyska
|
|