BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Szyba Cabrio

PatrykWPR - 2008-04-21, 00:45
Temat postu: Szyba Cabrio
Witam , mam pytanie gdzie mozna wstawic tylna szybke do dachu cabrio ? i ile takie cos kosztuje mniej wiecej ? Patrzylem na allegro , to jedynie cale dachy maja :/ w okolicach wawki
Gepard - 2008-04-21, 07:39

Mialem ten sam problem i niestety firmy szjace dachy krzycza sobie za taka usluge 700zl :( wiec w moim przypadku skonczylo sie na fabryce namiotow w Legionowie gdzie zakupilem material na szybke i wstawieniu jej wlasnorecznie. Nie jest to latwe zadanie i nie wyszlo to idealnie bo nie rozbieralem dachu ale szybka jest nowa i cala :) koszt 30zl pls dwa dni pracy :)
reso - 2008-04-21, 16:06

Masz jakieś fotki??
Jak szło szycie?? Ja też musze u siebie szybe zmienić, a nie mam na zamku niestety:(

Gepard - 2008-04-21, 23:07

Szycie bylo najgorsza czynnoscia :) ciesze sie ze mam to za soba niestety strasznie ciezko dostac woskowe nici wiec poszla plecionka wedkarska.... Wiem pachnie to wszystko druciarstwem ale i tak moj daszek odbiega od ideaalu bardzo. Niestety fotki na ten moment nie posiadam i ciezko bedzie bo autko stoi w warsztacie ale jak wytrzymasz te kilka dni to efekt bedzie do obejrzenia w Toruniu :)