| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - e36 po lifcie
Hardrav - 2008-04-23, 23:14 Temat postu: e36 po lifcie Witam to moja bawarka po lifcie wg. mojego gustu (niektorzy mowia ze mam zpaczony gust ale nie zwarzam na to )
Xenonki
no i Ringi przez wielu nie lubiane ale niewiem dalczego
swider - 2008-04-23, 23:22
Ile widać tyle opisze.
Åšrednia.
Daj jakies dane, zdjecia tyłu, wnętrza...
Hardrav - 2008-04-23, 23:24
tył jeszcze jest do przemyslenia albo diody albo m-pakiet wnetrze czarna skóra a zdjec beda pozniej
Bartas - 2008-04-23, 23:47
Nie za wiele Panie Hardrav Pan pokazał Troszkę opisu może, jakieś fotki wnętrza, bo na chwilę obecną to nie za bardzo jest o czym pisać...
swider - 2008-04-23, 23:58
Już widze ze nie mój gust, no ale poczekam na reszte zdjęć. To 1,6 m40 na gazie? 92 rok ?
Radek_ZG - 2008-04-24, 07:11
Było wcześniej ok a teraz popsułeś
Grill zle spasowany i chyba nie oryginalny załóż spowrotem stary bo nawet zderzak masz sprzed liftu.
Lampy sprzedaj i załóż oryginalne.
Pomyśl nad lusterkami Pozdrawiam
fil - 2008-04-24, 09:11
plusem tych lamp jest to ze ladnie swieca,jesli o wyglad chodzi to twoj samochod i twoj gust..felgi bardzo ladne zreszta rozmawialismy ostatnio.ale i tak nic nie pobije hamannow, choc z nimi to dluzsza historia byla.coz,samochod ogolnie ladny i z daleka rozpoznawalny(min.lakier wali po gałach:)..pozdrawiam
Piter_325i - 2008-04-24, 10:53
| swider napisa³/a: | | To 1,6 m40 na gazie? 92 rok ? |
wg tego co jest pod opisem to is
ładna felga,ogólnie autko całkiem ładne, choć E36 nie jest w moim guście
pozdr
fil - 2008-04-24, 11:40
| swider napisa³/a: | | To 1,6 m40 na gazie? 92 rok ? |
w 92 w coupe nie bylo 1.6 a m40 nie bylo nigdy..
Beret - 2008-04-24, 14:02
furka fajna ale nie podoba mi sie ten czerwony kolor:( Ale to moj gust.
Hardrav - 2008-04-24, 14:50
kolorek tez mi nie pasuje ale zamierzam go zmienic. Atrapa niestety nie jest oryginalna a stara jest nie do wyprostowania Lampy tak jak to Filip powiedzial duzo lepiej swieca od moich oryginałow nie wiem dlaczego a fotki wnetrza wrzuce dzisiaj wieczorem ale tam akurat jest standardowo
[ Dodano: 2008-04-24, 14:53 ]
| Bartas napisa³/a: | Nie za wiele Panie Hardrav Pan pokazaÅ‚ TroszkÄ™ opisu może, jakieÅ› fotki wnÄ™trza, bo na chwilÄ™ obecnÄ… to nie za bardzo jest o czym pisać... |
1.8is do kapitalnego remontu bede wymienial na 2.8
[ Dodano: 2008-04-24, 15:11 ]
A i jeszcze 2 rzeczy
1. co myslicie o Lambo doors??
2. jakie lampy do tyłu
a)http://moto.allegro.pl/item349941033_swiatla_tylne_bmw_e36_coupe_cabrio_led_diodowe.html
b)http://moto.allegro.pl/item345440008_lampy_tylne_nowe_bmw_e36_coupe_led_clear_red_white.html
c)http://moto.allegro.pl/item345233008_lampy_tylne_bmw_3_e36_coupe_z_bialym_kierunkiem.html
Biorac po uwage ze tw 2 pierwsze typy podobaja mi sie najbardziej . Wiem ze konserwatysci beda uwazac ten pomysł jaki i cala reszete za wies tuning. Ale jak dla mnie wies zaczyna sie od lotek progow wlotow powietrza na masce itd.
Grzesiek - 2008-04-24, 19:13
| Hardrav napisa³/a: | | co myslicie o Lambo doors?? | nie pytaj oto na tym forum a co do auta to za wiele fotek nie ma wiec czekamy na wiecej
Adi - 2008-04-24, 20:17
| Hardrav napisa³/a: | Ale jak dla mnie wies zaczyna sie od lotek progow wlotow powietrza na masce itd. |
i dodaj do tego jeszcze
| Hardrav napisa³/a: | | Lambo doors |
i najlepiej wymaż to z Twojego postu jak najszybciej
David - 2008-04-24, 20:50
Czemu nie kupiles sobie KALIBRY niestety , to auto jest przykladem ( a raczej bedzie - jak zrealizujesz swoje "plany") mega wies tuningu. I potwierdza zdanie moich znajomych-przeciwnikow kebabow: e36 coupe= calibra
Yakuzatti - 2008-04-24, 20:52
zła droga...ale możesz się nawrócić.
swider - 2008-04-24, 20:56
| fil napisa³/a: | | w 92 w coupe nie bylo 1.6 a m40 nie bylo nigdy.. |
To było ironiczne, bo właściciel nie odpisał pomimo prośby, myślałem że się może wstydzi czy coś, chciałem troszke sprowokować
Hardrav - 2008-04-24, 22:02
| swider napisa³/a: | | fil napisa³/a: | | w 92 w coupe nie bylo 1.6 a m40 nie bylo nigdy.. |
To było ironiczne, bo właściciel nie odpisał pomimo prośby, myślałem że się może wstydzi czy coś, chciałem troszke sprowokować |
nie wstydze sie poprostu byłem w pracy i nie było mnie na forum
[ Dodano: 2008-04-24, 22:05 ]
| David napisa³/a: | Czemu nie kupiles sobie KALIBRY niestety , to auto jest przykladem ( a raczej bedzie - jak zrealizujesz swoje "plany") mega wies tuningu. I potwierdza zdanie moich znajomych-przeciwnikow kebabow: e36 coupe= calibra |
bo calibra mi sie nie podoba i tak jak pisałem wyzej sa gusta i gusciki ty lubisz jedno ja drugie lambo doors to było tylko pytanie "co o tym myslicie" a tu juz najazd "wies" itp. brak mi slow nie che z tego auta zrobic wsi lampy obnizycz felgi i tylea wy mi tu juz o WSI jak tak patrze n te niekture auta tu na forum to wydaje mi sie ze prezentuja wieksza wies od mojej !!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2008-04-24, 22:07 ]
| Adi napisa³/a: | | Hardrav napisa³/a: | Ale jak dla mnie wies zaczyna sie od lotek progow wlotow powietrza na masce itd. |
i dodaj do tego jeszcze
i najlepiej wymaż to z Twojego postu jak najszybciej |
to było tylk pytanie adi to nie sa moje plany !!!!!!!!
[ Dodano: 2008-04-24, 22:09 ]
| swider napisa³/a: | | fil napisa³/a: | | w 92 w coupe nie bylo 1.6 a m40 nie bylo nigdy.. |
To było ironiczne, bo właściciel nie odpisał pomimo prośby, myślałem że się może wstydzi czy coś, chciałem troszke sprowokować |
a w ogole to jakis dziwny jestes koles dlaczego bym mial sie wstdzic ja pracuje i utrzymuje za swoje te auto iewiem jak ty????
[ Dodano: 2008-04-24, 22:11 ]
| David napisa³/a: | Czemu nie kupiles sobie KALIBRY niestety , to auto jest przykladem ( a raczej bedzie - jak zrealizujesz swoje "plany") mega wies tuningu. I potwierdza zdanie moich znajomych-przeciwnikow kebabow: e36 coupe= calibra |
a tak poz za tym to zrobie z tym autem co mi sie podoba i bynajmniej h.. cie to obchodzi jak bedzie wygladac ja sie twojego gustu nie czepiam!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2008-04-24, 22:12 ]
ale zescie mi dzwigli cisnienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
David - 2008-04-24, 22:21
| Hardrav napisa³/a: |
a tak poz za tym to zrobie z tym autem co mi sie podoba i bynajmniej h.. cie to obchodzi jak bedzie wygladac ja sie twojego gustu nie czepiam!!!!!!!!!!!!
|
a mozesz sie czepiac z checia przyjme konstruktywna krytyke a tak na serio to moze jednak zmienilbys swoj obiekt "tjuningu" z e36 na ta Kalibre...albo chociaz honde civic coupe...
Hardrav - 2008-04-24, 22:28
| David napisa³/a: | | Hardrav napisa³/a: |
|
a mozesz sie czepiac z checia przyjme konstruktywna krytyke a tak na serio to moze jednak zmienilbys swoj obiekt "tjuningu" z e36 na ta Kalibre...albo chociaz honde civic coupe... |
powytarzam NIE podoba mi sie calibra ani honda!!!!!! i jak bym chciał "tuningowac" to bym sie pytał o lotki progi itd. !!!!!!!!!! ja chce poprostu zeby te auto wyglodało mlodziej moze ty poprostu masz inny gust !!! wiec co ty chesz ?
[ Dodano: 2008-04-24, 22:40 ]
taki jest srodek
Grzesiek - 2008-04-24, 22:51
| Hardrav napisa³/a: | jak tak patrze n te niekture auta tu na forum to wydaje mi sie ze prezentuja wieksza wies od mojej !!!!!!!!! | to ja poprosze o jedno tak dla przykladu a pozatym to nawaliles tych fotek tego wnetrza
southOFheaven - 2008-04-24, 22:56
po pierwsze nie denerwuj sie nasze forum jest specyficzne, duzo w nim humoru i raczej nie ma chamstwa
musisz sie przyzwyczaic ze niektorym nie bedzie cos odpowiadac, jestemy przyzwyczajeni do lekkiego upiekszania fabryki, ze smaczkiem, z nutka delikatnosci
Bartas - 2008-04-24, 23:06
Boże jaki "fajt klab" sie zrobił dać noże i patrzeć jak sie zabijają sorki za OT.
Faktycznie pomysł z Lambo-doors to nie na to forum Lampy w stylu lexus też nie
szaśnij jeszcze pare fotek wnętrza (siedzenia, tak bardziej ogólnie)
Tak jak powiedział Yaku Jesteś na kiepskiej drodze z tym tjuningiem, ale da radę się jeszcze nawrócić pomyśl nad m technikiem (przejrzyj fotki śmigieł z forum- Gaspera byłej, BMW, Lukasa itp), kontynuując- ori reflektorami z ringami np. (IN PRO), lampą M3 z tyłu. Takie beemki są bardziej eleganckie
ależ przemówienie sieknęłem
Beret - 2008-04-24, 23:12
no więcej fot. Ale nie które pomysły nie pasują do tej Marki:) Na pewno tak jak pisałem wcześniej kolorek zmień. A potem to fakt zrobisz co chcesz ale My chcemy żebyś nie zrobił czego nie ładnego.
Hardrav - 2008-04-24, 23:16
jezeli chodzi ci o przednie lampy to glownie chodziło mi o poprawe widocznosci i do tego przy okazj ringi. a jezeli chodzi o tył to tak jaki pisze wyzej mam 3 typy i chyba wybiore te z białymi kierunkami:D srodek tak jak wam pisze zwykła carna skora gdzieniegdzie popenkana jak juz bedzie całe autko zrobione czyli te tylne lamy tez i polerka i szyby to pocykam zdjecia zaloze nowy temat. A co do southOFheave nie rozumiem własnei tego ze na tym forum ze nie ktozy za wszelka cene chac nazucic komus swoj gust!!!!!!!!! bardzo mnie to denerwuje!!!! pozdrawiam
[ Dodano: 2008-04-24, 23:18 ]
ok spoko jezeli było by to tak napisne jak to ujołes było by zaje.......scie ale tu niektorzy pisza w stylu ( ale masz truskawka samochod)(mega wies z niego robisz)(najepszy jest m technik) tak to cale forum odbieram!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2008-04-24, 23:22 ]
| Grzesiek napisa³/a: | | Hardrav napisa³/a: | jak tak patrze n te niekture auta tu na forum to wydaje mi sie ze prezentuja wieksza wies od mojej !!!!!!!!! | to ja poprosze o jedno tak dla przykladu a pozatym to nawaliles tych fotek tego wnetrza |
OOOOOO prosze prosze !!!!!!!!! lampy ringi clear !!! dlaczego sie inni nie czepiaja do Ciebie ?? ja mam te same tylko ze black bo wydawało mi sie ze bardziej beda pasowac ale widze ze te twoej tez pasuja i sie nie czepeiam
[ Dodano: 2008-04-24, 23:26 ]
| Beret napisa³/a: | | no wiÄ™cej fot. Ale nie które pomysÅ‚y nie pasujÄ… do tej Marki:) Na pewno tak jak pisaÅ‚em wczeÅ›niej kolorek zmieÅ„. A potem to fakt zrobisz co chcesz ale My chcemy żebyÅ› nie zrobiÅ‚ czego nie Å‚adnego. |
zobaczyłem twoje autko i powiem ci ze jest ładne tylko ze ja nie gustuje w e30.Patrzac na twoje autko napewno sie wyroznia na drodze sposrod innych e30
Beret - 2008-04-24, 23:30
Czarne mi sie bardziej podobają Mogłeś kopic E30 a tam czarne to prawie podstawa jak dla mnie.
Hardrav - 2008-04-24, 23:30
| Bartas napisa³/a: | Boże jaki "fajt klab" sie zrobiÅ‚ dać noże i patrzeć jak sie zabijajÄ… sorki za OT.
Faktycznie pomysł z Lambo-doors to nie na to forum Lampy w stylu lexus też nie
szaśnij jeszcze pare fotek wnętrza (siedzenia, tak bardziej ogólnie)
Tak jak powiedział Yaku Jesteś na kiepskiej drodze z tym tjuningiem, ale da radę się jeszcze nawrócić pomyśl nad m technikiem (przejrzyj fotki śmigieł z forum- Gaspera byłej, BMW, Lukasa itp), kontynuując- ori reflektorami z ringami np. (IN PRO), lampą M3 z tyłu. Takie beemki są bardziej eleganckie
ależ przemówienie sieknęłem |
zobaczyłem i twoja "bestie" i tez jest bardzo ładna srodek ten sam co ja mam a nadwozie masz tez ringi. Wiec czego sie czepia reszta
[ Dodano: 2008-04-24, 23:31 ]
| Beret napisa³/a: | Czarne mi sie bardziej podobajÄ… MogÅ‚eÅ› kopic E30 a tam czarne to prawie podstawa jak dla mnie. |
mysle wlasnie nad czarnym alebo nad takim jak ma fil z rudy slaskiej ciemna wisnia ladnie sie prezentuja :D pozdrawiam
Yakuzatti - 2008-04-25, 06:57
Czerwona jest ok, ale może przycelujesz w ten styl:
Radek_ZG - 2008-04-25, 08:20
ProponujÄ™ takie lampy tylne:
http://allegro.pl/item352..._orginalne.html
Beret - 2008-04-25, 10:12
| Yakuzatti napisa³/a: | Czerwona jest ok, ale może przycelujesz w ten styl:
Obrazek |
No na taki styl jak by poszedł to fura kozacka. I teraz już mniejsze koszty przerobienia.
BMW - 2008-04-25, 10:47
Hardrav nie sluchaj co oni gadaja kolor jest wyjebisty mi sie zawsze czerwone podobaly daj tylko glebe i inna felge i bedzie dobrze pomysl tez nad m pakietem co do lamp z tylu zakladaj cos na wzor org m3 nic innego kolorem masz piekny
załoz halogeny i wymien lusterka daj wiecej fotek
mile przyjecie nowego kolegi na forum
Adi - 2008-04-25, 14:20
| Hardrav napisa³/a: | | Adi napisa³/a: | | Hardrav napisa³/a: | Ale jak dla mnie wies zaczyna sie od lotek progow wlotow powietrza na masce itd. |
i dodaj do tego jeszcze
i najlepiej wymaż to z Twojego postu jak najszybciej |
to było tylk pytanie adi to nie sa moje plany !!!!!!!! |
I całe szczęście
| Hardrav napisa³/a: | ale zescie mi dzwigli cisnienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Rafał nie denerwuj się tak. Jeśli jakiś czas już z nami jesteś toi zauważyłeś co jest tu preferowane i tego nie zmienisz.
Każdy kto ma jakiś "udziwnienia" i wstawia auto do galerii musi się liczyć z krytyką, że coś się komuś nie spodoba i trzeba to na spokój wziąć. Jesli nie może tego znieść to lepiej niech nie zakłada tematu, po co się denerwować.
Twoje auto widziałem na żywo i nie jest złe, kolor też jest dobry bo odpowienio zrobione auto w kolorze czerwonym może nie jednego powalić na kolana. Warunek musi być zrobione z gustem na w miare oryginalnych gratach BMW bo takie są najlepsze i najbardziej pasuja.
Pozdro i nie denerwuj się już tak
|
|