| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Zatrzymanie Auta
Koko - 2008-05-06, 18:49 Temat postu: Zatrzymanie Auta Witam
Mam problem mianowicie, byłem na słowacji E30 i w drodze powrotnej już po stronie Polskiej zatrzymała nas Straż graniczna do kontroli i sprawdzili auto w systemie (sis dostęp mają od początku roku) i okazało sie ze auto jest do zatrzymania. Po 5 godzinach czekania na potwierdzenie przez niemiecką strone okazało sie że auto widnieje w systemie i muszą je zatrzymać. Przyjechała laweta scholowali nas do Sanoka zrobili opis auta i zabrali je na parking Policyjny do dalszych badań. Auto sprowadzone do kraju 07.09.2004 kupione przez nas 03.01.2006 od kolesia który je sprowadził. Pytanie jakie są szanse na odzyskanie auta ewentualnie na odzyskanie części które wsadziłem do auta (sekwencja,felgi,silnik,xenony itp.) co jest dziwne kilkukrotnie mieliśmy szczegółowe kontrole przez policje i nic nie wyszło!!!! czy istnieje coś takiego jak przedawnienie przyjmując ze auto zostało skradzione w 2004 roku
Grzesiek - 2008-05-06, 20:28
z tego co ja sobie przypominam to jak skradli kolesiowi auto to dostal za nie odszkodowanie z ubezpieczenia, jezeli to bylo az 4 lata temu to nie sadze zeby wlasciciel chcial oddac odszkodowanie zeby zwrocili mu auto, wiec pewnie sie okaze ze postoi sobie kilka miechow na parkingu a pozniej zwroca je Wam tak bylo w przypadku beemki mojego kolegi tylko ona stala cos kolo 8 miechow na parkingu i trzeba bylo laweta przyjechac bo przeglad wyszedl.
Belisama - 2008-05-06, 20:45
A napewno warto napisać o zwrot części tylkoże pewnie wtedy musiałbyś przedstawić faktury na nie
Koko - 2008-05-06, 20:53
faktury to najmniejszy problem mozna pokombinować:)
southOFheaven - 2008-05-06, 21:14
moim zdaniem i tak prze*rane.
mareks - 2008-05-07, 11:16
zwlaszcza ze za parking chyba bedziesz musial bulic a to koszty nie male
|
|