| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - sworzeń wachacza--->regeneracja?
Shreku - 2008-05-16, 20:05 Temat postu: sworzeń wachacza--->regeneracja? może i głupie pytanie, ale jak myślicie, a może ktoś ma doświadczenie....
można w sworzniu wahacza wymienić samą tą gumę osłaniającą?
mam sworzeń całkiem nowy ale guma rozerwana, tylko na śmietnik się to nadaje?
pytam z ciekawości
pedzels - 2008-05-16, 20:57
no pewnie ze idzie tylko musisz taka gume poszukać
lokiecgb - 2008-05-17, 01:54 Temat postu: Re: sworzeń wachacza--->regeneracja?
| Shreku napisa³/a: | może i gÅ‚upie pytanie, ale jak myÅ›licie, a może ktoÅ› ma doÅ›wiadczenie....
pytam z ciekawości |
jezeli pytasz o przedni wachacz i dolny sworzen to nie proponuje zadnych wynalazkow . zamiast kombinowac z gumami kup nowy sworzen proponuje TRW . pare srubek odkrecic wybic stary i nabic nowy. koszt okolo 60 zl i swiety spokoj . (jezeli sam wymienisz ) ja mialem sytuacje ze swozen niby ok ale gumy nie bylo i malo braklo !!!! z takimi rzeczami nie ma co oszczedzac .
ubott - 2008-05-17, 08:42 Temat postu: Re: sworzeń wachacza--->regeneracja?
| lokiecgb napisa³/a: | | Shreku napisa³/a: | może i gÅ‚upie pytanie, ale jak myÅ›licie, a może ktoÅ› ma doÅ›wiadczenie....
pytam z ciekawości |
jezeli pytasz o przedni wachacz i dolny sworzen to nie proponuje zadnych wynalazkow . zamiast kombinowac z gumami kup nowy sworzen proponuje TRW . pare srubek odkrecic wybic stary i nabic nowy. koszt okolo 60 zl i swiety spokoj . (jezeli sam wymienisz ) ja mialem sytuacje ze swozen niby ok ale gumy nie bylo i malo braklo !!!! z takimi rzeczami nie ma co oszczedzac . |
eee tam
ta guma trzyma sie na drucie (sprezynce) jak ja rozegniesz guma zejdzie
jedyne na co trzeba uwazac to zeby podczas zakladania nowej nie zrobic w niej dziury
pozdro
Shreku - 2008-05-17, 09:42
lokiecgb, zakładam nowy wszystko już rozebrane, sam starego sworznia nie mogłem wybić, poszedłem do mechanika...
na prasie nie dało rady, podgrzał wahacz, wyszło... no i wziął się za zakładanie nowego...
przycisnął gumę tuleją którą podkładał i po gumie...
Gepard - 2008-05-17, 09:44
Warszawa ul. Strzelecka nabedziesz tam nowa gumke i pan Ci ja wymieni za 5 zl
Shreku - 2008-05-17, 16:25
Gepard, Strzelecka ile? co to jest za sklep/zakład?
|
|