| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Lampy do e36 ZKW czy Bosch co lepsze??
Elwis328 - 2008-06-08, 10:39 Temat postu: Lampy do e36 ZKW czy Bosch co lepsze?? Jak w temacie, musze i chce kupć lampy i zastanawia mnie co lepiej świeci normalnie i na Xenonie?? czy nie ma zasadniczej różnicy??? co byście mogli polecić??
Mam w tej chwili Depo z ringami ale ogólny stan ich, źle rozpraszają światło i czy na orginalnych jest tak samo??
MaRio-sKaTe - 2008-06-08, 12:10
Ja polecam w 100% BOSH z wersji z przed '93 (a w zasadzie do połowy roku '93, bo wtedy miały jeszcze soczewke. Dlaczego BOSCH? Mnie w nich najbardziej podoba się, to że są najciemniejsze
jaqub - 2008-06-09, 10:54
jesli chodzi o swiecenie to wiecej (nie zaleznie czy bosch czy zkw na soczewkach) bedzie zalezalo od tego w jakim stanie jest sama lampa... jesli ktos je tjuningowal wsadzajac za mocne zarowki i inne patenty, odblysnik soczewki bedzie wypalony to zadne nie beda dobrze swiecic... poza tym uzywane lampy dobrze jest rozkrecic/rozlozyc i wyczyscic porzadnie (wymyc odblysnik i sama soczewke)...
Elwis328 - 2008-06-09, 16:16
bo przygladajac sie lampom tym i tym miaÅ‚em wrażenie tak jak by zkw miaÅ‚o wiÄ™kszÄ… soczewkÄ™. | jaqub napisa³/a: | | bedzie zalezalo od tego w jakim stanie jest sama lampa... jesli ktos je tjuningowal wsadzajac za mocne zarowki i inne patenty, odblysnik soczewki bedzie wypalony to zadne nie beda dobrze swiecic... | to jak najbardziej braÅ‚em pod uwagÄ™
|
|