| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - tajemica lamp STARTEC :) - czy było ich dwa rodzaje ?
Pawel735 - 2008-06-24, 00:55 Temat postu: tajemica lamp STARTEC :) - czy było ich dwa rodzaje ? Czy było dwa rodzaje starteków tzn fioletowe i czarne czy to tylko złudzenie optyczne ?
Mam w domku komplet i w zależności jak pada na nie światło sa albo fioletowe albo czarne.
Jak to dokladnie jest z tymi startekami - mnie się wydaje że były starteki jeden rodzaj oraz MHW do wąskiej które były bardziej czarne.
[ Dodano: 2008-06-24, 15:02 ]
Jest tak jak podejrzewałem - mimo iż starteki robią przez conajmniej 15 lat to do dziś nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie - ot cała zagadka STARTEC
Rafals - 2008-06-24, 16:04
kiedys na www.s14.net wyczytalem ze byly dwa rodzaje:
Jedne ciemniejsze, starsze.
Drugie jasniejsze, nowsze, ze wzgledy na TUV.
duchX - 2008-06-24, 17:01
..................................................................
Pawel735 - 2008-06-24, 19:31
| Rafals napisa³/a: | kiedys na www.s14.net wyczytalem ze byly dwa rodzaje:
Jedne ciemniejsze, starsze.
Drugie jasniejsze, nowsze, ze wzgledy na TUV. |
No właśnie różne rzeczy ludzie piszą bo ja wyczytałem także cos innego.Dobrze byłoby zeby ktoś wstawił jakieś fotki tych fioletowych . Ja wklejam fotki czarnych
ChriS - 2008-06-24, 20:06
Ja mam 2 rodzaje : czarne i fioletowe,czy jak kto woli ciemniejsze i jaśniejsze.Różnica jest,ale nie aż taka wielka dużo zależy od oświetlenia tzn. dzień,noc słońce czy pochmurny deszczowy dzień.Czasami na zdjęciach trudno rozróżnić.
Sorry ,ale zdjęcia prównawcze będę mógł wkleić dopiero w poniedziałek.
slawo - 2008-06-24, 21:37
tk jak pisze Krzys...ciezko ze zdjec poznac, zalezy jak sie na nich ulozy swietlo,chodz jelis polozy sie jedna obok drugiej roznice widac
jak tylko bede mail swoje z rajchu zrobietez zdjecia
|
|