| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Impulsator
Gepard - 2004-12-07, 20:40 Temat postu: Impulsator Mam taki problemik kupilem sobie nowe kabelki NGK i maja one wlasnie tto ustrojstwo w poprzednich kablach (beru) nie mialem tego wynalazku czy orjentuje sie ktos gdzie szukac wtyczki od tego bo zadnej wolnej pod maska nie znalazlem
KWKPiotr - 2004-12-07, 21:04
Zostaw niepodłączone - to przydaje sie tylko w motronicu.
Pozdro.
lokop e30 320i - 2004-12-07, 22:11 Temat postu: Re: Impulsator
| Gepard napisa³/a: | Mam taki problemik kupilem sobie nowe kabelki NGK i maja one wlasnie tto ustrojstwo w poprzednich kablach (beru) nie mialem tego wynalazku czy orjentuje sie ktos gdzie szukac wtyczki od tego bo zadnej wolnej pod maska nie znalazlem |
Jesli mozna wiedziec ? Ile taka przyjemnosc kosztuje??
slawo - 2004-12-07, 23:12
Taki kabelek wychodzi z tejk samej wiazkoi co kabel do przeplywki.A jest podalczony w takim gniezdzie tuz pod wtyczka od podlaczania do interfesju
sarna1 - 2004-12-08, 00:17
na przodzie silnika na uchwycie - tam gdzie masz wtyczke od czujnika poziomu oleju w misce
Gepard - 2004-12-08, 00:35
KWKPiotr wlasnei mam motronica
Dobra jutro popatrze przy misce i kolo przeplywki ale bardzie obstawiam ta wiazke od przepluwomierza bo tam nie zagladalem bo juz szarowka byla
A za przewodziki w Inter Carsie zaplacilem 341zl i jakies tam grosiki teraz tylko montaz nowe swieczki oraz nowa cewka MSD i wrescie powinienem ogranac temat nadmiarc HC w skaldzie spalin
SmasherE30 - 2004-12-08, 15:41
Pod złączem diagnostycznym masz wtyczki
Pierwsza to czujnik położenia wału druga to ten czyjnik iskry. Sprawdź czy masz jedną wtyczkę wolna ... one są w pozycji 69 wobec siebie
Gepard - 2004-12-12, 16:07
A mozliwe jest to ze nie mial bym tego ustrojstwa przeszukalem caly silnik i nic brak wolnej wtyczki 3 pinowej
LUKAS - 2004-12-12, 16:13
| Gepard napisa³/a: | A mozliwe jest to ze nie mial bym tego ustrojstwa przeszukalem caly silnik i nic brak wolnej wtyczki 3 pinowej |
Jak najbardziej jest to możliwe. Mam Motronica ale też niemam tego impulsatora
|
|