| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E36] --=CZARNY=-- ->> 320i coupe
--=CZARNY=-- - 2008-07-10, 19:47 Temat postu: [E36] --=CZARNY=-- ->> 320i coupe Czesc. Moje BMW to e36 Coupe 92r z przebiegiem 15tys. wyposażenie el. szyby + szyber
jednostka M50B20 auto 2 latka juz w kraju z czego rok u mnie Jest zadbana nawet fotele nie wyblakÅ‚e nie wytarte jak caÅ‚a reszta wnetrza… zmieniÅ‚em w niej od kupna jak na razie sprezyny byÅ‚o 50/50 Weitec straszna koza byÅ‚a, jest KW 70/40 nieco lepiej na amorkach WEITEC nerka zostaÅ‚a prysnieta na CZARNY MAT, przyciemnienie przednich kierunków, usuniecie emblematu z tylniej klapy oraz wywalenie blendy! dorwaem jeszcze przedni zderzak orginaÅ‚ M3 z org. Kratka i dokladka brakuje wlotów na tarcze ale bÄ™dÄ… w garazu lezy i czeka na przyszÅ‚y sezon koÅ‚o BBS VOR KERSCHER 9” ET 35 oczywiÅ›cie 17-calówki na to guma 215/40 do tego dystanse H&R przód 15mm tyÅ‚ 25mm … kupiÅ‚em ostatnio jeszcze listwy progowe bmw Nic z laminatu itp… bazuje na org. UdaÅ‚o mi sie wychaczyc kierownice RAID HP 30cm bo org. Jest jak od stara no i wÅ‚ożyÅ‚em troszke muzyki tak aby cos cykaÅ‚o… wzmacniacze MAC AUDIO MPX 2000 oraz MPX MONO sub LANZAR MAXP124 i jakas tam szybka zabudowa wasnej roboty na wzmacniacze ale mysle nad wymiana audio na cos konkretnego… ale to juz na samym koncu
Tak wygladała kiedys po zakupie...
Tak wyglada srodek nadzwyczajnie prosty... ale czysty i zadbany
KW 70/40
RAID HP 12"
nieco audio (własnej roboty mini zabudowa)
tak wyszły nerki (idealnie pod mój sty)
a tak wyglada obecnie i taką sie teraz poruszam jest 15" i zajebaszczo duzy i przyjemny balon i tak zostanie do nastepnego sezonu szkoda meczyc teraz BBS-ów jak i tak wogóle nie maja do czego narazie pasowac...
a tu fotki z szybkiej przymiarki BBS KERSCHER
siben - 2008-07-10, 22:39
Do projektu dodaj progi i lustra i będzie nie żle ogólnie spoko,ciekawe fele.To tobie ja buchneli chyba była w ogłoszeniach.Pozdro
kamil328 - 2008-07-11, 00:23
ciekawy projekt sie zapowiada. No i felaszki nie tuzinkowe. Tak trzymaj
--=CZARNY=-- - 2008-07-11, 14:30
siben, o co kaman?? bo nie łapie w jakich ogłoszeniach?? chyba mnie z kims pomyliles
ps. co do progow to beda a lusterka zostaja te co sa bo te m3 jakos nie za bardzo mi podchodza PZDR!!!
GERMAN BOY - 2008-07-11, 14:36
Czarny.Wkoncu pokazałes swoja laleczke he he.walisz w dobrym kierunku.Idziesz mocno w góre.To mi sie podoba.Wadery czekaja na ciebie .Tylko były by do obszycia .Zgłos sie jak by co. Ja takie same kupiłem i obszyłem.Troche kosztuje to wszystko ale warto.felga bardzo ladna.Robisz ja na konkretnych gadżetach to mi sie podoba dlatego wnetrze m3 musi tam być wczesniej czy pózniej choc wiem że to duże obciązenie jak na raz.Pozdro
--=CZARNY=-- - 2008-07-11, 15:42
dzieki Kamilu jak ukoncze projekt to na przyszły sezon przyjade do toronto... a co do waderów to na bank bedą oczywiscie z obszyciem bo chce zrobic takiego banana jak ty lub taki kolor jak kamil328 jeszcze sie zastanowie... troszke wydatku jest ale to musi byc wiec jak bedzie $ to sie napewno do Ciebie odezwe... Jedno co mnie martwi to ta skromnosc na tyle 9" ale o tym tez pomysle wszytsko z czasem, mysle ze kiedys ja doprowadze do ideału ...
GERMAN BOY - 2008-07-11, 16:30
tył żaden problem.Ranty w niemczech leża.Wiadomo kosztuja ale warto.Miny ludzi,oklaski wszystko zrekompensuja ci pózniej
rifresz - 2008-09-08, 17:53
Powiedz mi kolego jak te wałki sie spisuje w seryjnych nadkolach?:) Cos ci przyciera itp ?:) Bo koło nietuzinkowe i widzial bym takie u siebie
--=CZARNY=-- - 2008-09-08, 18:07
chyba nie doczytałes kolego rifresz;) bo pisalem ze to tylko fotki do przymiarki a koło zakladam dopiero na nastepny sezon teraz sobie leza i czekaja tylko ze w zime dokupuje na tył ranty 3,75" tak zeby było ok 10,5 cala na tyle do tego gwint bo narazie jest koza 70/40 no i oczywiscie wyciaganie nadkoli przodu w sumie moze i bym nie musiał wyciagac ale jak tył to i przód odrazu chyba zrobie tym bardziej ze przod chce skrecic na maxa do -80 i wtedy mogło by ocierac
http://img46.imageshack.u...=img7693dq6.jpg
http://img300.imageshack....73607642sw4.jpg
http://img381.imageshack....97442094xa1.jpg
marvin-86 - 2008-09-10, 08:57
dla mnie felgi sa EXTRA, tez sie zastanawiam nad mziana bo mam contury od emki niby do mpakietu pasuja ale wiadmo o co kaman i ladny corny bumer kierownice sobie odpusc
Wacha - 2008-09-10, 11:56
| --=CZARNY=-- napisa³/a: | | na maxa do -80 i wtedy mogÅ‚o by ocierac |
na gwincie na maxa mozesz prawie do -95 zjechac
--=CZARNY=-- - 2010-07-03, 13:17
Troche odkopie temat
zmiany z sezonu 2009-2010
- gwint K-sport + camber
- dolna rozpórka x-brace
- górna rozpórka przednich kielichów by nakretka
- lampy przednie dostały nowe szkła zewnetrzne dodatkowo BH + ciemna soczewka + zenon 6K
- tłumik koncowy dedykowana nierdzewka BASTUCK 2x76
- nowy lakier
- przednie i boczne kierunkowskazy ciemne
- zewnetrzny pakiet bez luster i wywijanych progów
- nerka poliftowa w kolor
- nowe szerokie listyw boczne m///
- ranty tył 4" przód 3"szerokosc felg tył 10,5 przód 9,5 opony dunlop SP 9000 245/35 215/40
- nowy aku centra futura, visco behr, pasek coni tech... i duzo innych drobiazgów mniej widocznych. Auto przybrało wyglad na jakim mi zalezało i juz tak zostanie jedynie do zyczenia pozostawiaja tylne nadkola tragedi nie ma ale poszerzanie maszynka nie do konca do mnie przemawia poniewaz rolowanie robi z błotnika taka łódkę brzegi błotnika sie zgrywaja ładnie z opona a srodek odstaje beda pieniadze to sie dobrze młotkiem i kowaedłekiem poprawi
w tygodniu bedzie wkladane wnetrze z m3 tzw. vadery w nowej kremowej skórze + czarny sufit z m/// i na podsumowanie bedzie dobra sesja
w planach :
-nowe zaciski + tarcze zimmermann sport + klocki gereen stuff
-dobre granie
-prawdopodobnie m54b30
uprzedzam zdjecia podglÄ…dowe
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Sobek - 2010-07-03, 14:56
Konkret kebab...
za jakis czas moze i jak dolacze do kebabowiczów
pozdro
miroll - 2010-07-05, 08:36
waski kerscher z duzym et ma potencjal bo mozna z niego zrobic taaakiego walca
Ogolnie mnie sie bardzo podoba. Swojemu autu bym tego nie zrobil ale twoje wyszlo bardzo ladnie. Teraz czas na motorownie lepsza zeby napedzila te szerokosci.
--=CZARNY=-- - 2010-10-13, 10:34
przyszedł czas sezon podsumowac
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Sobek - 2010-10-13, 20:11
No Kolego tylko pozazdroscic furki masakra wymiata...
|
|