| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Za co nie lubi się kierowców BMW
yoshi - 2008-07-21, 11:16 Temat postu: Za co nie lubi się kierowców BMW http://motoryzacja.interi...sie-bmw,1149052
zauważyłem, że Interia.pl strasznie uparła się na kierowców BMW - ciekawe czemu
codziennie jest artykuł, że wypadek z udziałem BMW, kierowca BMW to i tamto...
chyba jeszcze nigdy nie widziałem artykułu z udziałem Nissana czy Peżo albo Reno...
Shreku - 2008-07-21, 11:28
co za idiotka.......................
Yakuzatti - 2008-07-21, 11:41
e tam, jak to miki powiedział kiedy:
BMW to syf
Gniewek89 - 2008-07-21, 15:28
Heh a ja wam powiem że im dłużej przemieszczam się po naszych pięknych drogach tym gorsze sobie wyrabiam zdanie o kierowcach Bmw.
Wczoraj np na parkingu w centrum handlowym (arkady) widziałem taką "szlachtę" w e46 że sam nie wiem co o tym myśleć.
Gościu ubrany w przesadnej elegancji (typ D&G , Gucci) dziewczyna podobnie.
Zbliżamy się do parkomatu gość wkłada kartę parkingową i odchodzi.
Podchodzimy z ziomkiem a tam nabite saldo z 16 dni 256zł
Następnie parking tam wymieniona para wsiada do bawarskiego "sprzęta" i wyjeżdżają tuż nam na zderzaku (przez szlaban)
I co o tym ma myśleć człowiek nie znający środowiska wielbicieli marki
Co ma myśleć o ludziach którzy wożą się w ciuchach z emblematami na pół ubrania , jeżdżących w no-tabene dobrym jak na polskie warunki samochodzie i żałujących 4-5zł na parking
Takich przykładów jest cała masa chociażby dziś miałem takie zas**** szczęście że trzy samochody które mnie wyprzedzały na odegłość lusterka to były właśnie 3 beemki
Dlatego lepiej jest wbijać w takie artykuły bo pismaki zawsze przesadzały i przesadzać będą ale nieraz to co widzi się na ulicach aż prosi się o dobitny komentarz...
yoshi - 2008-07-21, 15:38
a to dlatego, że kebab już w cenie 1000Euro a wiemy ile Euro stoi
dlatego fajnie jeździ się starymi rekinami bo "pospólstwo" nie kojarzy ich z BMW
Yakuzatti - 2008-07-21, 16:36
| yoshi napisa/a: | dlatego fajnie jeździ się starymi rekinami bo "pospólstwo" nie kojarzy ich z BMW |
albo "szlacheckimi" E46
a tak na poważnie, to masz rację. Jakoś te odrestaurowane rekiny robią większe wrażenie niż kebaby za 1000 euro, zdezelowane E30.
Gniewek, a te E46 na jakimś wypasie chociaż? Czy seria-seria-seria z 16'?
Gniewek89 - 2008-07-21, 18:03
Jedyne wyposażenie dodatkowe to panna ze wzrokiem klasy B
mareks - 2008-07-21, 20:12
a co to wzrok klasy Be?
Łukasz - 2008-07-22, 09:07
od środy zrobiłem autem 1500km po Polsszcze - Wawa- Wybrzeże - Suwałki-Wawa i procent wieśniaków w bmw jest znacząco większy niż procent wieśniaków w innych autach. Np. procent wieśniaków w Hondach ( w tym ja łomatko ) jest naprawdę znacząco mniejszy. Szczególna kultura kebabiarzy oraz właścicieli E46 oraz E39. Szlachta w nowych modelach już jest całkiem grzeczna
Biorąc pod uwagę, że czuję się wieśniakiem fajnym chłopakiem coraz poważniej myślę o sprzedaży obu aut i kupnie wypasionego E46. Jako, że teraz mieszkam w Stolycy to nie wypada poruszać się byle czym
Gniewek89 - 2008-07-22, 18:39
| mareks napisa/a: | a co to wzrok klasy Be? | tzw szklany
Max - 2008-07-22, 19:51 Temat postu: Re: Za co nie lubi się kierowców BMW
| yoshi napisa/a: | http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/za-co-nie-lubi-sie-bmw,1149052
zauważyłem, że Interia.pl strasznie uparła się na kierowców BMW - ciekawe czemu
codziennie jest artykuł, że wypadek z udziałem BMW, kierowca BMW to i tamto...
chyba jeszcze nigdy nie widziałem artykułu z udziałem Nissana czy Peżo albo Reno... |
Panowie, zamiast zamartwiać się tym wylewnym żalem, że jacy to niesą beemkowicze, spójrzcie na to z innej strony. Autorka listu jest zachwycona wyglądem tej cudownej marki, uważa ją za piękną i nawet przekazuje swoje słuszne spostrzeżenia czytelnikom:
"[...]BMW - śliczne, czarne, wypucowane."
MAJSU - 2008-07-22, 20:35
| Łukasz napisa/a: | od środy zrobiłem autem 1500km po Polsszcze - Wawa- Wybrzeże - Suwałki-Wawa i procent wieśniaków w bmw jest znacząco większy niż procent wieśniaków w innych autach. Np. procent wieśniaków w Hondach ( w tym ja łomatko ) jest naprawdę znacząco mniejszy. Szczególna kultura kebabiarzy oraz właścicieli E46 oraz E39. Szlachta w nowych modelach już jest całkiem grzeczna
Biorąc pod uwagę, że czuję się wieśniakiem fajnym chłopakiem coraz poważniej myślę o sprzedaży obu aut i kupnie wypasionego E46. Jako, że teraz mieszkam w Stolycy to nie wypada poruszać się byle czym |
A jak ostatnio pisałem że Beemka to przypał to się wszyscy oburzyli
slawo - 2008-07-22, 21:05
no to macie jakiegos pecha
wszystkie buraki jakie lataja u mnie nad morze...wyprzedzanie na 10-go zero stawania na przejciach to albo merc c-klasa albo vw (golf,passat) lub japonce
G-R-Z-E-Ś - 2008-07-22, 22:10
A w krakowie to niestety przeważają E46 i tylko oni potrafią zaparkować na miejscu dal inwalidy aż szkoda patrzeć na takich buraków
speed - 2008-07-25, 08:21
Fakt nr I - Interia.pl nie lubi kierowców BMW i ma o nich ( o nas ) nie najlepsze zdanie
Fakt nr II - sami sobie zapracowaliśmy na taką opinie (ja nie parkuje na miejscu dla inwalidów ale jakieś małe wyprzedzanie na trzeciego... czasem można )
Łukasz - 2008-07-25, 08:41
tak sobie pomyślałem jadąc dziś do pracy swoim BMW za kilka kawałków, że posiadanie auta tej marki zobowiązuje, więc wystawiłem łokieć mocno za okno, wydarłem się na jakiegoś gościa w Tico (czego k w tym pudełku się wpie), wszystkie pomarańczowe, późne pomarańczowe i wczesne czerwone były dla mnie jak zielone - tylko idioci stoją na światłach jak nic nie idzie i nie jedzie, spaliłem gumę pod Wileńskim (szły jakieś fajne laski - one to lubią), z głośników szły mi Manieczki (dlatego nie wiem o co chodziło temu z Tico), świateł nie włączam bo przecież nie jestem debil - jest jasno, rondo przejechałem bokiem (szybciej i mniej paliwa się zużywa - auto idzie siłą bezwładności), na koniec zaparkowałem pod robotą w miejscu z jakąś dziwną niebieską tabliczką - mnie to nie obowiązuje - hak im w smak.
Tak się jeździ panowie. Marka zobowiązuje.
Shreku - 2008-07-25, 09:19
Łukasz, chrzanisz jak potłuczony weź pomyśl zanim napiszesz coś równie głupiego...
Równie głupie są wypowiedzi że kierowcy BMW zazwyczaj parkują na miejscu dla niepelnosprawnych, a dowód? przejde się dzisiaj lub jutro pod castoramę i porobię fotki.
Łukasz - 2008-07-25, 15:40
| Shreku napisa/a: | Łukasz, chrzanisz jak potłuczony weź pomyśl zanim napiszesz coś równie głupiego...
Równie głupie są wypowiedzi że kierowcy BMW zazwyczaj parkują na miejscu dla niepelnosprawnych, a dowód? przejde się dzisiaj lub jutro pod castoramę i porobię fotki. |
wyluzuj poślady
yoshi - 2008-07-25, 21:47
| Łukasz napisa/a: | | spaliłem gumę pod Wileńskim |
czym 318iA a kiedy się obudziłeś
E30 rozje... się w Krakowie - idioci
http://wiadomosci.gazeta....492238.html?i=3
Yakuzatti - 2008-07-25, 22:16
| Łukasz napisa/a: | tak sobie pomyślałem jadąc dziś do pracy swoim BMW za kilka kawałków, że posiadanie auta tej marki zobowiązuje, więc wystawiłem łokieć mocno za okno, wydarłem się na jakiegoś gościa w Tico (czego k w tym pudełku się wpie), wszystkie pomarańczowe, późne pomarańczowe i wczesne czerwone były dla mnie jak zielone - tylko idioci stoją na światłach jak nic nie idzie i nie jedzie, spaliłem gumę pod Wileńskim (szły jakieś fajne laski - one to lubią), z głośników szły mi Manieczki (dlatego nie wiem o co chodziło temu z Tico), świateł nie włączam bo przecież nie jestem debil - jest jasno, rondo przejechałem bokiem (szybciej i mniej paliwa się zużywa - auto idzie siłą bezwładności), na koniec zaparkowałem pod robotą w miejscu z jakąś dziwną niebieską tabliczką - mnie to nie obowiązuje - hak im w smak.
Tak się jeździ panowie. Marka zobowiązuje. |
"a potem się obudziłem i pościel była mokra"
"no offence" (by Łukasz)
G-R-Z-E-Ś - 2008-07-25, 22:33
Jak widać oszołomów nie brakuje w naszym pięknym kraju
I znowu BMW , i znowu gangsterzy
Yakuzatti - 2008-07-25, 22:34
jjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa dreeeeeeeeeeesy!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
buahahahahha, ale OT robie!
mareks - 2008-07-25, 23:04
| G-R-Z-E-Ś napisa/a: |
Jak widać oszołomów nie brakuje w naszym pięknym kraju
I znowu BMW , i znowu gangsterzy |
taka ladna e30 w waskiej lampie roztrzaskali. ale chyba same lampy beda sie nadawac na handel
735Pawel - 2008-07-25, 23:58
Temat maglowany milion razy, a bezsensu jak lokata.
Shreku - 2008-07-27, 18:58
Lukasz specjalnie dla Ciebie,
niestety nie było dzisiaj na parkingu dużo aut...
Ostry - 2008-07-27, 19:12
Ja czesto pakuje sie pod zakazy wjazdy, ruchu i tym podobne a jak ktos sie pyta dlaczego to mowie ze w ciazy jestem ale dla mnie miejsce dla inwalidow to rzecz swieta...kiedys pod Ikea zobaczylem jak jakas Toyota Celica oszpojlerowana zaparkowala wlasnie na takowym miejscu...pomyslalem se co za skur.......fakt faktem ze caly dzien bylem wtedy pod minowany i akurat przyszedl frajerzyna...wylansowany w dresie i hotdogiem po "zlotowku"...podszedlem do niego i zapytalem go czy moze mi pokazac legitymacje inwalidy...cos tam sie pysnal ze ze mnie moze inwalide zrobic...to tak mu wyj....z liscia w ryj ze ten hotdog mu sie wbil w migdalki...przeprosil...wsiadl i odjechal...
Nienawidze czegos takiego naprawde...w ktoryms hipermakecie w wawie widzialem tabliczki wlasnie na miejscu dla inwalidow "Czy naprawde chcialbys byc na naszym miejscu??" Moglem cos przekrecic ale cos w tym stylu...jak mozna po przeczytaniu czegos takiego parkowac i swobodnie robic zakupy przez 8h??!!
P.S "...po co ten czlowiek zyje jak ten chwast, wyrwalem chwasta..."
|
|