| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - podswietlenie pokretla temp na panelu nawiewu
urbi - 2008-08-11, 19:14 Temat postu: podswietlenie pokretla temp na panelu nawiewu witam
po wlamie nie dziala mi podswietlenie pokretla temp. gdzie tam jest jakas zaroweczka ? co sie moglo popsuc lub odlaczyc ? gdzie szukac i jak naprawic ? czekam na jakies wskazowki
pozdro miliard
przem - 2008-08-11, 19:59
zarowe zobaczysz po wyjeciu radia. jest niewiele ponizej jego dolnej lini, tak troszke bardziej po lewej stronie pokretla. wsuwana w obudowe konsoli;)
powodzenia
Melis - 2008-08-11, 22:45
| przem napisa³/a: | zarowe zobaczysz po wyjeciu radia. jest niewiele ponizej jego dolnej lini, tak troszke bardziej po lewej stronie pokretla. wsuwana w obudowe konsoli;)
powodzenia |
chyba raczej po prawej...
jakby co utro pstrykne Ci fotkÄ™.
Max - 2008-08-12, 09:59
Urbi, żaróweczki masz w tych miejscach:
Dostęp do lewej masz od radia, a do prawej od dołu od strony schowka przy lewarku zmiany biegów . A wyciągasz je normalnie, bez zatrzasków, gwintów, obracań.
urbi - 2008-08-13, 15:28
kozacko ! dzieki pany za pomoc
[ Dodano: 2008-12-06, 19:36 ]
odgrzeje kotleta ! a jest jakas kostka ktora zasila te kabelki z zarowkami ? jakis bezpiecznik czy cos ?
yoshi - 2008-12-06, 18:52
jak nie świeci cała deska to bezpiecznik, jak tylko cześć żarówek to może trzeba je wymienić
kamil.k - 2008-12-06, 19:34
ja własnie mam problem bo pali mi sie bezpiecznik na ktorym jest podswietlanie deski
gdzie moze byc cos nie tak
na tym samym bezpieczniku sa postojówki,oswietlenie tablicy rejestracyjnej i cos jeszcze
osw.tab. rejestracyjnej odlaczone i niby przewody zwarcie nie robia .
lampki nad drzwiami nie działaja.w schowku działa i w bagażniku tez ale nei wiem czy to ten sam bezpiecznik jest
wystarczy ze włacze swiatła i bezpiecznik sie od razu pali
moze byc zwarcie gdzies w zegarach kiedys pamietam nie swieciła tylko deska.reszta działała a teraz juz nie
|
|