| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] BIERNAŚ E30 ->> 320i
BIERNAŚ - 2008-09-13, 00:53 Temat postu: [E30] BIERNAŚ E30 ->> 320i Witam:) Kilka słów o aucie...Kupiłem ją bardzo okazyjnie buda zdrowa niestety silnik był kaput i przełożyłem z mojej byłej bawarki:) silniki te same nie było problemow. Posiadam do auta wszystkie dokumenty co daje salon jestem 3 właścielem:)
BMW 320i 90' silnik m20b20 niestety szambo jest:( Z wyposażenia to raczej golas mam tylko 4 ori głośniki blaupunkta kierownice Mt1 w świetnym stanie:P(na zdjeciach jej nie ma) halogeny mały obc z gongiem
W planach:
- ori centralny zamek
- zderzaki w kolor nadwozia i lusterka
- zaprawki na szyberdachu
- wyczyszczenie szyb z foli
- ori roletka na tylna szybe
- tył wymiana amorów
- tył wymiana łożysk
- wymiana skrzyni biegów( skrzynia sama w sobie jest dobra chodzi ładnie ale już opisywałem jej problem nikt mi nie odpowiedział więc zmieniam a mam świetnym stanie za pare groszy)
- zmiana felg
- wymiana pompy paliwa bo juz hałasuje troche
Troche tego jest ale wiekszość częsci już mam i powoli sobie dłubie:) Na koniec chce zrobić polerke i wyprach wszystkie fotele i boczki z auta jestem zadowolony
acha tablic nie zamalowalem bo już dawno są inne numery:) Pozdrawiam wszystkich będę wstawiał fotki z bieżących prac:)
Cypisek - 2008-09-13, 15:53
Widać że ładne zdrowe auto. Doprowadź halogeny do stanu pierwotnego zerwij folie z szyb połóż ją na glebę i zmień felgi. Myślę że na bardzo szerokich stalówkach wyglądała by kosmiczne, nawet z czarnymi zderzakami.
Aha no i + za odblaskową podkładkę pod tablicę
BIERNAŚ - 2008-09-13, 20:53
Tylko że zderzki sa brzydkie i trzeba je odnowic:) wiem Cypisek ze masz chrapke na ten odblask pod tablice
G-R-Z-E-Ś - 2008-09-19, 23:18
Fajną E30 dorwałeś no i fajną rzecz posiadasz tak jak Cipisek napisał
I chyba oponki musisz wymienić
BIERNAŚ - 2008-09-28, 15:12
no opony sa do wymiany juz nawet zmienone tzn cale felgi przelozylem:)
|
|