| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E38] jaarek_V8 ->> 740iA
jaarek_V8 - 2008-09-14, 16:13 Temat postu: [E38] jaarek_V8 ->> 740iA Witam, przedstawiam następce mojej E32, jest to E38 z 1995 roku . Ponoc wersja individual, tylko niewiem co ma takiego z individuala .
Silnik 4.0 z automatyczna skrzynia biegow z podtlenkiem LPG inaczej bym nie wyrobil . W srodku czarna skorka, elektryczne i podgrzewane fotele przod, kierownica w skorze takze (niewiem czy moze w kazdej E38 sa obszyte) . Klimka jest, elektryczne lustereczka, szybki, niewiem czy tylna roleta tez elektryczna ale nie ma do niej ani przycisku ani sie nie opuszcza nigdy sama , jest kontrola trakcji, elektryczne domykanie bagaznika, szyberdaszek jest xenonek tez, spryskiwacze lamp, halogeny, kierunki musze zmienic na dymione bo sie troche gryza z lampami.
Kolorek cosmosschwarz, autko mialo malowany tylna lewa cwiartke i progi ale to malowanie to wyglada jak baranek ale coz moze sie uda po zimie cale auto malnac felgi ori bmw 16", one zostaja na zime a na lato celuje w 19"-20" tylko niewiem czy 20" wejda bo autko jest troche obnizone dlatego sie jeszcze zastanawiam
Przebieg 292 000 cos kolo tego auto jak zakupilem nie mial przedniego zderzaka i czolowa szyba byla peknieta ale juz wszystko jest cacy oprocz koloru zderzaka bo jest granatowy no i to by bylo chyba na tyle pozdrawiam i wrzucam pare fotek
komenty mile widziane
[ Dodano: 2008-09-15, 14:46 ]
nie nie spokojnie nie pchajcie sie tak kazdy zdazy sie wpisac ...
Grucha Jr - 2008-09-15, 17:51
Co tu dużo pisać, ładna, wygodna limuzyna! Daj jakieś ładne koło i będzie cacy
Rafals - 2008-09-15, 18:48
e38 jak kazde - ladne, doloz kola to zyska na wygladzie i komentarzy bedzie wiecej
Z mojej strony brawo za to ze nie ukrywasz tego co bylo robione i nie idziesz w zaparte jaka to bezwypadkowa igielke udalo Ci sie znalezc.
jaarek_V8 - 2008-09-15, 19:31
no o bezwypadkowe to bardzo ciezko a kola chce 19" lub 20" ale niewiem czy bedzie wszystko cacy bo auto jest obnizone i sie obawiam niewiem o ile jest obnizone od serii ale nie ukrywam chcialbym zarzucic 20" nie bedzie problemu jak myslicie
Drucha - 2008-09-15, 19:36
Ładne autko..
Napisz jak wrażenia po przesiadce z e32
jaarek_V8 - 2008-09-15, 19:44
wrazenia ... sentyment jest tu mam automacik i 4.0 tam byl 3.0 manual - E38 o wiele mocniejsza ogolnie sie fajnie plywa ale jednak roznica jest spora miedzy nimi tylko niewiem czy na + ... okaze sie za jakis czas
Rafals - 2008-09-15, 20:16
| jaarek_V8 napisa/a: | no o bezwypadkowe to bardzo ciezko a kola chce 19" lub 20" ale niewiem czy bedzie wszystko cacy bo auto jest obnizone i sie obawiam niewiem o ile jest obnizone od serii ale nie ukrywam chcialbym zarzucic 20" nie bedzie problemu jak myslicie |
Ja bym wkladal max 19 jezeli auto ma jezdzic na codzien.
Ogolnie wraz ze zwiekszaniem srednicy felgi maleje profil opony, w zasadzie srednica calego kola sie nie zmiena. Inaczej, maleje komfort a rosnie lans
jaarek_V8 - 2008-09-15, 20:20
bardziej chodzi o lans niz wygode zawsze mi sie marzylo duze kolo w E32 bylo 17" to tutaj chetnie bym zapakowal 20"
center - 2008-09-15, 22:54
bajer fura na maxa, dla mnie najładniejsze bmw ever, sam mam nadzieję że się przesiąde z e32
a opuszczania el. rolety nie masz tam gdzie w e32? pomiędzy fotelami kierowcy i pasażera tak lekko z tyłu, niedaleko nawiewu?
jaarek_V8 - 2008-09-16, 14:48
kolega ma w E38 przycisk do opuszczania, jest on na konsoli srodkowej na samym dole kolo podgrzewania foteli, u mnie niestety nie ma no ale trudno bez tego da sie zyc
|
|