|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Przyjedz do Polski, Twoj samochod juz tam jest !
Marcin e30 - 2004-12-14, 00:32 Temat postu: Przyjedz do Polski, Twoj samochod juz tam jest ! stronka goscia
http://www.s2coupe.de/meinaudi.htm
komunikat, ze skradli mu fure...
http://www.s2coupe.de/home.htm (Leider wurde mir mein S2 Coupe am 13.07.2004
aus meiner Garage gestohlen!)
...ktora mozna znalesc na allegro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36969065
sarna1 - 2004-12-14, 00:35
ale jaja
center - 2004-12-14, 00:58
ja pierdziele...
ale ktos wynalazl...ja bym na jego miejscu wjechal z wermachtem do suwałk..
Marcin - 2004-12-14, 01:05
Czy was czasem q@#$%^%%^ nie po %$##@@. ALE JAJA??????!!!!!!!!!!!!!!!!
Facetowi skradziono ukochane auto a dla was to powod do radosci bo akurat ukradli je Polacy. Powinnismy sie wszyscy wstydzic, ze nasz narod to zlodzieje. I jak mamy poprawic swoja opinie na zachodzie skoro sie dzieja takie rzeczy.
SZLAG MNIE Q@#@$$ TRAFIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
center - 2004-12-14, 01:18
ja tam sie nie nabijam, to dramat jakich malo...
ale w naszym kraju aktualnie tylko samosady moga do czegos doprowadzic, ja teraz z reka na sercu moge powiedziec ze jak ktos by cos zrobil z moim autkiem, to ide do jednego i bije tak dlugo az nie poda kolejnego nazwiska i adresu, do krwi ostatniej...po ostatnim nie widze innej opcji..
ostatnio na onecie czytalem o samosadach, jacys kolesie miotali cala wsia, az do momentu jak zgwalcicli jakas laske, ludzie sie zebrali, przewiazali jednego drutem i ciagneli samochodem, a reszte pobili bejsbolami, nic wiecej sie w miescie nie dzialo...i to sa chyba realia naszego kraju...
Marcin e30 - 2004-12-14, 01:19
Mcinek to wcale nie jest powód do dumy. Nie możesz pisać że wszyscy Polacy to złodzieje. SZLAG trafia nie tylko Ciebie. Ale niestety ciężko Polakom będzie zmienić zachodnie nastawienie do nas.
Anonymous - 2004-12-14, 01:37
ja slyszalem wersje,ze autko zostalo oddane poprostu,a wlasciciel zgarnal kase z ubezpieczenia....
zobaczymy jaki bedzie tego final...
BADYL - 2004-12-14, 06:44
A to co ma powiedziec prezes MERCEDES-BENZ jak mu furacza ukradli a znaleźli u Ruskich.Nic tego nie zmieni jedynie chyba to ze wszystkie te sprawy wychodza na swiatło dzienne.
bachus - 2004-12-14, 08:31
mam nadzieje ze udupią kolesia bo włascicicel załoze sie ze kochal swoje auto.
Anonymous - 2004-12-14, 08:46
teraz jest pytanie czy policja to widziala lub czy o tym wie
BADYL - 2004-12-14, 08:53
Ale jemu zawsze bardziej sie opłaca wziasc to ubezpieczenie - nie wiem czemu tak jest ale to trwa od kilkunatu lat wiec cos w tym musi byc.
Marcin - 2004-12-14, 09:57
Takim sq@#$%$% zlodziejom rece powinni ucinac, NIE TWOJE TO ZOSTAW!!!!
duchPW - 2004-12-14, 15:33
zdarzały się już przypadki, że niemiec odsprzedawał furkę do nas albo dalej na wschód, a potem zgłaszał kradzież... i brał ubezpieczenie
także nie wiadomo jak jest w tym przypadku - nie wszyscy niemcy są prawożądni
Łukasz - 2004-12-14, 17:53
A złodziei niech .........strzeli!
Marcin - 2004-12-14, 19:13
piOTer_W napisał/a: | zdarzały się już przypadki, że niemiec odsprzedawał furkę do nas albo dalej na wschód, a potem zgłaszał kradzież... i brał ubezpieczenie
także nie wiadomo jak jest w tym przypadku - nie wszyscy niemcy są prawożądni |
Mysle Pioter, ze facet tyle wpakowal kasy w ten samochod, ze taki przekret mu sie nie oplaca.
Pawel-e30 - 2004-12-14, 19:27
Mcinek napisał/a: | piOTer_W napisał/a: | zdarzały się już przypadki, że niemiec odsprzedawał furkę do nas albo dalej na wschód, a potem zgłaszał kradzież... i brał ubezpieczenie
Mysle Pioter, ze facet tyle wpakowal kasy w ten samochod, ze taki przekret mu sie nie oplaca. |
cinek a z kąd wiesz na ile był ubespieczony?
Marcin - 2004-12-14, 23:12
Pawel-E30 napisał/a: | Mcinek napisał/a: | piOTer_W napisał/a: | zdarzały się już przypadki, że niemiec odsprzedawał furkę do nas albo dalej na wschód, a potem zgłaszał kradzież... i brał ubezpieczenie
Mysle Pioter, ze facet tyle wpakowal kasy w ten samochod, ze taki przekret mu sie nie oplaca. |
cinek a z kąd wiesz na ile był ubespieczony? |
Nie wiem jakie jest prawo w Niemczech ale jezeli takie jak u nas to koles nigdy nie odzyska zainwestowanych pieniedzy. Zaplaca mu za auto z podobnego rocznika i w podobnym stanie i moze doloza za radio.....ale reszta.
slawo - 2004-12-14, 23:34
Nie wiem jak teraz sprawa wyglada,ale poinformowalismy kolesia od audi w niemczech juz jakis czas temu.,Podobno policja sie juz tym zajela.Ale kopara opada i co to za kretym wstawia jumana fure na allegro i to taka charaktertystyczna!!!
duchPW - 2004-12-14, 23:39
... + to, co dostać można od nabywcy ze wschodu - nie podoba ci sie autko, na które się napaliłeś... nie możesz go sprzedać po dobrej cenie... rozwiązanie się zawsze znajdzie - nie oceniam gościa, ale i sytuacji - po prostu nie wiadomo kto jest tu cwaniakiem - Polak czy Niemiec (czy Rusek )
slawo napisał/a: | co to za kretym wstawia jumana fure na allegro i to taka charaktertystyczna | - i o to chodzi - albo koleś z allegro nie miał pojęcia o tym, że autko jest rypane, albo to kompletny bezmózg
Max - 2004-12-16, 15:03
To trzeba mieć naprawdę nawalone w głowie, żeby sprzedawać samochód za taką cenę. Przecież to od razu widać, że coś jest nie tak.
bachus - 2004-12-16, 19:00
powiem wam ze facet wie ze w ten samochód jest w polsce i ze był sprzedawany na allegro
Marcin - 2004-12-16, 20:45
Wiem, sprawdzalem na jego forum. Juz dwie osoby o tym wspomnialy.
Max - 2004-12-17, 20:57
Czyli to musiałbyć jakiś przekręt.
Pawel-e30 - 2004-12-18, 17:03
http://forum.audiklub.pl/viewtopic.php?t=10623
Mcinek ja zostaje w przekonaniu ze to wszystko poszło na ubespieczeni, niemiec sprzedał auto polakowi po smiesznych kosztach polak kupił i zaszczepił na swój papier a niemiec przedstawił swoje rachunki co było w aucie zrobione i td. ubezpieczalni.J niemiec kase wyciągnoł z AC.
Ps. to są tylko moje przypuszczenia
|
|