| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [e30] Tylna kanapa Touring.
Melis - 2008-09-30, 16:47 Temat postu: [e30] Tylna kanapa Touring. Siemka!
Małe pytanie jak zdemontować tylne oparcia w e30 Touring???
i tak przy temacie jeszcze cos... pod wykładziną tylnego siedznia znalazłem jakąś kartkę, jest na niej nr nadwozia i jeszcze jakies gryzdoły, jednak jest problem z odczytaniem bo liter juz prawie nie widac...
Domyslam ze to kartka od tapicerki auta ( tak było tez w e28)... ma ktoś może taka karteczkę z dobrze widocznymi literami???- łatwiej byłoby mi rozszyfrować co gdzie jest napisane.
pozdro!
kafarek - 2008-09-30, 17:32
| Melis napisa³/a: | | Domyslam ze to kartka od tapicerki auta |
to jest w pełni rozkodowany VIN tego auta.. Niezwykły rarytas!
Guta - 2008-09-30, 18:26 Temat postu: Re: Tylna kanapa Touring
| Melis napisa³/a: |
Małe pytanie jak zdemontować tylne oparcia w e30 Touring???
|
Na krańcach tej listwy co trzyma całość do budy są dwie zagięte do środka blaszki (jak popatrzysz na tą listwę to widać od razu) które trzeba podważyć i całość wysuwa się do góry,dwa śrubokręty i mocne szarpnięcie krótko mówiąc.
Pozdrawiam
Melis - 2008-09-30, 23:05
| kafarek napisa³/a: | | Melis napisa³/a: | | Domyslam ze to kartka od tapicerki auta |
to jest w pełni rozkodowany VIN tego auta.. Niezwykły rarytas! |
hmmm ale ta kartka mała jest... zobacze co mi sie uda odczytac z niej... bo tusz już prawie znikł
Dużo Ciekawych rzeczy, naklejek napotykam w tym samochodzie
Może dlatego, że od wyjechania z fabryki miała jednego właściciela a ja jestem drugi
Guta jutro sprawdze- dzięki
I jesze jedno pytanie... w holandii zawsze znacza tam szyby? bo mam wszysciutkie szyby oznaczone nr rejestracyjnym od niej.
Wanat - 2008-09-30, 23:12
| kafarek napisa³/a: | | Melis napisa³/a: | | Domyslam ze to kartka od tapicerki auta |
to jest w pełni rozkodowany VIN tego auta.. Niezwykły rarytas! |
Ale to chyba w każdej beemce tak jest, chyba, że chodzi o to, że się jeszcze uchowała.
kafarek - 2008-10-01, 15:22
| Wanat napisa³/a: | | Ale to chyba w każdej beemce tak jest, chyba, że chodzi o to, że siÄ™ jeszcze uchowaÅ‚a. |
Nooo... na 1000 beemek z tego forum takie cudo ma może parę osób.. I rarytas, bo raczej nie można tego dokupić.. Jedynie odwzorować..
|
|