BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - [e30] Tylna kanapa Touring.

Melis - 2008-09-30, 16:47
Temat postu: [e30] Tylna kanapa Touring.
Siemka!

Małe pytanie jak zdemontować tylne oparcia w e30 Touring???

i tak przy temacie jeszcze cos... pod wykładziną tylnego siedznia znalazłem jakąś kartkę, jest na niej nr nadwozia i jeszcze jakies gryzdoły, jednak jest problem z odczytaniem bo liter juz prawie nie widac...

Domyslam ze to kartka od tapicerki auta ( tak było tez w e28)... ma ktoś może taka karteczkę z dobrze widocznymi literami???- łatwiej byłoby mi rozszyfrować co gdzie jest napisane.

pozdro!

kafarek - 2008-09-30, 17:32

Melis napisa³/a:
Domyslam ze to kartka od tapicerki auta

to jest w pełni rozkodowany VIN tego auta.. Niezwykły rarytas!

Guta - 2008-09-30, 18:26
Temat postu: Re: Tylna kanapa Touring
Melis napisa³/a:

Małe pytanie jak zdemontować tylne oparcia w e30 Touring???

Na krańcach tej listwy co trzyma całość do budy są dwie zagięte do środka blaszki (jak popatrzysz na tą listwę to widać od razu) które trzeba podważyć i całość wysuwa się do góry,dwa śrubokręty i mocne szarpnięcie krótko mówiąc.

Pozdrawiam

Melis - 2008-09-30, 23:05

kafarek napisa³/a:
Melis napisa³/a:

hmmm ale ta kartka mała jest... zobacze co mi sie uda odczytac z niej... bo tusz już prawie znikł :?

Dużo Ciekawych rzeczy, naklejek napotykam w tym samochodzie :wink:

Może dlatego, że od wyjechania z fabryki miała jednego właściciela a ja jestem drugi :roll:

Guta jutro sprawdze- dzięki :drunk:

I jesze jedno pytanie... w holandii zawsze znacza tam szyby? bo mam wszysciutkie szyby oznaczone nr rejestracyjnym od niej.

Wanat - 2008-09-30, 23:12

kafarek napisa³/a:
Melis napisa³/a:

Ale to chyba w każdej beemce tak jest, chyba, że chodzi o to, że się jeszcze uchowała. :wink:

kafarek - 2008-10-01, 15:22

Wanat napisa³/a:
Ale to chyba w każdej beemce tak jest, chyba, że chodzi o to, że się jeszcze uchowała.

Nooo... na 1000 beemek z tego forum takie cudo ma może parę osób.. I rarytas, bo raczej nie można tego dokupić.. Jedynie odwzorować..