BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Czarna Lista - BMW 316 E36 SZYBERDACH ST.B.DOBRY !!

PiotrekE30 - 2008-10-18, 17:30
Temat postu: BMW 316 E36 SZYBERDACH ST.B.DOBRY !!
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6674618 :x :x :x ...
MARAS - 2008-10-19, 11:02

może napisz o co chodzi... albo co w niej nie chodzi...
PiotrekE30 - 2008-10-19, 11:56

hmmmm ciężko to opisac w opisie stan BARDZO DOBRY zadzwoniłem gość mówi stan bardzo dobry to pojechałem miałem w sumie nie daleko no ale jak ją zobaczyłem to ręce mi opadły jak można pisać stan BARDZO DOBRY jak to był taki zajazd ze brak mi słów silnik klekotał głośniej niż nie jeden 20 letni diesel ,nie mówiąc że pod maską latają sobie jakieś przewody cała wiązka leży na silniku nie przykręcona do ściany grodziowej :D tylko czekać aż izolacja sie przetopi od temperatury silnika i spowoduje pożar :wink: , wycieraczki nie działają,zamek działa tylko od strony kierowcy.wspomaganie wyje jak stado wilków...brak linki do podnoszenia maski trzeba się trochę namęczyć aby ją otworzyć przez grill :x w środku anarchia 4 kg piachu błota były na pewno w środku na siedzeniach pokrowce Tuning -car z Tesco po zdjęciu każdy fotel zmasakrowany nawet tylna kanapa przyszły kupujący musi sie zaopatrzyć w pineski albo gwoździe aby przymocować podsufitkę bo spada na głowę podczas jazdy :lol: w bagażniku ogromne plamy jakiegoś zużytego czarnego oleju albo innej podobnej substancji która nie ładny miała zapach klapa od wewnątrz skorodowana bardzo próg spróchniały od strony pasażera...wrażenia z jazdy koleś myślał że jak jestem młody to mnie nakręci no chyba że ma zapały na kierowcę F1 bo gdy weszliśmy do auta zapalił silnik 1 ogień 2 ogień 3 ogień pedał w podłogę i mówi że wyścigówka to nie jest ale dobrze chodzi :) brak zawieszenia kompletnie ,wszystkie szyby były zamknięte a hałas był taki jakby były wszystkie otwarte :wink: szyberdach pytam działa gość mówi działa działa ja patrze a tam nie ma mechanizmu do otwierania szyberdachu :shock: :shock: :shock: pytam to co tu jest a on a bo się nagle popsuł mechanizm jest w schowku :shock: to nie był w ogóle właściciel jak się okazało tylko kupił go za 3 tyś bo poprzednia umowa w schowku była i chce zarobić na nim na koniec powiedział że za 5 jest do oddania :lol: i się bardzo opłaca bo wrzucił nowe halogeny i dał za nie niebagatelne 500zł !! ! :lol: jedyny plus to alufelgi bo były ładne proste prawie nowe aaa dokładał jeszcze zimówki ale te zimówki to jedynie można było komuś dać gratis aby sobie laka spalił :wink: to tyle :wink: