| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - jak podłaczyć potencjometr pedału gazu pod gniazdo
Gawronek - 2008-10-26, 10:54 Temat postu: jak podłaczyć potencjometr pedału gazu pod gniazdo witam chcialbym sie dowiedziec jak podłączyc potencjometr pedału gazu bezpośrednio pod gniazdo??wsadziłem silnik od mojej starej 7 e32 89` do 3 e30 89` i wszystko już złożyłem [wyżeżbiłem] ale nie mam wiązki z budy od 7 i nie mam gdzie podłączyć potencjometru gazu przez co nie moge otwierac przepustnicy porażka zrobiłem generalny silnika pomalowałem bude zrobilem hamulce i zawieszenie zalożyłem 10kg lżejsze koło zamachowe wszystko gotowe do jazdy tylko ten gaz prosze pomóżcie.
Cypisek - 2008-10-27, 10:59
Trochę nie rozumiem twojego pytania, czujnik położenia przepustnicy nie idzie do gniazda tylko do komputera. 3 kabelki, brązowy brązowoczarny i chyba brązowo niebieski. Od czego masz wiązkę??
Gawronek - 2008-11-01, 18:07
wiązke mam od e32 89` z elektronicznie regulowana moca tzn.nie ma tam linki gazu tylko jet elektroniczna przepustni8ca to 3litry motor
[ Dodano: 2008-11-01, 18:19 ]
a wczoraj zalozylem przepustnice mechaniczna i chodzi ale nie wiem ktore kable podlaczyc pod TPS mam tam siedem przewodow podpowies cos??
|
|