| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - orr chwyci czy nie
matys - 2008-10-26, 23:35 Temat postu: orr chwyci czy nie bardzo dawno temu za górami za lasami za 7żekami żył sobie taki koleś jak reef który postanowił założyć stronkę poświęconą autku zwanemu rekin seria 3, stronka była cudna, niedługo po tym do tej stronki dołączyło forum założone przez bacha, tworzyli wspaniałą parę którą wszyscy podziwiali i z odwiedzali (wiem czasem to był zwykły sentyment). niestety wszystko co dobre kiedyś się...
ale dość tych pierdół, zapraszam wszystkich rekiniaży i nie tylko do pomocy w odbudowie legendy i źródła wiedzy o reksach http://orr.eev.pl/
BADYL - 2008-10-26, 23:37
Łooooo to nawet nie wiedziałem że forum zniknęło.
WIKTOR - 2008-10-26, 23:48
Mam wielki setyment do strony i forum ORR, pamietam jego poczatki, mam nadzieje ze chwyci
kjubus - 2008-10-27, 11:34
Bardzo trudno będzie odbudować ORR... szkoda że taki ogrom wiedzy został zmarnowany...
David - 2008-10-27, 11:42
Ja mam nadzieje ze uda sie to forum odbudowac. Naprawde to wielka strata nie tylko dla rekiniarzy ale wszystkich pasjonatow marki ze przestalo dzialac...
RoboCop - 2008-10-27, 11:53
czy to było jedyne duże forum rekinów? pytam, bo w tym nie siedzę.
Marcin - 2008-10-27, 12:05
Zaraz sie zarejestruje, mam nadzieje, ze inne osoby znane mi ze starego ORR tez sie pojawia.
misza - 2008-10-27, 18:54
orr to było pierwsze forum na którym zacząłem szukać informacji na temat BMW i samej serii e21 super ludzie, dużo informacji, tylko że zaczeli powoli kupowac nowsze auta więc i forum zmienili a potem jeszcze ta strata całej bazy.....
ja już sie zarejestrowałem
pozdro
Wanat - 2008-10-28, 17:50
| misza napisa/a: | | orr to było pierwsze forum na którym zacząłem szukać informacji na temat BMW |
Dokładnie tak jak ja, to były czasy kiedy jeszcze łączyłęm się modemem . Panowie czy coś się ostało z tamtego forum? Może ktoś ma kopie?
bacho - 2008-10-28, 18:14
forum ktore kiedys istnialopod adresem www.bmw-orr.org jest teraz pod www.bmw-orr.livenet.pl
po awarii starego forum (pelnego wiedzy) zostalo zalozone forum w troche innym stylu, po jakims czasie domena wygasla i pozostal tylko adres dostepny przez firme hostingowa - czyli subdomena w livenet
stad ten adres
www.bmw-orr.livenet.pl
nie bede sie tutaj rozpisywal co i jak dlaczego i po co ... stalo sie jak sie stalo i sie nie odstanie, osobiscie mam duzo materialow dot. e21 (stara milosc nie rdzewieje) niestety brak czasu uniemozliwia aby ta strona/forum odzylo na nowo w pelni sil, w tej chwili pewno nawet skrypt forum jest zaatakowany i nie ciezko by bylo nim zaczac administrowac
mateo - 2008-10-31, 23:25
Nie chwici.
Skoro ORR umarł albo podupadł znaczy, że coś sie wypaliło.
Wypaliło się w nas ludziach.
Nie miłość do rekinów, ale zapał do czynu społecznego.
Ja sie załapałem na końcówke ORRu ale było warto.
Warto było poznać was rekinowcy.
Pozdro
matys - 2008-11-13, 02:40
faktycznie wielu się wypaliło ale mam nadzieje że płomień znów rozpali nasze serca do starych dobrych bmw
Łukasz - 2008-11-13, 09:47
ja też tam kiedyś wskakiwałem.... ale prawda jest taka - auta się powoli rozsypują - rozsypuje się forum - a nie każdy ma tyle zapału co Marcin z odbudową 323i na ori częściach - wystarczy zobaczyć ile jest e21 na allegro taki lajf....
krystekp - 2011-11-26, 23:12
odświeżę, baaardzo stary temat, moim zdaniem chwyciło
misza - 2011-11-27, 09:34
To fakt i to bardzo pozytywny, bo przy takiej ilości for w internecie to chyba duży sukces. Te 3 lata temu nie pomyślał bym że zainteresowanie pierwszą seria "trójki" będzie takie duże.
krystekp - 2011-11-27, 15:57
dodam jeszcze że jest to forum nie tylko E21, ale wszystkich rekinów
|
|