| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - niepali???
norb - 2008-11-23, 18:12 Temat postu: niepali??? mam problem dotyczący odpalenia mojej bawarki paliwo dochodzi,iskra jest,bezpieczniki wszystkie o.ki,akumulator naładowany,kręci elegancko a wogóle niechce gadać,nawet na holu nic zero reakcji co moze być????
[ Dodano: 2008-11-23, 18:32 ]
musze jeszcze dodać ze dziś troszke jeździłem po ładnym placu z 3 godzinki i ślizgałem sie po śniegu... troszke dostała po plecach strzeliła w kolektor bo na LPG śmigam i zmarła... niemoge jej uruchomic co moze być???? HELP ME
ardim - 2008-11-23, 18:49
dolot powietrza sprawdzałeś? Może gdzieś guma od dolotu spadła, bierze lewe powietrze i nie bedzie chodzić. Przejżyj cały dolot od filtra do przepustnicy. Przepływomierz tez luknij, czy sie klapa nie zacieła.
norb - 2008-11-23, 19:04
wszystko sprawdzoone calutki dolot filtr... niemam pojęcia co jest czyżby wtrys poszedł?? jest taka możliwośc... jak strzelił mi w filtr to odrazu zaczoł sie mulic... niewiem jakby niemiał wachy i zaczoł gasnąć tracił obroty
Gepard - 2008-11-23, 20:19
Prawdopodobnie strzal uszkodzil przeplywomierz, nie mozesz jej z gazu odrazu odpalic??
gatun0 - 2008-11-23, 20:55
po strzale mogła się klapa od przepływki zablokować
|
|