| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - planowanie głowice gdzie w kielcach??
WNTcoupe - 2008-11-25, 18:34 Temat postu: planowanie głowice gdzie w kielcach?? ja w temacie potrzebuje namiary na wszelkie warsztaty w Kielcach które zajmują sie planowanie głowic , poza Makowskim bo terminy7 zbijają z nóg.
pozdro
henry - 2008-11-25, 20:31 Temat postu: szlify ......Polecam - Artur Kwiecien , Krakowska , przez płot z salonem Renault , telefon do niego mam w pracy , moge jutro podac ...........Jest jeszcze dobry zaklad na Sandomierskiej , jutro moge podac nazwisko i dokladny adres .....................A co Artek Makowski ma takie długie terminy czy jakość jego usług Ci nie odpowiada ? Pytam się bo znam tę firmę od 1983 roku i raczej z dobrej strony......10 lat miałem garaz u Jurka Makowskiego a i "beemkę" robiłem u Artka .......PZDR - henry
lysy174 - 2008-11-25, 23:02
Chodzi Heniu o to ze ja przyjezdzam do was robic rozrzad i chce (musze) odrazu zrobic glowice i dobrze byloby zrobic to jednego dnia. Dlatego chlopaki szukaja warsztatu zeby sie tak dalo. Zeby rano oddac glowice do planowania i odebrac gotowa za kilka godzin.
WNTcoupe - 2008-11-27, 18:10
terminy długie bardzo bym prosił o telefony kontaktowe
henry - 2008-11-27, 18:36 Temat postu: Kielce .......Witam To kto w końcu planuje tę głowicę , Paweł czy Ty ? Jutro rano do ok. 10.00 będą na forum telefony kontaktowe ................W razie czego mogę spróbowac załatwić z Artkiem Makowskim jakis przyzwoity termin............PZDR - henry
lysy174 - 2008-11-27, 21:39
Mozna Heniu powiedziec ze chlopaki beda planowac ale moja glowice na moje zlecenie. Poprostu Mack' podjal sie zrobic mi samochod a ze wzgledu na odleglosc dobrze byloby zrobic to jednego dnia wszystko i dlatego takie zamieszanie.
No chyba ze mnie ktos przygarnie na noc to mozemy to rozlozyc na 2 dni ostatecznie (powiedzmy piatek i sobote)
|
|