BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Nemyslis - Zaplatis

BADYL - 2008-12-19, 14:23
Temat postu: Nemyslis - Zaplatis
Powinni takie filmy wszystkim puszczać w PL tylko więcej krwi - może by kogoś to czegoś nauczyło.

PS.Pozdrawiam przyjezdnych "DW"

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Reszty ni będę dodawał bo wszystko jest w linkach.

Pozdro

Rafał - 2008-12-19, 14:52

to ty czy twoje alterego to napisalo :D
zapewne to nie ta twoja osobowosc która znam z ulic :D

BADYL - 2008-12-19, 14:55

RafaÅ‚ napisa³/a:
to ty czy twoje alterego to napisalo :D
zapewne to nie ta twoja osobowosc która znam z ulic :D

Wiedziałem że zaraz ktoś coś napisze i tym tiaaaaaaaa

Cypisek - 2008-12-19, 18:16

Bardzo fajna kampania, szkoda że u nas by się nie przyjęła, już widzę te pochody katolików, feministek, kombatantów górników i nauczycieli prostestujących przeciwko krwi na ekranie.

PS.Pozdrawiam przyjezdnych "DW"

Dodał bym jeszcze kilka od siebie ale szkoda gadać.

MAJSU - 2008-12-19, 18:21

Super spoty powinni coś takiego puścić u nas w TV bo debili na drogach nie brakuje.
G-R-Z-E-Åš - 2008-12-19, 21:14

Tak tak powinni ale nie puszczają , ale nawet gdy coś takiego oglądniesz to przystopuje cie ale jutro już o tym nie będziesz pamiętał
Pawel735 - 2008-12-20, 16:54

Ale ministerstwo mają fajne - Ministerstwo Dopravy :) może Ministerstwo Przyprawy

Czasem dobrze jest obejrzeć takie filmy żeby jednak zawsze świadomość istniejącego zagrożenia była na najwyższym poziomie ponieważ na codzien wpadamy w rutyne za kierownica bardzo często.

Gniewek89 - 2008-12-22, 14:07

buehehe nie ma to jak forumowe odkupienie xD :mg:
Co do tematu to w sumie przed prawkiem myślałem że takie filmy nic nie dają , teraz jak śmigam z papierem to dalej to o dziwo dalej blokada działa.
Może to przez to że niewiele jeżdżę :lol: jedno co wiem to że nie smigam (narazie) szybciej niż czuję auto i warunki pozwalają xD (stówką jeszcze nie jechałem :lol: :lol: :lol: )
Ciekawe na jak długo :mg: ,ale zmierzając do konkluzji to uważam że takie kampanie są potrzebne.
Pozdrawiam przyjezdny z DW

[ Dodano: 2008-12-22, 14:12 ]
PS: Chyba największe wrażenie robił filmik z fifth gear jak pokazywali co przewożone sprzęty mogą zrobić w aucie w chwili wypadku